Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stoppenkast vernieuwen of vervangen:

Stoppenkast vernieuwen of vervangen

Het vernieuwen of vervangen van de stoppenkast omdat de keuken verbouwd gaat worden.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoppenkast vernieuwen of vervangen uit heel Nederland:

Gehele stoppenkast vervangen

Ik was benieuwd wat t mij zou gaan kosten als ik de stoppenkast laat vernieuwen voor een meterkast. Ik heb nu 1 stop van 32 of 35 ampère. Maar ik wil het liefst allemaal aparte groepen. Ik ga zelf op de 3e etage wonen. En de hoofdaansluiting bevindt zich in de berging.

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Stoppenkast en stopcontacten vernieuwen

Ik heb nog een ouderwetse stoppenkast met stoppen, 6 stuks, deze graag ik zou vervangen willen hebben met een wat modernere. Ook zijn 3 van mijn stopcontacten stuk en zou ik graag deze gemaakt willen hebben.

Groepenkast vernieuwen

Graag zou ik in mijn nieuwe woning, appartement, de stoppenkast willen vervangen. De kast heeft nu 3 groepen en ik zit te denken aan 6 groepen en een aparte kookgroep.

Elektra controleren en stoppenkast vernieuwen

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1974 en heb sinds een week de sleutel. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat de vorige eigenaar een "klusser" was en ik vertrouw het elektra niet waar hij mee gerommeld heeft. Er zit ook nog een prehistorische stoppenkast in die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil een afspraak maken om het elektra hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk en een nieuwe groepenkast.

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Elektra vernieuwen op woonschip

Wij wonen op een woonschip in Amsterdam, met zeer oude en slechte elektra. Gezien de winter voor de deur staat moet dit worden aangepakt. In grote lijnen zou het volgende moeten gebeuren: -nieuwe stoppenkast plaatsen -ommenabij 6 groepen, geaard -ommenabij 12 stopcontacten plaatsen -kabels leggen Zou u op korte termijn langs kunnen komen om de situatie te bekijken en een passende offerte uit te brengen? Misschien missen wij iets dat wel zou moeten worden toegevoegd. Ik hoor het graag!

Vervangen van bedrading

Ik wil in mijn woning de elektra bedrading laten vernieuwen, maar daarbij de huidige stoppenkast niet vernieuwen. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en prijsopgave.

Groepenkast en alle bedrading vervangen in een woning uit 1980

Wij zitten in het aankooptraject van een grote hoekwoning uit bouwjaar 1980. Het elektra is daar verouderd en er zit nog een ouderwetse stoppenkast in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen van een elektricien wat de kosten ongeveer zijn voor het vernieuwen van de groepenkast, vervangen van alle bedrading in de woning en maken van CAT-6 aansluitingen in elke kamer. Op een later moment kan ik u dan uitnodigen voor het maken van een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius