Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zoetermeer of directe omgeving.

2613 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, 2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zoetermeer:

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Tv kabelgoot infrezen en 3 stopcontacten

Ik wil de volgende klussen laten doen: - infrezen kabelgoot in muur voor televisie - inbouwstopcontact maken en bevestigen sonos box (muurbeugels van flexson).

Elektra voor vaatwasser

Offerte voor elektra voor vaatwasser. Er zit geen geaard stopcontact in de keuken, daarnaast zal er een extra groep moeten worden aangelegd in de groepenkast.

Meterkast naar de kelder verplaatsen

De meterkast willen we graag naar de kelder verplaatsen, dit is verticaal naar beneden zo een 2,5/ 3 m. Deze mag volledig vervangen worden, opnieuw ingericht en groepen erbij. Wij hebben nu 11 normale stoppen en 3 stoppen zitten op zonne-energie. Daarbij willen wij er graag 5 groepen bij hebben. Er zijn zonnepanelen met een omvormer op de eerste etage. Bedrading weten we niet of die vervangen moet worden maar dat is waarschijnlijk nog wel goed. Rond de bouwvak (liever ervoor) beginnen, als dit natuurlijk mogelijk is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Lantaarn in tuin opnieuw aansluiten

Door de storm van afgelopen maand is de aansluiting (kabel en stopcontact) los geraakt van de schutting in mijn tuin. Ik wil graag een offerte van jullie krijgen hoeveel het kost om een nieuwe aansluiting te verzorgen.

meterkast aarden

Ik wil graag op basis van NEN de gasleiding aarden en de hoofdaarde onder de groepenkast beter aansluiten. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Inductie fornuis aansluiting

Ik heb een nieuwe inductie fornuis gekocht maar we hebben geen stopcontact in de keuken die geschikt zijn voor dit inductie fornuis, graag een perilex Er moet ook een nieuwe groep.

Vervanging hoofdschakelaar

Mijn hoofdschakelaar is verouderd, deze zou ik graag laten vervangen. De prijs graag inclusief montage en btw.

Groepenkast vervangen

De groepenkast is verouderd en moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

vervangen meterkast voor grotere

Huidige meterkast voldoet niet (8 groepen. Ik heb na verbouwing keuken en zonnepanelen totaal 16 groepen nodig, dus betekent een andere meterkast. Moet een perilex aansluiting voor kookplaat komen (7300 kw). Stedin zal 1 fase 35 amp omzetten naar 3 fase 25 Amp.

Stopcontact aanbrengen in de meterkast

Ik wil graag een stopcontact aanbrengen in de meterkast en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Telefoonkabel vervangen door UTP

per 14 Feb a.s. verhuis ik naar bestaande woning in Zoetermeer. Er lopen 3 telefoonaansluitingen (BG, 1e en zolder) welke ik wil vervangen door UTP internet kabels (voor extra routers indien nodig) Kunt u de telefoonkabels vervangen voor UTP kabels in de bestaande situatie en 2 UTP contactdozen plaatsen? Ik hoor graag of dit mogelijk is.

380 V aansluiting maken in de meterkast

Ik wil een inductie kookstel aanschaffen en daar heb ik 380 V voor nodig. Wat kan ik verwachten van u en wat zijn de kosten voor het maken van een 380 aansluiting in de meterkast?

Elf punten verlichting installeren en ophangen

Ik moet verlichting installeren. Ik heb 11 punten waar de verlichting moet worden geïnstalleerd, inclusief badkamer en toilet. Er zijn 10 plafondlampen en 1 hanglamp. De klusjesman moet zelf gereedschap meenemen. Ik denk dat er gaten in de woonkamer moeten zijn geboord.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil mijn elektra aansluiting verzwaren. De meterkast is hiervoor gereed. Stedin komt een nieuwe aansluiting vanaf de hoofdleiding aanleggen. Zelf dien ik een mantelbuis aan te leggen vanaf de meterkast naar de gevel (met kleine oversteek van minimaal 20 mm). Het uiteinde van de mantelbuis moet in de gevel over een lengte van minimaal 200 mm (vanaf de buitenzijde fundatiebalk) onbeweeglijk in de fundatiebalk gefixeerd en vormvast zijn). Zie ook https://www.stedin.net/~/media/files/stedin/richtlijnen/stedin-richtlijnen-meterruimte.pdf. De meterkast is ca. op 1 m van de fundering bereikbaar en kent een droge kruipruimte.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Elektra vervangen in de hele woning

Ik wil graag de elektra vervangen door het hele huis + uitbreiden groepen + vernieuwen meterkast. Woning komt uit 1972. Het huis is ongeveer 134 m2.

Stopcontact in de meterkast

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een stopcontact in de meterkast.

Vervangen groepenkast

Onze groepenkast willen we vervangen door een moderne.

Bijplaatsen aardlekschakelaar ivm zonnepanelen

Er zitten in de groepenkast 2 aardlekschakelaars. Achter 1 zitten 4 groepen en achter de ander 5. Dat is er 1 teveel volgens NEN1010 en er moet een extra aardlekschakelaar worden bijgeplaatst, met het oog op de komst van zonnepanelen.

Krachtstroom voor inductiefornuis

Ik wil graag krachtstroom aanleggen voor het plaatsen van een inductiefornuis. Ik heb nog geen perilex aansluiting.

1 extra groep aanleggen t.b.v. keramisch koken

Een extra groep aanleggen t.b.v. keramisch koken.

Snoer wasmachine verlengen richting trekschakelaar

Snoer wasmachine vervangen richting trekschakelaar

Vervangen stoppenkast

Beste de gehele stoppenkast is aan vervanging toe graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van de totaal prijs inc aansluiten.