Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor telefoonkabel doortrekken naar zolder:

Telefoonkabel doortrekken naar zolder

ik wil graag een telefoonkabel doortrekken vanuit de meterkast naar zolder. En netjes weggewerkt. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor telefoonkabel doortrekken naar zolder uit heel Nederland:

Telefoonkabel door een netwerkkabel vervangen

Ik zoek een elektricien die in mijn woning kabels vervangen/omleggen/doortrekken. Ik heb in 2006 vanuit de meterkast naar 4 kamers in mijn rijtjeshuis zowel coax, netwerk (cat5e) en telefoon (4 aderig) laten aanleggen: twee kamers op de eerste, twee kamers op zolder). Coax zit in één pvc buis, netwerk en telefoon samen in een ander buis (dus 2 buizen naar elke kamer). De buizen kennen veel bochten en er is (in bochten) ook gebruik gemaakt van flexibele slang (met ribbels). Naar zolder gaat het al gauw om 20 m. Ik zou nu graag willen om in 3 van de 4 kamers de telefoonkabel vervangen door een netwerk kabel zodat ik in deze 3 kamers 2 netwerkkabels heb. Mogelijk is de telefoonkabel te vervangen terwijl de originele netwerkkabel blijft zitten.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij hebben een Coax aansluiting in de woonkamer. Nu willen de bekabeling vanaf de woonkamer doortrekken naar de 2e verdieping en naar zolder. Graag wil ik daarvan een offerte ontvangen.

Ethernetkabels doortrekken

De glasvezel aansluiting met de router zit op dit moment in de meterkast en we willen een betere internet verbinding door ethernetkabels te laten trekken naar zowel de woonkamer als de slaapkamer. In de bestaande leiding naar de woonkamer zit op dit moment een telefoonkabel die niet meer wordt gebruikt en naar de slaapkamer loopt de leiding met TV kabel die wel blijft functioneren. Wij wonen in een appartement waar alles gelijkvloers is. De afstanden vanuit de meterkast naar de 2 locaties is tussen de 10 en 15 meter.

Netwerkkabel vanuit de meterkast doortrekken

Ik wil graag een kwalitatief goede netwerkkabel (Cat 6 of 7, afgeschermd, 100% koper) laten plaatsen vanuit de meterkast naar zolder. Er is al een leiding met daarin een COAX-kabel en telefoonkabel die nu niet gebruikt worden. De COAX en/of telefoonkabel kan er eventueel uit.

TV- en internetkabels door laten trekken

De volgende kabels moeten nieuw aangelegd worden. TV-kabel, telefoonkabel (alleen naar de begane grond) en internetkabel naar de 1e (nieuwbouw) verdieping doortrekken voor de 4 kamers. Loze leidingen zijn aanwezig.

Netwerkkabel door laten trekken

Het doortrekken van een 3-tal kabels door bestaande leidingen: - UTP-kabel voor digitale televisie door leiding X. - bestaande telefoonkabel door leiding X aansluiten op glasvezelmodem en telefoon. - UTP-kabel door leiding Y waar nu coaxkabel doorheen gaat. Graag inclusief wandcontactdoosjes en kabels. Ik heb wel het een en ander liggen wat geleverd is door de glasvezelaanbieder, maar ik weet niet of die geschikt zijn.

Groepenkast vervangen en aanvullende werkzaamheden

Groepenkast vervangen: Van 4 naar 10 groepen. Aardlek vervangen (opnieuw een pen slaan) Nalopen bedrading en waarschijnlijk vervangen op eerste etage. Dat zijn heel oude draden. Eventueel coax- en telefoonkabel doortrekken van beneden.

Het trekken van Netwerk en Coaxkabels

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij diverse kabels kan trekken, het gaat om de volgende aansluitingen: 1. Internet + Telefoon aansluiting In bestaande binnenmuurleiding oude kabels vervangen door een stugge CAT6 netwerkkabel en een telefoonkabel. Lengte buis ongeveer 12 meter. - Nieuwe kabels afmonteren op CAT6 inbouwdoos met 2x RJ45 aansluiting; - In de meterkast RJ11 en RJ45 connector aanzetten. 2. R/TV + Internet aansluiting Via kruipruimte moet er een nieuwe leiding aangelegd worden. - In de meterkast een 20 mm gat boren (geen beton); - In de buitengevel twee 20 mm gaten boren; - PVC Elektra buis ¾ inch leggen in de kruipruimte vanuit de meterkast naar de buitenmuur en weer naar binnen toe (woonkamer). Buis moet hier en daar vastgezet worden op plafond zodat de leiding niet op het zand of water ligt; - Door de nieuwe leiding KOKA 9TS coax en UTP CAT6 netwerkkabel doortrekken; - In de meterkast coaxconnector en RJ45 connector aanzetten; - In de woonkamer monteren en aansluiten opbouwdoos voor R/TV en een opbouwdoos met 2x RJ45. Meeste materialen zijn aanwezig, behalve PVC Elektra buis 3/4 (19mm) grijs, lengte ongeveer 15 meter + bochten, sokken en zadelklemmen.

UTP-kabel trekken en aansluiten

Ik wil van de meterkast naar zolder (2e verdieping) een UTP netwerkkabel laten doortrekken en aansluiten voor mijn computer. Er loopt een telefoonkabel naar zolder, maar deze mag vervangen worden door een UTP kabel. Kabel graag ook leveren.

UTP- en COAX-kabel trekken

Door twee loze leidingen van de meterkast naar de slaapkamer utp en coaxkabels aanleggen. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De ene leiding is tussen 5 à 10 meter lang de andere is 10 à 15 meter lang. Daarnaast ook één utp en coax doortrekken naar de zolderverdieping (dit is de 2e verdieping). Hiervoor is nog geen leiding aanwezig, wel een opening in de verdieping van een vroegere telefoonkabel. Deels is er bekabeling aanwezig, niet voldoende voor de gehele klus.

Partners

Partners van Casius