Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Waddinxveen of directe omgeving.

315 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, diverse electra reparatie, vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Waddinxveen:

Inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep

Extra groep in oude meterkast aanleggen voor inductiekookplaat, inductiekookplaat aansluiten op extra groep. De afstand tussen inductiekookplaat en meterkast is ongeveer 4 meter. Inductiekookplaat heeft 5 polige stekker.

Vervangen groepenkast

Ik zou graag een offerte willen voor het vervangen van de oude groepenkast. Het zijn nu 5 groepen en ik wil naar 10 groepen en dan nog een groep voor elektrisch koken.

Spots in een grote plank die in de keuken hangt vervangen

In de keuken van mijn nieuwe appartement waarvan ik 16 december a.s. de sleutel krijg, hangt een grote plank met daarin 4 spotjes. Eén spotje doet het niet. De huidige eigenaresse liet weten dat er een "kabeltje" kapot is en dat daarom alle 4 de spotjes vervangen moeten worden. Dat zou ook gewenst zijn gezien de toestand van de spotjes die er niet uitzien. Draadjes netjes in leidingen

Extra groep elektr koken

Graaag extra groep(en) voor elektrisch/inductie koken. Inclusief het plaatsen van een perilex aansluiting

Verplaatsen en aanbrengen elektra

Ik wil graag een offerte voor het verplaatsen en aanbrengen van de elektra in mijn nieuwbouw woning. Zie bijlage voor meer informatie.

2 Utp kabels doortrekken en aansluiten

Ik wil graag 2 UTP kabels vanuit de woonkamer doortrekken naar de 1e verdieping, via de KPN doorgetrokken kabelruimte naar de grootste slaapkamer, en van daaruit via de buizen verwarming naar de zolderruimte.

Uitbreiden groepenkast

Momenteel 3x25A aansluiting met groepenkast die 4 witte en 4 groene groepen heeft. 2 van de groene zijn voor inductiekookplaat. Tbv zonnepanelen moet extra groep met eigen aardlek komen. Omvormer geeft maximaal 20A. Een YMVKmb 3x4mm wordt door mij zelf van meterkast naar zolder getrokken.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Ik heb een groepenkast zonder aardlekschakelaar.

TV kabels wegwerken

Wij hebben de tv aan de muur bevestigd. Graag zouden wij de kabels die hieronder aanwezig zijn graag laten wegwerken in de muur. Er zal ongeveer 80 cm lengte in de stenen muur gefreesd moeten worden.

Stopcontacten verlagen

Wij hebben een nieuw huis gekocht (krijgen 31/8 de sleutel) en we willen alle stopcontacten in de woonkamer verlagen tot 30 cm boven de vloer. Het gaat om 9 stopcontacten. Daarnaast willen we nog 3 kabelgootjes van circa 30 cm in de muur laten vrezen en een van circa 1 meter. Kunt u hier een prijsschatting van maken?

Buitenstopcontacten aanleggen

Aanleggen van 2 buitenstopcontacten aan de voor- en achterzijde van een woning. En elektriciteit in een vrijstaande garage aansluiten vanaf een woonhuis.

Aardpen slaan naast een nieuwbouwhuis

Aardpen slaan in veengrond naast nieuwbouw huis. Draad invoeren en aansluiten doe ik eventueel zelf.

Groepenkast vervangen

Op dit moment heeft de woning een groepenkast met 4 groepen. De kast dient te worden vervangen en en er moeten 5 groepen geplaatst worden.

Extra groepen aanleggen in meterkast

Er dienen extra groepen aangelegd te worden voor een airco, een inductieplaat en droger. De groepenkast heeft nu 4 groepen met aardlekschakelaar en er is ruimte voor 4 extra groepen.

COAX- en UTP-kabel via de kruipruimte trekken

Vanaf meterkast door vochtige kruipruimte (soms nat na veel regen, meestal iets vochtig). Kabels moeten ca 5-7 meter verder naar boven de huiskamer in. Aansluiten verzorg ik zelf.

