Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Wateringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Wateringen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Wateringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Wateringen of directe omgeving.

167 klanten uit Wateringen bevelen een bij Casius in Wateringen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Wateringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 3000 meter bekabeling aanleggen vlak over de grens, intercom vervangen bij appartementengebouw, elektra installatie, vervangen van gehele elektra, vervangen elektra voor dakopbouw, 12 Zonnepanelen leveren en plaatsen, electra aanleggen in nieuwe woning, electra in woning vervangen, nieuw meterkast met 5 groepen, aardpen en verdeling maken, uitbreiden groepenkast + aanleggen stopcontacten, groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken, elektra in casco woning aanleggen, vervangen oude stoppenkast en nog een paar klussen, vervangen electra, elektricien voor elektrawerk nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Wateringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wateringen:

Groepenkast ombouwen

Betreft een aanpassing in de meterkast, 1x35 ombouwen naar 3x25, zodat deze geschikt is voor een 3-fase aansluiting. De standaard hoofdschakelaar 2-polig wijzigt naar 4-polig.

Inbouwstopcontact installeren

Stopcontact inbouw Plaatsen

Kabel trekken naar meterkast en tuinelectriciteit aanleggen

Aanleggen van 3 stroomkabels van meterkast naar de tuin toe, er liggen reeds 3 loze leidingen met trekdraad, en deze loze leidingen zijn al gekoppeld aan schakelaars in het huis. Vervolgens willen we een tiental lichtpunten en een fontein hierop laten aansluiten. Let op: het trekken van de leidingen moet deze week plaats vinden, de rest kan ook later.

Lichtpunt verplaatsen in het gipsplafond

Het lichtpunt moet ongeveer 1.75 meter verplaatst worden in gestut gipsplafond. Daarna moet het plafond weer worden gestuukt.

Tweede aardlekschakelaar installeren

Er dient een 2e aardlekschakelaar geplaatst te worden. Er is al 1 aardlekschakelaar aanwezig. Na een bouwkundige keuring is aanbevolen om een 2e aardlekschakelaar te plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte.

Elektra doortrekken

Ik wil tuinverlichting en moet er dus elektra kabel worden doorgetrokken. Er zijn wel wat elektra punten aanwezig in de tuin. Wat zijn de kosten hiervan? Hoor het graag!

3 fase groep aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een 3-fase aansluiting in mijn meterkast voor het koken op inductie. Ik weet niet of er al 3-fase aanwezig is, wij hebben namelijk wel zonnepanelen op het dak liggen.

Aardlekschakelaar vervangen

In ons huis is 1 van de aardlekschakelaars gestopt met werken en willen die graag laten vervangen.

Elektrische draden verlengen en wegwerken

Ik wil graag twee draden verlengen en wegwerken

Groepenkast vervangen en uitbreiden en bedrading vernieuwen

Ik heb voornemens een nieuwe woning aan te kopen. Daar dient de bedrading vernieuwd te worden, de groepenkast dient uitgebreid en vernieuwd te worden. Ik heb de woning nog niet aangekocht maar ik deze wel kopen.

Groepenkast uitbreiden en stekkerdoos plaatsen in de meterkast

Het uitbreiden van de groepenkast met 2 extra groepen i.v.m. nieuwe keuken. Het plaatsen van een stekkerdoos in de meterkast i.v.m. nieuwe glasvezel aansluiting. De bedrading voor de twee nieuwe groepen hebben we reeds van de keuken naar de meterkast getrokken. De huidige kast bevat maar 1 aardlekschakelaar, waaronder 3 groepen zijn geplaatst. Daarnaast zijn er nog twee groepen voor de wasmachine en de droger, deze zijn zonder aardlekschakelaar. Moet hiervoor een grotere groepenkast geplaatst worden of zouden er 4 aardlekautomaten in de huidige kast geplaatst kunnen worden?

Machines aanpassen

Nulschakelaars en microswitches monteren op een aantal draai- en freesmachines.

Wij willen aan een binnenwand in ons ...

Wij willen aan een binnenwand in ons nieuwbouwhuis een dubbele, platte wandcontactdoos. De stroom kan getrokken worden via een dubbele doos die aan de andere kant van de wand zit. Er hoeven dus geen sleuven gefreesd te worden o.i.d.

In onze nieuwe keuken zal er een ...

In onze nieuwe keuken zal er een plintboiler en een cooker komen. Hiervoor moeten er (waarschijnlijk 3) extra groepen aangelegd worden.

lichtarmaturen moeten worden aangelegd, ...

lichtarmaturen moeten worden aangelegd, waarbij er geen draden meer te zien zijn. 2 groepen met spotjes, afzondelijk van elkaar te bedienen in een koof langs gehele plafond. Dit moet kunnen worden gedempt. Lichtarmaturen aan de schuttingen in de tuin. ( 6 stuks) 2 stopcontacten aanleggen in nieuw geplaatste gipswand. Het plaatsen van een stop contact op zolder voor de condensdroger. Op zolder komen 2 kamers waar 2 afzondelijke lichtpunten moeten worden aangelegd.