Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Voorschoten of directe omgeving.

394 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, groepenkast uitbreiden naar 3 fasen, nieuwe meterkast, vervangen stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Voorschoten:

Vervangen meterkast

Vervangen van de meterkast zodat onder andere de wasmachine en droger gelijktijdig kunnen draaien. Graag wil ik ook een groep voor elektrisch koken en een groep voor een sauna laten plaatsen.

Elektrische keuken, evt enkele contactdozen in woonkmr verplaatsen + zo nodig nwe groepenkast.

Ik wil de volgende klussen graag uitbesteden aan een elektricien: Keuken met magnetron/oven en oven, inductie-koken + afzuigkap met afvoer via gevel + keukenverlichting. Bovendien 3 - 4 contactdozen +- 1 meter verplaatsen naar beneden. Wellicht ook oude groepenkast vervangen. Keuken klaar maken voor inductie koken, inclusief perilex aansluiting. Afstand tussen meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 5 meter. Aansluiting kan via de kruipruimte gerealiseerd worden.

Kabels trekken

Internetkabel en telefoonkabel trekken van de meterkast naar de woonkamer. Ook wil ik de bestaande internetaansluiting (kabel) woonkamer nakijken. Hoeveel kost dit? Het zal gaan om ongeveer 6 meter.

Inductiekookplaat aansluiten en perilex stopcontact aanleggen

Ik wil een ATAG inductiekookplaat laten aansluiten incl. de benodigde bedrading en Perilex stopcontact.

Telefoonkabel door een netwerkkabel vervangen

Ik zoek een elektricien die in mijn woning kabels vervangen/omleggen/doortrekken. Ik heb in 2006 vanuit de meterkast naar 4 kamers in mijn rijtjeshuis zowel coax, netwerk (cat5e) en telefoon (4 aderig) laten aanleggen: twee kamers op de eerste, twee kamers op zolder). Coax zit in één pvc buis, netwerk en telefoon samen in een ander buis (dus 2 buizen naar elke kamer). De buizen kennen veel bochten en er is (in bochten) ook gebruik gemaakt van flexibele slang (met ribbels). Naar zolder gaat het al gauw om 20 m. Ik zou nu graag willen om in 3 van de 4 kamers de telefoonkabel vervangen door een netwerk kabel zodat ik in deze 3 kamers 2 netwerkkabels heb. Mogelijk is de telefoonkabel te vervangen terwijl de originele netwerkkabel blijft zitten.

Perilex aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400 W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x 16A of 1x 32A.

Groepenkast vervangen

Wij hebben nu drie groepen in onze woning en willen in de nieuwe situatie uitbreiden naar vijf groepen, waaronder één 3 fase aansluiting (voor inductie kookplaat) met aardlekschakelaar. Daarnaast moet er een geaard stopcontact op groep 4 aangelegd worden en een 3 fase stopcontact (Perilex). Voor beide stopcontacten heb je ongeveer 2 meter kabel nodig.

Stoppenkast vervangen en nieuw WCD installeren

Stoppenkast met drie stoppen vervangen door 4 of 6 stoppenkast en 1 keer 3 fasen (voor keuken) en aardlekschakelaars. Aanleg stopcontact met randaarde en Perilex (3 fase) stopcontact. Lengte kabels maximaal 3 meter.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor inductie kookplaat (keuken 8m van meterkast). In de meterkast is voldoende ruimte om dit te realiseren, de meterkast is ongeveer 8 jaar oud. De kabel zal waarschijnlijk door de kruipruimte moeten, tevens een contact maken voor de kookplaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ventilator in de badkamer vervangen

Omdat de oude ventilator niet meer goed werkte heb ik een nieuwe gekocht. Bedrading van de schakelaar is losgehaald en de oude ventilator van bedrading gehaald. Vanwege de ongebruikelijke kleuren bedrading is het onduidelijk hoe de nieuwe ventilator aan te sluiten.

Meterkast verplaatsen en leidingen verleggen

Meterkast verplaatsen en bepaalde leidingen trekken verplaatsen

Elektrisch toegangshek repareren

Toegangshek moet nagezien worden. Er dienen eventueel 4 nieuwe sensoren geplaatst te worden.

Buitenkabel aansluiten en schakelaars plaatsen

Ik heb een buitenkabel laten aanleggen voor terrasverwarming en verlichting. Deze kabel komt nu boven de grond binnen in onze garage/bijkeuken. Ik wil graag dat deze netjes wordt aangesloten op een eigen aparte groep in de groepenkast. Daarnaast moeten er bij de schuurdeur twee schakelaars komen, een dubbelpolige hoofdschakelaar die de stroom naar buiten afsluit en een aparte schakelaar om de verlichting buiten te schakelen (er is een zwarte ader in de buitenkabel). Er moet in de groepenkast even bekeken worden of er een aparte groep is voor de aansluiting van deze elektra, of dat er een extra groep moet worden geplaatst.

