Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zijderveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zijderveld heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zijderveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zijderveld of directe omgeving.

28 klanten uit Zijderveld bevelen een bij Casius in Zijderveld aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zijderveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zijderveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zijderveld:

Krachtstroom aanleggen ten behoeve van oven

Ik ben op zoek naar een elektricien die krachtstroom kan aanleggen. Ik heb nu een oven die niet werkt op de reguliere aansluiting.

Verplaatsen stopcontact en coaxkabel aansluiting

Wij willen graag stopcontact en tv kabel aansluiting verplaatsen. Het zit nu in een van de muren van de woonkamer, en het op de zelfde muur, 2 meter verderop verplaatst worden. Zelfde hoogte.

Een aardpen in de achtertuin slaan

Goedemorgen, ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen in de tuin. Er hoeft geen bestrating open het kan gewoon in de border. Dit heb ik nodig voor een groot opzet zwembad om roest vorming door zoutelectrolyse te voorkomen. Alvast bedankt.

Extra aansluiting voor een hanglamp maken (incl. kabelgoot)

Ik heb in mijn woonkamer 1 plafondlamp. Deze wil ik graag uitbreiden naar 2 lampen (1 extra hanglamp boven eettafel). Vanaf de wandcontact kunnen kabels via een kabelgoot uitgevoerd worden naar de toekomstige plafondlamp van maximale afstand van 4,5 meter.

Verplaatsen 2x stopcontact

Ik heb 1 stopcontact in kast waar CV hangt. Zou mogelijk thans niet veilig zijn. Hoeft louter verplaatst te worden, binnenkant kast is lelijk en maakt niet uit. Moet veilig gebeuren. Ik heb ook 1 stopcontact in gang (stenen muur) bij wasmachine is mogelijk niet veilig. Dus verplaatsen naar veilige plek, mogelijk vrezen en weer dichtsmeren. Uitvoering liefst op kort termijn gelet op mogelijk veiligheidsrisico. Locatie Scheveningen, betreft verhuurd appartement

Nieuwe groepenkast en vervangen electra

Nieuwe groeppenkast en vervangen elektriciteitskabels.

Nieuwe aarding aanleggen

Omdat de waterleiding wordt vervangen wil ik een nieuwe aarding laten aanleggen. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Vervangen meterkast

Meterkast vervangen ivm met nieuwe keuken. Quooker en inductie kookplaat komt er bij. Groepenkast met 10groepen

Buitenstopcontact aanleggen

Om een elektrische auto sporadisch thuis op te laden, zou ik graag buiten een extra stopcontact willen aanleggen. Deze komt direct naast de meterkast maar moet nog wel door een muur heen. Als het kan op een extra groep om overbelasting te voorkomen. Wat zouden de kosten zijn voor: - plaatsen extra groep - doorboren muur - aanleggen geaard buitenstopcontact

Stopcontacten verplaatsen en misschien nieuwe groep maken

In de keuken stopcontacten verplaatsen. In de woonkamer stopcontacten verplaatsen. Waaronder de coaxkabel voor de tv. Eventueel het aantal groepen in de meterkast uitbreiden.

6 Groepen uitbreiden met 3 fase schakelaar voor inductie-koken

Zou graag in bestaande kast een driefase-schakelaar voor nieuwe inductie/oven hebben. Zie foto van groepenkast. Rond oktober 2020 graag uitvoeren.

Groepen bijplaatsen

Ik wil twee groepen laten bijplaatsen om zowel een elektrische oven als een inductie kookplaat op aan te sluiten.

5-polige Perilex stopcontact aanleggen + aanpassing meterkast

Wij willen een inductiefornuis aanschaffen. Hiervoor hebben wij een 5-polige perilex stopcontact nodig en een aanpassing in de meterkast. Door werkomstandigheden zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Alvast bedankt,

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Groepenkast uitbreiden en aanleggen overig elektra

Wij zijn op zoek naar een elektricien die 1) de groepenkast kan aanpassen/uitbreiden voor het gebruik van een inductiekookplaat met 3 fase aansluiting. 2) in de keuken een voorziening maken zodat de kookplaat kan worden aangesloten 3) aanleggen van een geaarde stopcontact waar de pomp voor de vloerverwarming op kan worden aangesloten 4) wij willen zonnecellen laten leggen en de groepenkast moet hier alvast op worden voorbereid

Aarde slaan + eventueel groepenkast vervangen

Aardpen slaan + eventueel groepenkast vervangen 10 groepen

Extra groep plaatsen in meterkast

Ik wil een extra groep bij laten plaatsen tbv een tuinkamer

Stopcontacten in tuin aanleggen

Ik wil graag buiten in de voortuin een stopcontactpunt aanleggen, via de kruipruimte om ze de netste oplossing te krijgen. Verder stopcontact aanleggen op zolder. liefst leiding in de muur gefreesd + kabel door loze leiding getrokken.

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Extra groep(en) voor keuken

Is het mogelijk 1 of 2 groepen toe te voegen aan de bestaande installatie (zie foto)? Graag zou ik 1 of 2 extra groepen willen hebben voor de keuken. Kunnen jullie ook die kabel leggen en WCD aansluiten? Er is een kruipruimte, afstand van meterkast tot WCD-punt is ongeveer 5 meter.

UTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer

Graag wil ik een netwerkkabel laten leggen vanuit de meterkast naar de woonkamer (ongeveer 10 meter). Aanleggen kan via de garage of via de kruipruimte, dat laat ik aan de vakman over.

Vervangen groepenkast en meteen 2 extra groepen

Uitbreiding voor toekomstige installatie inductie (bedrading trekken?) in keuken en installatie zonnepanelen. Bovendien zou de volledige elektrische installatie/bedrading eens " nagekeken "moeten worden. Wellicht op aangeven van installateur een extra stopcontact in groepenkast. Er zijn nog wel wat " losse eindjes "te bespreken die mee genomen kunnen worden.

Extra groep en een kabel aanleggen

Een extra groep in de meterkast en het aanleggen van een grondkabel naar de tuin. De huidige bedrading naar de tuinverlichting vervangen. Deze was alles behalve juist aangesloten. (Op een verlengsnoer naar binnen)

Een stopcontact weer werkend maken en een lichtpunt herstellen

Een stopcontact waarop de wasmachine is aangesloten werk niet. Graag ook nog een lichtpunt herstellen met een nieuwe lichtschakelaar plaatsen.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in Rotterdam. Appartement zit op 3 hoog