Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra kookgroep installeren:

Extra kookgroep installeren

Het betreft het aanleggen van een kookgroep en een opbouw/los perilex stekkerdoos voor een inductiekookplaat. Afstand bekabeling ongeveer 3,5 meter.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra kookgroep installeren uit heel Nederland:

Groepenkast installeren

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de bestaande groepenkasten (met uitzondering van de kookgroep die in 2009 is aangelegd en opgeslagen dient te worden voor hergebruik). Vervolgens het plaatsen van een nieuwe 3-fase installatiekast met 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars 30 mA en 8 installatieautomaten 16A. Daarna het plaatsen van een lege kast naast de installatiekast en herplaatsen van de kookgroep. Aanpassen van de afgaande leidingen en aansluiten op de installatieautomaten.

Nieuwe groepenkast installeren

Nieuwe groepenkast met daarin: - 1 fase; - 220 x 330mm; - 12 groepen ( 16A 1P+N); - 1 kookgroep (16A 2P+2N); - 4 aardlekschakelaars ( 1 voor 3 groepen 40A 30mA (0,03A 2P); - hoofdschakelaar (40A 2P).

Extra groepen installeren

Ik woon in een vrij oud appartement met in de meterkast slechts 3 verschillende groepen. Nu ga ik een nieuwe keuken laten plaatsen met inductie kookplaat. Hiervoor moet lijkt me een extra kookgroep aan worden gelegd en misschien wel de hele groepenkast vervangen. Vervolgens moet dit naar de keuken gelegd worden. Tussen de keuken en meterkast zit enkel het toilet.

3 fasen installeren voor inductie kookplaat

Hi, ik heb momenteel een inductie kookplaat die is aangesloten op een kookgroep met twee gekoppelde 16A groepen naar een perlex contactdoos. De aansluitwaarde van dat ding is 6500W. Nu ben ik van plan een nieuwe inductieplaat te kopen met aansluitwaarde 7400W waarbij de fabrikant aangeeft dat hij op 3 fasen moet worden aangesloten... wat zou ombouw van 2 naar 3 fasen kosten?

Nieuwe meterkast installeren

We willen voor nu enkel de hoofd meterkast. Hier komt later ook een tweede huishouden en de bovenverdieping (aparte kast) en een woonunit op. Deze hoeven nog niet meegenomen te worden. In deze 3 fase meterkast willen we: - 1 aardlek met daaronder dus 3 groepen - 10 x 16 ampère 230 volt B - 6 x 32 ampère 230 volt C (voeding andere meterkasten) - 1x kookgroep - 3x 40 ampère 380 volt B of C?? Wat raad je aan? We willen uiteindelijk ongeveer 40 zonnepanelen die hier ook op moeten. Kan dit ? Alvast bedankt

Uitsparing in composiet aanrechtblad groter maken

De oude gaskookplaat moet vervangen worden door een inductie kookplaat. De uitsparing in het composiet aanrechtblad moet daarom iets - 1 cm -vergroot worden aan een zijde. Hierna dient de vakman de kookplaat te installeren en een kookgroep in de meterkast aan te brengen.

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Perilex-aansluiting laten maken

In flat aanleggen van een perilex stopcontact en een nieuwe kookgroep aanleggen vanuit de meterkast. Meter kast staat in de berging 1/2 etage lager dan de woning. Daarvoor dient een aparte groep in de meterkast aangemaakt te worden, inclusief aanleggen van Perilex stopcontact op de juiste plaats en het installeren van de kookplaat.

Meer elektragroepen installeren

We hebben 1 extra kookgroep in de keuken en 1 extra groep op zolder voor de wasmachine/wasdroger nodig.

Kookgroep(en) toevoegen

We willen graag een oven/magnetron en een inductieplaat aan de keuken van ons kantoor toevoegen. Zover we kunnen zien is hier geen aparte groep voor, maar is er in de groepenkast wel ruimte voor gereserveerd en ligt er ook al een leiding gemarkeerd 'kook'. Kunt u een indicatie geven voor de kosten van het installeren van een kookgroep en contactdozen in de keuken voor de extra apparaten?

Partners

Partners van Casius