TV-verbinding verbeteren

De bedrading voor de tv's is overal gelegd in huis en heeft tot de verbouwing gefunctioneerd. Na de verbouwing is er door 'amateurs' aan gesleuteld om het opnieuw goed werkend te krijgen. Resultaat zover geen signaal op de ouderslaapkamer en ruis op de achterslaapkamer en de zolder. De bedrading in het hele huis is in orde, er zit ergens een fout bij de bedrading en daardoor hebben we een slechte verbinding voor de TV.

Aardpen slaan voor een bouwstroomaanslutiing

Voor een bouwstroomaansluiting t.b.v. nieuwbouw bedrijfspand in Voorschoten moet een aarding worden geslagen. Graag offerte hiervoor.

Keramische kookplaat van Miele repareren

Mijn kookplaat miele km 425 doet niets meer hij gaat niet meer aan,als ikk op de tiptoetsen druk hoor je wel een piep.

Aardpen slaan

Het blijkt dat ons nieuwe huis geen goede aarding heeft. Onze woning heeft een kruipruimte die goed bereikbaar is. Graag laten we hier een aardpen slaan welke ook nog moet worden aangesloten.

Elektra aanleggen op nieuwe zolderkamers

In een nieuwbouwwoning, drie jaar oud, van beton, dient op zolder electra aangelegd te worden. De zolder gaat bestaan uit twee slaapkamers en een natte ruimte. Er is reeds elektra aanwezig, maar onvoldoende. Elke slaapkamer dient voorzien te worden van twee x twee stopcontacten, lichtaansluiting en schakelaar. Leidingen dienen weggewerkt te worden in de vloer , beton, of anders het plafond. Zowel de muren als het plafond moeten nog gemaakt worden.

Aardpen slaan

Het betreft een nieuwe aansluiting voor gas/water/licht en er moet daar een nieuwe aardpen geslagen worden (geen idee hoe diep). Er hoeft niet gehakt in de vloer te worden.

Aardelektrode maken

Het maken van een aardelektrode voor mijn huisinstallatie. Er wordt door Dunea een nieuwe kunststof waterleiding aangelegd en mijn huidige aardaansluiting is nog op de waterleiding aangesloten. Eengezinswoning. Graag eind mei klaar.

Elektriciteit leggen naar 2e etage

Ik heb tv, telefoon en computer-aansluiting op de 1e etage, en wil dat graag door laten trekken naar de 2 etage.

Aanleggen stekkerdozen

Graag een offerte voor reparatie van 1 stekkerdoos op de begane grond en aanleggen van 2 nieuwe stekkerdozen en leidingen ernaartoe op de begane grond en 2 nieuwe stekkerdozen en leidingen ernaartoe op de 2e verdieping.

Vervangen en uitbreiden elektra

Wij hebben een jaren 30 woning van 2 woonverdiepingen en een vliering en willen de elektra, nu 3 groepen, vervangen en uitbreiden. Nieuwe groepenkast leveren en plaatsen (10?) en alle bedrading en tevens nieuwe stopcontacten. We hebben al Donne draad (van alle 4 soorten, 2 dozen a 100 meter), 11 centraaldozen, inbouwdozen en 200 meter pijp is allemaal reeds aanwezig. Momenteel is alles open, plafonds zijn eruit, alles heel makkelijk bereikbaar. Opdekmateriaal willen we zelf plaatsen.

Aanleggen elektra jaren 30 woning

Hal intrede - Lichtaansluitpunt op schakelaar - Buitenlichtaansluitpunt op schakelaar - Bel installatie - WCD in meterkast - Groepenkast 9 groepen beveiligd met aardlekschakelaar Gang - 1 lichtpuntaansluiting op wisselschakeling - 1 rookmelder 230 V - 1 WCD algemeen gebruik WC - Lichtaansluitpunt op schakelaar Woonkamer - 2 lichtaansluitpunten op schakelaar - 6 dubbele WCD - 1 CAI aansluitpunt - 1 telefoonaansluitpunt Keuken - Lichtaansluitpunt op schakelaar - 3 WCD algemeen gebruik - WCD afzuigkap / koelkast - WCD over op aparte groep - WCD vaatwasser op aparte groep - WCD boiler op aparte groep Overloop - Lichtaansluitpunt op wisselschakelaar - Rookmelder 230 V Kleine slaapkamer - Lichtaansluitpunt op schakelaar - 2 WCD algemeen gebruik

Er is een storing bij mij in huis, die ...

Er is een storing bij mij in huis, die ervoor zorgt dat her en der op stopcontacten (keuken, zolder) permanent geen stroom staat, waardoor bv de close-in boiler het niet meer doet en ik geen warm water in de keuken heb. Bovendien zorgt die storing met regelmaat voor kortsluiting, waardoor er helemaal nergens meer stroom is. De aardlekschakelaar omzetten lost dat weer op, maar een week later is het weer zover. Bovendien heb ik een oude meterkast, met slechts vier groepen en met stoppen, dus vervanging is wellicht een optie.