Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zijderveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zijderveld heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zijderveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zijderveld of directe omgeving.

29 klanten uit Zijderveld bevelen een bij Casius in Zijderveld aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zijderveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, groepenkast vervangen, verlichting woonkamer, kabels wegwerken in kantoorpand met 43 bureaus, elektriciteit afmaken nieuwbouwwoning, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur, vervangen elektra, tussenmeter plaatsen voor elektra, verplaatsen meterkast, hoog stroomverbruik achterhalen, electra updaten en extra stopcontacten aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zijderveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zijderveld:

Vervangen dimmers licht en checken stoppenkast

Twee licht dimmers zijn een beetje mol, en van de week was er complete kortsluiting in huis. Daarom misschien handig om even dingen te checken.

Reparatie defect stopcontact

De kookplaat heeft geen stroom door defect stopcontact. Stopcontact 380 volt. Ik wil het stopcontact graag laten nakijken en repareren.

Groepenkast vervangen en bedrading

Ik wil van 2 naar 3/4 groepen + nieuwe bedrading. Het is voor een appartement aan de begane grond van 55 m2. Graag een offerte.

Advies aanpassing van Stedin en mogelijk nieuwe aansluiting in de schuur

Ik wil een keramiekoven plaatsen, het liefst in de schuur. Deze gebruikt 6600 Watt. Ik heb 3 fase aansluiting tot de meterkast met 3 x 25 Ampère. Is dit genoeg of moet ik Stedin vragen om meer Ampère ?( bijv. 3 x 35) Verder zou ik in de toekomst een inductiekookplaat willen kopen. Is dit in combi met de keramiekoven mogelijk met wat ik nu heb? Stedin zegt dat ik voor de inductie al een stopcontact in de keuken heb. Hoe kan ik dit controleren?

Drie stopcontacten iets verplaatsen

In slaapkamer bestaande stopcontacten verplaatsen. Het gaat om 3 stopcontacten.

Meterkast renoveren

Graag de meterkast renoveren volgens de huidige norm. Deze is verouderd, ook graag afvoeren.

aardpen slaan + plaasten groepkast voor gewone garage

In een regio van poldergrond moet een aardepen worden geslagen. Daarnaast moet het aanbrengen en aansluiten van groepenkast in de garage, en op de al aangelegde bedrading aansluiten in de garage. Er is alleen een pvc pijp meegestort in het beton bij de bouw

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Ik wil overgaan op inductie koken. Ik beschik niet over een kruipruimte dus het moet via het plafond. Dit is goed te doen. Draden trekken van 24 meter, aanleg buis en aanleg perilex stekker stopcontact, deze aansluiten op inductieplaat. Draden aansluiten groepenkast. Hetzelfde maar nu voor aanleggen extra dubbel geaard stopcontact aansluiten op eigen groep in zelfde groepenkast. Hetzelfde maar nu alleen draden trekken en aansluiten op doos en eigen groep in groepenkast. Alle draden gaan van groepenkast met kook en twee vrije groepen van de tweede naar de vierde etage. Via het open plafond tweede etage daarna via de wand van het trappenhuis naar de vierde etage. Totaal 3 buizen, 1 met 5 draden en 2 met elk 3 draden.

Glasvezelkabel doortrekken

Graag zou ik de glasvezel kabel doortrekken van het ene naar het andere huis. Afstand tussen beide panden is 20-25 meter. De kabel kan helaas alleen buitenlangs getrokken worden. Zal een foto van de situatie meesturen.

Groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan

Wil mijn gaskookplaat vervangen voor inductiekookplaat. Mijn aansluiting is eenmaal 35 A. en moet worden 3 X 25 A. Hier voor moet mijn groepenkast aangepast gaan worden. Een perilex aansluiting is al aangelegd, maar dit is niet voldoende, omdat mijn inductieplaat (aansluitwaarde 11.1 kw) te zwaar is. Tevens moet er nog een aardpen in de grond geslagen worden, omdat mijn randaarde nog op de waterleiding is aangesloten. Graag een offerte.

Opbouw wcd plaatsen en stroom aftakken van nabijgelegen lichtpunt

Wandcontactdoos plaatsen in trapkast. Stroom halen van nabijgelegen lichtpunt aan wand.

Meterkast vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast kan vervangen. Ik ontvang graag een offerte.

Advies over de meterkast

Ik ga 40 zonnepanelen aanschaffen. Ik heb momenteel een aansluiting van 1 x 35 watt. Ik zou graag willen weten of ik naar 3 x 35 watt moet of dat 3 x 25 watt voldoende is. De meterkast heeft nu 16 groepen waar er nog 2 bij moeten voor een inductie-plaat. Ik zou graag weten of de meterkast vervangen moet worden of dat hij voorbereid is op 3 fase. Daarnaast graag een opgave voor de kosten van het uitbrengen van het advies en eventueel te maken aanpassingen.

