Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep:

Inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep

Extra groep in oude meterkast aanleggen voor inductiekookplaat, inductiekookplaat aansluiten op extra groep. De afstand tussen inductiekookplaat en meterkast is ongeveer 4 meter. Inductiekookplaat heeft 5 polige stekker.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep uit heel Nederland:

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een inductiekookplaat aangeschaft, deze wil ik graag aangesloten hebben. Zelf heb ik al een stekker gekocht maar nog geen snoer. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aansluiten van het snoer. De woningbouw heeft de meterkast aangepast, maar het lijkt mij prettig om dit na te laten kijken. Ik beschik over een perilex aansluiting en de leidingen zijn gelegd.

Extra groep aansluiten voor inductie koken

Extra groep aansluiten voor een inductiekookplaat. En voor de perilex stekker.

Extra groep voor de keuken installeren

Ik wil een extra groep in mijn meterkast en een perilex stopcontact in mijn keuken. Dit omdat ik een inductiekookplaat wil aansluiten. Ondergronds zou dit van de meterkast naar keuken ongeveer 3 meter zijn.

Keuken gereedmaken voor inductie koken

Wij willen onze 60 cm gaskookplaat vervangen door een 75 of 90 cm inductiekookplaat. Wat kost het om het gat groter te zagen in granieten aanrechtblad inclusief plaatsen en aansluiten van de inductiekookplaat? We beschikken over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt hooguit een meter. Perilex aansluiting ontbreekt nog.

aansluiting voor inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar een vakman die de inductiekookplaat kan aansluiten. De afstand van de meter kast naar de inductiekookplaat is ongeveer 8-9 meter. Verder ben ik nog niet in bezit van een perilex stekker.

2 fase aansluiten voor inductiekookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een kookplaat op inductie. Er loop al een draad vanuit de meterkast naar het gasfornuis. Er moet een groep bijkomen in de meterkast en een stopcontact bij de nieuwe kookplaat. Wat kost het, inclusief arbeidsloon ongeveer? Perilex aansluiting is waarschijnlijk niet aanwezig. Kruipruimte niet aanwezig. Afstand is 3 a 4 meter

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn inductie kookplaat aansluiten op een perilex stekker

Nieuwe inductiekookplaat aansluiten

We hebben een inductie kookplaat gekocht. Hij moet aangesloten. De kookplaat moet bedrading naar meterkast ook moet 2- /3- fase aansluiting zijn plus stekker van perilex zijn. We willen een offerte van. Ook moet erkend installateur. Graag een reactie tegemoet van u.

Spoelbak/sifon keuken aansluiten en inductiekookplaat aansluiten

Ik ben opzoek naar een loodgieter voor het aansluiten van een spoelbak die reeds geplaatst is. Tevens hulp gezocht van een erkende elektricien om een reeds geplaatste inductieplaat aan te sluiten op periplex wandcontactdoos. Ik heb het snoer met periplex stekker al aangeschaft.

Aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen

In onze bestaande keuken, dient de sparing in het natuursteen aanrechtblad aangepast te worden en een 2 fase aansluiting te worden aangelegd. Tevens installeren en aansluiten inductie kookplaat + perilex aansluiting. Eventueel mag de inductie kookplaat 90 cm 2 fase ook meegeleverd worden.

Partners

Partners van Casius