Extra groepen aanleggen voor heaters op het terras

Ik wil mijn stoppenkast graag laten uitbreiden met 2 groepen. Ik ga 2 heaters in de tuin plaatsen en zal zorgen dat de kabels daarvan in de meterkast uitkomen. Ik laat de kabels ook graag aansluiten. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Groepenkast vernieuwen en netwerkkabels aanleggen in gehele huis

Wij hebben een bestaande woning aangekocht waarbij wij de groepenkast willen laten vervangen door een nieuwe groepenkast. Wij weten niet exact wat voor type groepenkast het is. Wij vermoeden een 3 fase groepenkast, maar volgens de netbeheerder hebben wij een gewone aansluiting. Wellicht dat de groepenkast is aangepast. Onze voorkeur gaat uit naar een ABB 12 groepenkast. Dit vragen wij uit bij diverse leveranciers en diegene die de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft krijgt deze mooie opdracht gegund. Wij willen voor de goede orde een offerte voor de levering en de plaatsing van de nieuwe groepenkast. Daarnaast hebben wij nog een andere mooie opdracht: Wij willen graag in alle slaapkamers 2 netwerkkabels en 1 coax aansluiting hebben. Daarnaast willen wij ook in de woonkamer 2 netwerkkabels hebben liggen. Onze woning heeft, 6 slaapkamers (1 helemaal op zolder en de andere 5 slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping) en 1 woonkamer. De meterkast heeft geen loze leidingen helaas, dus er moet een andere nette oplossing gevonden te worden voor het wegwerken van de netwerkkabels. Wellicht dat de netwerkkabels via de kruipruimte naar boven moet worden gebracht? Wij horen daarom ook graag welke oplossing u heeft. Graag 2 vrijblijvende offertes ontvangen: • 1 offerte voor de vervanging van de groepenkast. • En 1 offerte voor het leggen van de netwerkkabels in het gehele huis. Voor beide offertes geldt: wij willen een totaal prijs: inclusief levering, montage en eventuele voorrijkosten et cetera. Wij willen niet achteraf verrast worden met extra kosten. De plaatsing dient rond 4 juli van dit jaar plaats te vinden.

Vervangen van de groepenkast

Ik heb een woning uit bouwjaar 1984 gekocht en krijgt daar eind maart de sleutel van. De huidige groepenkast moet vervangen worden naar eentje die geschikt is voor de tegenwoordige tijd. Graag rekening houden met Wasmachine, droger en inductie koken. Verder de normale elektrische apparaten, zoals koelkast/vriezer, oven, magnetron, vaatwasser, koffieapparaat, waterkoker, ketel, computers, tv en dergelijke.

LCD scherm van Sony Bravia vervangen

Tijdens verplaatsen van Sony Bravia LCD TV door mijn man in rolstoel per ongeluk tegen punt van bureau aangereden, waardoor barst in tv-scherm ontstaan is, lijkt wel ontploffing van kleuren. Graag offertes per mail

Groepenkast laten vervangen

Graag laat ik de oude groepenkast vervangen door een nieuwe kast vanhet merk Hager met 5 groepen en aardlekschakelaars.

Groepenkast vervangen

Wij willen graag onze groepenkast laten vervangen. Inschatting is dat we 8 groepen en een kookgroep (GasFornuis+oven van 3500 W) nodig gaan hebben. Daarnaast heb ik graag een stopcontact ingebouwd. Beltrafo is niet nodig.

Groepenkast uitbreiden en/of vervangen

Wij zijn aan het verbouwen en er wordt een nieuwe keuken met oven geplaatst. Ik wil daar twee extra groepen en aardlekschakelaars voor laten aanleggen in de meterkast. Ik wil de meterkast eventueel helemaal laten vervangen als dat nodig is. Ik wil hierover graag geadviseerd worden.

Meterkast en verouderde bedrading vervangen en verplaatsen

Wij hebben een oud huis op het oog, waarvan de elektra vervangen dient te worden. Er zijn slechts 2 groepen en de bedrading in het huis is verouderd We denken ook dat de meterkast niet meer past op de huidige plek en dus verplaatst moet worden. Wat kost ongeveer: nieuwe meterkast plaatsen (op andere plek) en het vervangen van de oude bedrading? Graag uitsplitsen deze 2 opties!

Internet van Tele2 installeren

Ik heb momenteel internet van Tele2. Ik kan hier geen gebruik van maken, want er is in de muur iets wat niet helemaal klopt en nu correct moet worden gemaakt voor de aansluiting van internet. Ik ben hier zelf niet helemaal in thuis. Graag zou ik iemand willen laten komen die het internet correct kan laten aansluiten tegen een kleine prijs.

Comelit Bravo intercomsysteem repareren

Het betreft een aanvraag voor reparatie van het bijna 3 jaar oude intercomsysteem Comelit Bravo van een VvE van 7 appartementen. Het huidige systeem geeft problemen daar de beller wel duidelijk hoort wat de bewoner zegt, maar het antwoord van de beller is bijna niet te horen voor de bewoner. Graag uw advies en prijsopgave.