Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zoetermeer of directe omgeving.

2623 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast, vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen, verplaatsen meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zoetermeer:

Stopcontact verplaatsen

2 Nieuwe stopcontact doos plaatsen in de muur

2 aardelektroden leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van uw voor de onder genoemde werkzaamheden inclusief de Klick melding. Alvast dank! Op basis van de ontvangen gegevens bieden wij u de onderstaande stuksprijs aan: · 1 stuks Aardelektrode met een weerstandswaarde van ? 1 Ohm · 1 stuks Aardelektrode met een weerstandswaarde van ? 1 Ohm Werkzaamheden: 1 stuks Aardelektrode FeCu25mm² met een weerstandswaarde van ? 1 Ohm 1 meter Cu25mm² als toevoerleiding 1 stuks Aansluiting op bestaande aardleiding 1 stuks Klic-melding 1 stuks Meetrapport Na montage van de aardelektrode wordt de verspreidingsweerstand door ons gemeten. U ontvangt hiervan een meetrapport.

extra groep meterkast

Extra groep meterkast ivm aanschaf wasdroger

Nieuwe groep en bedrading trekken

Wij willen graag een nieuwe groep voor buitenverlichting. Bedrading hebben we in de schuur geïnstalleerd en moet lang genoeg zijn tot aan de meter kast. Er moet echter wel 1 gat geboord worden door de muur naar de kruipruimte aan de kant van de schuur (gat is al gegraven op juiste hoogte). Deze draad moed gekoppeld worden aan de nieuwe groep. Het is een nieuw-bouw woning uit 2017. Graag ontvang ik van u de kosten voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Hele Meterkast verplaatsen en nieuwe groepenkast

Elektra en leidingen vervangen hele woning, meterkastverplaatsen in zijn geheel dus leidingen omleggen. Nieuwe grotere groepen kast. Misschien een kwart slag draaien maar sta open voor suggesties van jullie kant. Willen deze hele wand eruit hebben en een glazen industriële pui maken.

Aarding van de woning

Woning van een aardpen voorzien met montage en installatie. Tevens uitbreiding van een aantal groepen (prijs graag apart hiervoor)

Extra groep aanleggen

Plaatsen extra groep in meterkast.

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Tv kabelgoot infrezen en 3 stopcontacten

Ik wil de volgende klussen laten doen: - infrezen kabelgoot in muur voor televisie - inbouwstopcontact maken en bevestigen sonos box (muurbeugels van flexson).

Elektra voor vaatwasser

Offerte voor elektra voor vaatwasser. Er zit geen geaard stopcontact in de keuken, daarnaast zal er een extra groep moeten worden aangelegd in de groepenkast.

Meterkast naar de kelder verplaatsen

De meterkast willen we graag naar de kelder verplaatsen, dit is verticaal naar beneden zo een 2,5/ 3 m. Deze mag volledig vervangen worden, opnieuw ingericht en groepen erbij. Wij hebben nu 11 normale stoppen en 3 stoppen zitten op zonne-energie. Daarbij willen wij er graag 5 groepen bij hebben. Er zijn zonnepanelen met een omvormer op de eerste etage. Bedrading weten we niet of die vervangen moet worden maar dat is waarschijnlijk nog wel goed. Rond de bouwvak (liever ervoor) beginnen, als dit natuurlijk mogelijk is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Lantaarn in tuin opnieuw aansluiten

Door de storm van afgelopen maand is de aansluiting (kabel en stopcontact) los geraakt van de schutting in mijn tuin. Ik wil graag een offerte van jullie krijgen hoeveel het kost om een nieuwe aansluiting te verzorgen.

meterkast aarden

Ik wil graag op basis van NEN de gasleiding aarden en de hoofdaarde onder de groepenkast beter aansluiten. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Inductie fornuis aansluiting

Ik heb een nieuwe inductie fornuis gekocht maar we hebben geen stopcontact in de keuken die geschikt zijn voor dit inductie fornuis, graag een perilex Er moet ook een nieuwe groep.

Vervanging hoofdschakelaar

Mijn hoofdschakelaar is verouderd, deze zou ik graag laten vervangen. De prijs graag inclusief montage en btw.

Groepenkast vervangen

De groepenkast is verouderd en moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

vervangen meterkast voor grotere

Huidige meterkast voldoet niet (8 groepen. Ik heb na verbouwing keuken en zonnepanelen totaal 16 groepen nodig, dus betekent een andere meterkast. Moet een perilex aansluiting voor kookplaat komen (7300 kw). Stedin zal 1 fase 35 amp omzetten naar 3 fase 25 Amp.

Stopcontact aanbrengen in de meterkast

Ik wil graag een stopcontact aanbrengen in de meterkast en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Telefoonkabel vervangen door UTP

per 14 Feb a.s. verhuis ik naar bestaande woning in Zoetermeer. Er lopen 3 telefoonaansluitingen (BG, 1e en zolder) welke ik wil vervangen door UTP internet kabels (voor extra routers indien nodig) Kunt u de telefoonkabels vervangen voor UTP kabels in de bestaande situatie en 2 UTP contactdozen plaatsen? Ik hoor graag of dit mogelijk is.

380 V aansluiting maken in de meterkast

Ik wil een inductie kookstel aanschaffen en daar heb ik 380 V voor nodig. Wat kan ik verwachten van u en wat zijn de kosten voor het maken van een 380 aansluiting in de meterkast?

Elf punten verlichting installeren en ophangen

Ik moet verlichting installeren. Ik heb 11 punten waar de verlichting moet worden geïnstalleerd, inclusief badkamer en toilet. Er zijn 10 plafondlampen en 1 hanglamp. De klusjesman moet zelf gereedschap meenemen. Ik denk dat er gaten in de woonkamer moeten zijn geboord.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil mijn elektra aansluiting verzwaren. De meterkast is hiervoor gereed. Stedin komt een nieuwe aansluiting vanaf de hoofdleiding aanleggen. Zelf dien ik een mantelbuis aan te leggen vanaf de meterkast naar de gevel (met kleine oversteek van minimaal 20 mm). Het uiteinde van de mantelbuis moet in de gevel over een lengte van minimaal 200 mm (vanaf de buitenzijde fundatiebalk) onbeweeglijk in de fundatiebalk gefixeerd en vormvast zijn). Zie ook https://www.stedin.net/~/media/files/stedin/richtlijnen/stedin-richtlijnen-meterruimte.pdf. De meterkast is ca. op 1 m van de fundering bereikbaar en kent een droge kruipruimte.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Elektra vervangen in de hele woning

Ik wil graag de elektra vervangen door het hele huis + uitbreiden groepen + vernieuwen meterkast. Woning komt uit 1972. Het huis is ongeveer 134 m2.