Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra kookgroep installeren:

Extra kookgroep installeren

Het betreft het aanleggen van een kookgroep en een opbouw/los perilex stekkerdoos voor een inductiekookplaat. Afstand bekabeling ongeveer 3,5 meter.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra kookgroep installeren uit heel Nederland:

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.

Uitsparing in composiet aanrechtblad groter maken

De oude gaskookplaat moet vervangen worden door een inductie kookplaat. De uitsparing in het composiet aanrechtblad moet daarom iets - 1 cm -vergroot worden aan een zijde. Hierna dient de vakman de kookplaat te installeren en een kookgroep in de meterkast aan te brengen.

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Perilex-aansluiting laten maken

In flat aanleggen van een perilex stopcontact en een nieuwe kookgroep aanleggen vanuit de meterkast. Meter kast staat in de berging 1/2 etage lager dan de woning. Daarvoor dient een aparte groep in de meterkast aangemaakt te worden, inclusief aanleggen van Perilex stopcontact op de juiste plaats en het installeren van de kookplaat.

Meer elektragroepen installeren

We hebben 1 extra kookgroep in de keuken en 1 extra groep op zolder voor de wasmachine/wasdroger nodig.

Kookgroep(en) toevoegen

We willen graag een oven/magnetron en een inductieplaat aan de keuken van ons kantoor toevoegen. Zover we kunnen zien is hier geen aparte groep voor, maar is er in de groepenkast wel ruimte voor gereserveerd en ligt er ook al een leiding gemarkeerd 'kook'. Kunt u een indicatie geven voor de kosten van het installeren van een kookgroep en contactdozen in de keuken voor de extra apparaten?

Extra groep voor de kookplaat installeren

Ik heb een inductie kookplaat op 220-230 aangesloten. Echter zou ik hiervoor een extra groep willen laten aansluiten zodat er een kookgroep ontstaat.

Groepenkast installeren

Oude groepenkast (1991) vervangen en nieuwe installeren en aansluiten. Huidige situatie: zie foto's. Indeling nieuwe groepenkast: 3 fasen met 10 groepen (waarvan 1 groep met een 20A automaat met C karakteristiek), 1 kookgroep, 1 krachtstroomgroep.

3-fase kookgroep laten installeren

Wij laten onze keuken renoveren en er komt dan een inductie kookplaat in. Graag prijs voor alleen installeren van alleen 3 fase groep in de meterkast. Daarnaast graag een prijs voor installeren van de 3 fase groep in de meterkast, inclusief het trekken van een kabel (3m) en aansluiten van een perilex wandcontactdoos. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

3-fase kookgroep installeren

Indien nodig vervangen van de groepenkast en het aanbrengen van een kookgroep 3-fase.