Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zoetermeer of directe omgeving.

2559 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, elektra in de hele woning vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen, extra groepen laten installeren, oude groepenkast vervangen, elektra vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zoetermeer:

Krachtstroom aanleggen voor opladen elektrische auto

Ik krijg over een maand mijn elektrische auto. Er ligt al een lijn naar buiten, maar dat is een normaal stopcontact. Dit moet krachtstroom worden. Er is geen haast bij, maar er zou per direct gestart kunnen worden met de aanleg.

Elektra aanpassen voor inductie koken.

Voor een nieuw te plaatsen keuken is een nieuwe groep nodig om op inductie te kunnen koken.

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van de linkerhoek in de gang naar rechts. Dit zal zo'n 3 meter zijn. Zijn nog oude stoppen. Dit zou eventueel ook omgezet mogen worden naar schakelaars.

Extra elektragroep aanleggen

Aanleg van een extra groep i.v.m. plaatsing nieuwe oven en magnetron in bestaande keuken. Eventueel moet er ook nog een leiding doorgetrokken worden.

Groepenkast vervangen

Vervangen groepenkast met nieuwe kast van A-merk: 1 fase, 12 groepen, 3 aardlekschakelaars voor 4 groepen elk, 1 fornuisgroep en 1 hoofdschakelaar. Daarnaast dient er een elektrische kookplaat aangesloten te worden, dus een perilex aansluiting ( de kabel hiervoor is reeds aangelegd). Ik wil de klus graag gedaan hebben vóór 17 juli.

Groepen toevoegen en vervangen

In een appartement moeten 2 groepen worden toegevoegd aan de meterkast voor het plaatsen van een wasmachine en droger in een slaapkamer. De groepen dienen doorgetrokken te worden en de stopcontacten geplaatst. Daarnaast moeten de 4 bestaande groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar vervangen worden in de meterkast.

Perilex aansluiting maken en wandcontactdozen verplaatsen

Het gaat om het plaatsen van perilex aansluiting (inclusief 2 groepen), 3 fasen aanwezig. Ook moeten er 4 wandcontactdozen verplaatst worden. Waarnaast dient ook nog de warmwaterleiding verlegd te worden en de koudwaterkraan dient aan de muur bevestigd te worden en 2 stukjes muur (80 x 61 cm) en (70 x 61 cm) dienen gestuct te worden.

Uitbreiden van de groepenkast

Ik wil graag twee groepenkasten aan laten leggen, 2 kabels trekken, onder de vloer voor boiler en inductiefornuis en 2 stopcontacten extra in de keuken aanbrengen.

Aardpen slaan en aansluiten op een bouwkast

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op een bouwkast met de afstand van circa 5 meter. Grondsoort eerste 4 meter veen, daaronder klei. Grondwater is op circa 1 meter.

Kookgroepen bijplaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het bijplaatsen van een kookgroep (2x230v) in onze groepenkast (1 fase/35A).

Groepenkast laten vervangen

Vervangen van de groepenkast met 8 groepen (nu nog oude stoppen maar wel met centrale schakelaar en aarding), kast is nu 23 jaar oud. Graag ook wat advies over optimaal gebruik.

Droger aansluiten

Ik wil graag mijn droger laten aansluiten op de trekschakelaar.

Extra groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen ten behoeve van de inductiekookplaat (BOSCH PIE895dc1e). De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 3 meter. Dit moet inclusief een stopcontact voor een perilex aansluiting.

Extra groep naar keuken aanleggen

Medio mei ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Er dient een extra groep aangelegd te worden in de meterkast en via de kruipruimte doorgetrokken. Dit zal ongeveer 7 meter lengte zijn.

Extra groepen in de meterkast aanbrengen

De wasmachine of het gasfornuis valt uit als ander apparatuur aan staan. De wasmachine staat op de begane grond en de gasfornuis op de 1e verdieping.

Plafondverlichting, verlichting en ventilator repareren

In mijn badkamer zit een verlaagd plafond met daarin 6 spotjes. 3 spotjes zijn uitgevallen en doen het niet meer. Het licht gaat aan en uit met een dimmer. Het was al een tijdje dat ze per 3 soms uitgingen en weer aan, maar nu hebben 3 definitief al een paar weken de geest gegeven. Vanmorgen gingen ook de andere 3 spontaan uit. Er zit ook een ventilator in het plafond weggewerkt. Er zitten twee ventilatie gaten. Eentje boven de douche en eentje boven de wc. Hij doet het niet echt goed. Ik heb altijd de badkamerdeur open om de badkamer een beetje droog te houden. Waardoor de rest van het huis vochtig wordt. Er hangt een spiegelkastje met boven en onder verlichting. Ook deze verlichting doet het niet meer. Het lijkt er op of het vooral een vochtprobleem is. Ik ben op zoek naar iemand die mijn verlichting kan maken in het plafond en het spiegelkastje. En die ook een andere ventilator kan plaatsen die mijn badkamer een beetje droog kan houden.