Thuisnetwerk nieuwe woning

Volgend jaar krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Ik wil graag een offerte voor een thuisnetwerk, waarbij alle kamers worden voorzien van (bedraad) internet, televisie-aansluiting in alle slaapkamers en woonkamer en goede Wifi-dekking in het hele huis. Eventueel ook gastnetwerk. Nieuwe woning beschikt over glasvezel, moet nog wel een provider kiezen. Woning verwachte oplevering april-juni 2020. Foto's nog niet beschikbaar, aangezien woning nog gebouwd wordt.

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Meterkast uitbreiden groep

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn meterkast uit kan breiden met een extra groep. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Stopcontact realiseren voor draadloos tv kijken

Graag laat ik een stopcontact in de meterkast maken voor de aansluiting van de tv om draadloos tv te kunnen kijken. De afstand van de tv naar de meterkast is ongeveer 9.5 m.

Elektra meterkast vervangen

We willen de stoppen vervangen voor nieuwe groepen in de meterkast en een extra groep aanleggen voor de keuken.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil mijn elektra aansluiting verzwaren. De meterkast is hiervoor gereed. Stedin komt een nieuwe aansluiting vanaf de hoofdleiding aanleggen. Zelf dien ik een mantelbuis aan te leggen vanaf de meterkast naar de gevel (met kleine oversteek van minimaal 20 mm). Het uiteinde van de mantelbuis moet in de gevel over een lengte van minimaal 200 mm (vanaf de buitenzijde fundatiebalk) onbeweeglijk in de fundatiebalk gefixeerd en vormvast zijn). Zie ook https://www.stedin.net/~/media/files/stedin/richtlijnen/stedin-richtlijnen-meterruimte.pdf. De meterkast is ca. op 1 m van de fundering bereikbaar en kent een droge kruipruimte.

Meterkast vervangen

Vervangen van de meterkast, nieuwe meterkast is al bedraad. De oude groepen moeten terug komen in de nieuwe

Meterkast vervangen

Graag wil ik mijn oude meterkast vervangen naar een nieuwe meterkast.

Aanpassen groepenkast en trekken stroomkabel

Graag zou ik ten behoeve van mijn boiler en inductiekookplaat een extra stroomkabel naar mijn groepenkast laten trekken. Tevens zou ik mijn kast laten verzwaren met extra stoppen. ik zit zelf te denken aan ongeveer 3 extra stoppen; 1 voor de boiler en 2 voor inductie, maar ik zou hier graag advies over willen hebben. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 2 meter en ik denk maximaal 3/4 meter.

Aanleggen elektra (inductie)keuken + uitbreiden meterkast

De keuken wordt verplaatst van locatie in de woning en gaat van gas naar inductie. De huidige keuken is een ouderwetse keuken, deze wordt vervangend oor een moderne keuken van Ikea. Waarschijnlijk is een Perilex aansluiting niet aanwezig. De afstand van de keuken naar de meterkast is ongeveer 10 m. Er is geen kruipluik, want het zit op de 1e verdieping. Elektra moet voor de nieuwe keuken (denk ik) verlegd worden. De meterkast moet ook uitgebreid worden, heeft momenteel maar 2 groepen, maar moeten er denk ik wel 5 of 6 worden, hier graag advies over. Tenslotte moeten de stopcontacten in de woning geaard worden. E.v.t. brandmelder plaatsen indien jullie dat ook doen. Graag z.s.m. reactie, zoek iemand op korte termijn. Hartelijk dank!

Aansluiting keramisch fornuis + checken groepenkast

Ik wil een keramisch fornuis aanschaffen maar hier zit geen stekker bij en ik heb een gewoon stopcontact. Hier moet een speciale aansluiting gemaakt voor worden. De afstand van de kookplaat naar de meterkast is ongeveer 4/ 4,5 m. Er is een kruipluik aanwezig, in de keuken en bij de voordeur. Ik weet ook niet of mijn meterkast hiervoor goed is en zou dit graag laten beoordelen, zie foto. Graag prijsopgave voor werkzaamheden en benodigd materiaal.

Aardpen slaan

De waterleiding wordt in maart 2020 vervangen, de aarding moet dus omgezet worden. Graag laat ik dus een aardpen slaan. Ik woon 2 hoog, dus ik weet niet goed hoe dit in zijn werk gaat. Ik denk dat de ondergrond aarde is.