Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra doortrekken :

Elektra doortrekken

Ik wil tuinverlichting en moet er dus elektra kabel worden doorgetrokken. Er zijn wel wat elektra punten aanwezig in de tuin. Wat zijn de kosten hiervan? Hoor het graag!
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra doortrekken uit heel Nederland:

Uitbouw aan achterzijde woning laten bouwen

Wij willen een uitbouw achterkant woning van 8,25 x 3 meter. Een gemetselde aanbouw met een doorbraak van de huidige achtergevel. De schuifpui in de aanbouw plaatsen. Vloerverwarming doortrekken cq uitbreiden. De huidige vloerverwarming is vijf jaar oud. Elektra doortrekken. Gas doortrekken en rookkanaal voor een gashaard maken. Behangklaar opleveren. Er zitten al drie heipalen, na 2.5 meter van de gevel. De tekeningen heb ik. Ik denk dat deze vanwege de grote voldoende zijn maar helemaal zeker weet ik dat niet.

Dakopbouw op tussenwoning maken

Wij willen graag een dakopbouwplaatsen op een plat dak, afmeting is 9 meter bij 6 meter. Meerdere buren hebben een opbouw gedaan. Een aantal HSB of aluminium. Gat voor een trap zagen door het beton. Elektra en verwarming doortrekken naar de opbouw. Optioneel de binnenzijde afwerken. Graag een globale prijs. Uitvoering in de zomer van 2018.

Serre en extra verdieping bouwen

Ter vergroting woonkamer willen wij een serre van 4.2 meter breed en 2.5 meter diep. Voorzien van verlichting, elektra en verwarming. De huidige pui dient verwijderd te worden. De breedte van de doorbraak is 4.2 meter. Ook willen we een etage op de woning laten plaatsen. De woning heeft nu alleen een eerste verdieping. Het is mogelijk een houten constructie op het platte dak te maken. Het is een betonnen plaat. Een opgang/trap maken, elektra en verwarming doortrekken, isoleren en al dan niet de binnenzijde afwerken. De opbouw mag 30 m2 worden zodat er nog een dakterras te maken is.

Vervangen groepenkast en aardlekschakelaar

Volledig vervangen elektra. Kluswoning aangekocht uit 1968. Volledige groepenkast/elektra moet vervangen worden; - 8 groepen, - 2 aardlekschakelaars, - 1 krachtstroom. Er moet genoeg vermogen zijn om eventueel uit te breiden. Meterkast blijft op dezelfde locatie. De oude groepenkast moet dus vervangen worden. Kabels doortrekken naar de keuken. Wat zou dit kosten? Graag offerte met en zonder kabels naar de keuken doortrekken. Ik heb de sleutel vanaf 1 september.

Extra laag op plat dak bouwen

De opbouw zal 7 meter breed bij 7 meter lang worden. Volledige met elektra en ramen (met dubbelglas). Wij willen de keuken dan naar boven verplaatsen. We willen graag de voorgevel doortrekken, gewoon met dezelfde bakstenen. Aan de achterkant naar het dakterras willen we graag een glazen schuifpui of openslaande deuren. Alle kozijnen van kunststof. Wij zitten nog echt in de oriënteerde fase, dus wanneer er iemand langs zou kunnen komen om naar de mogelijkheden te kijken zouden we dat op prijs stellen. De buren zijn bezig dit aan te bouwen, dus wanneer ik hen weet te benaderen zou het fijn zijn tegelijk met hen te starten.

Lampen in hele huis ophangen, elektra doortrekken en andere elektraklussen

Huis: begane grond, eerste verdieping en zolder. Lampen in het hele huis ophangen. Op zolder en in trapkast leidingen aanleggen en verlichting aanbrengen. In de badkamer een verkeerde schakeling repareren. De telefoonaansluitingen en internetaansluitingen controleren. Belangrijk: - Elektricien moet rekening houden met gipsplaten en "wokkel"; - Pluggen gebruiken; - Precies werk; - Meenemen van goed en eigen gereedschap; - Vrijblijvende offerte.

Afvoer en aanvoer vaatwasser doortrekken

Ik heb een vaatwasser gekocht en er moet een leiding hiervoor doorgetrokken worden. De vaatwasser zit vlakbij mijn gootsteen, er hoef dus echt maar een klein stukje door een kastje heen getrokken te worden vanaf die bestaande leiding. Er zit ook gewoon elektra. Hoeveel gaat dit kosten? Het is hier gratis parkeren met altijd wel een plekje vrij en u kunt ook nog een heerlijk bakje koffie krijgen.

Dakopbouw op een nieuwe woning bouwem

Ik heb een nieuwe woning gekocht en krijg 1 augustus de sleutel. Nu wil ik op die nieuwe woning een dakopbouw plaatsen. De woning heeft een plat dak. De woning is een houtskeletbouwwoning. De opbouw ook met een plat dak. Ongeveer iets van 4 x 5 meter, dus 20 m2, opbouwen. Een doorgang en trap naar de nieuwe verdieping maken. De trap kan gezet worden waar nu de wasmachine staat. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Aan de binnenzijde afwerken. De buren hebben al een dakopbouw, is een twee onder 1 kap woning.

Opbouw op bestaande uitbouw

Wat is de richtlijn qua prijs in een opbouw van 4.30 x 8 meter? Aan de binnenzijde afwerken tot behangklaar. Water, elektra en dergelijke doortrekken en een trap als toegang naar de verdieping maken. Met een plat dak. Een raam erin aan de lange zijde is voldoende. De opbouw zou op een bestaande uitbouw komen. Dat heeft voldoende draagkracht voor een opbouw van metselwerk. Ik wil dit puur ter informatie en een richtprijs weten want het gaat om een huis wat wij mogelijk willen aankopen.

Internetkabel, telefoonkabel en elektra in orde brengen

Wij hebben een Coax aansluiting in de woonkamer. Nu willen de bekabeling vanaf de woonkamer doortrekken naar de 2e verdieping en naar zolder. Graag wil ik daarvan een offerte ontvangen.

Partners

Partners van Casius