Opbouwdozen plaatsen en mogelijk een nieuwe groep

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor de plaatsing van 3 elektrodozen (opbouw) in de inpandige berging. Het zou dan gaan om 1 enkelvoudige in de meterkast en 2 dubbele op de muur. Graag zou ik ook van u willen weten wat het plaatsen van een extra groep in de meterkast (deze staat ook in de berging) zou gaan kosten, ik weet niet of deze nodig is, maar dat kan u beter beoordelen. Mij lijkt het beter om deze te plaatsen om andere groepen te ontzien. Ik heb nu de droger en wasmachine draaien op dezelfde groep en door middel van van een Wintop stekkerdoos. Ik wil deze 2 scheiden en de droger op de nieuwe groep plaatsen tesamen met de ijskast die ook in de berging staat. Opbouwdozen die gemaakt moeten worden zijn maximaal 1,5 meter vanaf de meterkast. In 1 van deze nieuwe dozen stop ik dan de droger en ijskast. Ik hoor graag van u.

Kabeldoorvoer in de muur maken

Ik wil graag een kabeldoorvoer in mijn muur hebben zodat de kabels netjes zijn weggewerkt. De wandmeubel moet eerst worden weggehaald. Graag ook de wand gelijk stucen en verven.

Krachtstroom aanleggen / aansluiten

In verband met het gaan koken op inductie heb ik een krachtstroom aansluiting nodig. Er ligt al een kabel en er is een krachtstroom stopcontact. Indien dit in goede staat is moet het alleen nog aan de stoppenkast worden aangesloten.

Groepenkast uit laten breiden

Wij krijgen op 2 maart de sleutel van ons reeds aangekochte huis. Aangezien wij de keuken willen verbouwen (keuken is al besteld) hebben wij extra groepen nodig. Momenteel staat er een koelkast, magnetron en afzuiging. Wij hebben de volgende nieuwe apparaten met aansluitwaardes: - Koelkast: 200 Watt - Afzuiging: 285 Watt - Inductie: 7400 Watt (geen perilex aansluiting) - Oven: 3600 Watt - Combimagetron: 3600 Watt - Vaatwasser: 2400 Watt Graag hoor ik wat de mogelijkheden hierin zijn.

Nieuwe groep voor de wasdroger aanmaken

Op zolder staat al de wasmachine. Nu moet er een wasdroger, 2000 Watt, op zolder erbij komen. Hiervoor is een nieuwe groep nodig denk ik want max vermogen wasmachine is 2000 Watt en van de wasdroger ook 2000 Watt. Wat gaat het kosten, wanneer kan het en hoe lang duurt het ?

WCD verplaatsen

Zit een stopcontact in een nieuwbouwwoning die verplaatst moet worden naar de muur op de hoek (90 graden) zijn kant. Dus een verplaatsing van 20 cm zeg maar. Daarna weer muur netjes dicht maken zodat er gestuukt kan worden.

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact moet van de ene muur worden verplaatst naar de muur die er haaks opstaat. Zeg maar 30 cm verplaatsen. Wat kost dit en hoe lang zijn jullie hiermee bezig? Zal rond 20 februari moeten gebeuren als nieuwbouw woning wordt opgeleverd.

3 fasen installeren voor inductie kookplaat

Hi, ik heb momenteel een inductie kookplaat die is aangesloten op een kookgroep met twee gekoppelde 16A groepen naar een perlex contactdoos. De aansluitwaarde van dat ding is 6500W. Nu ben ik van plan een nieuwe inductieplaat te kopen met aansluitwaarde 7400W waarbij de fabrikant aangeeft dat hij op 3 fasen moet worden aangesloten... wat zou ombouw van 2 naar 3 fasen kosten?

Complete elektra installatie aanleggen

Het betreft de complete elektra installatie NEN1010 van een nieuw te bouwen Villa. Moet gekeurd opgeleverd worden, uitermate netjes afgewerkt, niet onnodig met flexbuizen werken en referenties moeten te achterhalen zijn.