Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Voorhout of directe omgeving.

218 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, elektrische koepel en rolgordijn aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Voorhout:

Extra wandcontactdoos plaatsen in de keuken van een nieuwbouwwoning

Extra electriciteitspunt/aansluiting in de keuken maken van een nieuwbouwhuis

Aardpen slaan voor nieuwbouw

Ik wil een aardpen laten slaan.

Krachtstroomaansluiting voor de jacuzzi laten maken

Ik wil in mijn meterkast een krachtstroom aansluiting voor de jacuzzi.

Verplaatsen van de meterkast

In verband met een verbouwing moet de meterkast (uit 1986) ongeveer 1,5 meter worden verplaatst. Ik heb nog geen goedkeuring gevraagd bij een Netbeheerder want ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik dit moet aanpakken. Ik wil dus graag advies en uitvoering. Tevens moet het elektrisch gedeelte worden aangepast aan de eisen van de tijd. Zou er iemand kunnen langskomen binnen niet al te lange termijn?

Groepenkast vervangen/uitbreiden

Vervangen van huidige meterkast, met extra voorbereide groepen voor PV-system, wasmachine en AC-unit. Verder extra overspanningsbeveiliging opnemen. Alles uit te voeren in A-merk (ABB, Holec, oid).

Stopcontacten verplaatsen

Ik wil graag 4 dubbele stopcontacten in betonmuur woonkamer. 80 cm lager plaatsen en elk vervangen door 6 stopcontacten.

Antennekabels in huis vervangen

Mijn huis bestaat sinds 1997. Tijdens de bouw zijn de antennekabels in huis gelegd, weggewerkt in de wanden. Deze kabels lopen naar de woonkamer (2 aansluitingen), slaapkamer 1e verdieping (1 aansluiting) en zolder (1 aansluiting op 2 verdieping). In de meterkast bij de voordeur zit een Hirschmann versterker (5 jaar oud) waar deze kabels op uit komen. Ik heb veel last van storingen op mijn TV's (3 stuks) op sommige digitale TV kanalen, op SBS6 gewoon geen beeld. Mijn provider Ziggo verwijst voor de oorzaak van de storingen naar de slechte kabels in huis. Ik wil van het ziggo gezeur af en mijn huis voorzien van de betere kabels en/of nieuwe antenne-wandcontactdozen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast, indien mogelijk, een vaste netwerk aansluiting op zowel eerste als tweede verdieping direct meenemen. Ik wil graag een indikatie van de mogelijke kosten. GRAAG ALLEEN CONTACT VIA E-MAIL.

Elektra in de woonkamer plaatsen en verplaatsen

Wij gaan na de zomer de woonkamer verbouwen en een nieuwe keuken laten plaatsen. Wij willen hierbij een aantal stopcontacten laten plaatsten en/of verplaatsen. Graag willen we ook 2 stopcontacten omlaag laten plaatsen in een betonnen wand. We ontvangen graag uw prijsopgave. We willen dit in augustus of september laten uitvoeren.

Op zolder lichtpunten aanleggen

Op zolder willen wij 2 lichtpunten aanleggen met 2 stopcontacten. De brandmelder moet verlegd worden. Het plafond moet nog afgetimmerd worden.

Elektra voor nieuwe moderne keuken aanleggen

Ik wil graag elektra voor in de nieuwe keuken aan laten leggen. Keuken: 1 Enkele WCD + ra t.b.v afzuigkap 1 Enkele WCD + ra t.b.v Oven 1 Enkele WCD + ra t.b.v vaatwasmachine 1 Enkele WCD +ra t.b.v Quooker 1 Enkele WCD + ra t.b.v Combi oven 1 Enkele WCD + ra t.b.v koelkast 2 Dl WCD + ra boven aanrechtblad 1 Schakelaar verplaatsen ten behoeve van ventilatie Meterkast 1 Meterkast vernieuwen 1 Hoofdschakelaar 1fase+N 2 Aardlekschakelaar 40A/0,003ma 8 Installatie automaat 230V/16A 1

Extra groepen en elektra in de keuken plaatsen

Ik wil graag extra groepen aan laten leggen voor de nieuwe keuken die volgende week donderdag komt. Wij hebben in onze nieuwe keuken een groter fornuis, een vaatwasser, een Quooker en een combi-oven.

Aardpen slaan

Ten behoeve van een nieuwe aansluiting wil ik graag een aardpen laten slaan voor een woonhuis.

Krachtstroom in de keuken aanleggen

Electra voor nieuwe keuken in mijn nieuwe huis: krachtstroom voor inductie dicht bij meterkast, (ver)leggen van de elektra voor een combi-stoomoven, oven met magnetronfunctie, afzuigkap (allemaal dichtbij) en vaatwasser (3-4 meter weg).

ELRO alarmsysteem installeren

Bij de installatie van een ELRO alarm systeem HIS20S loop ik tegen een probleem aan. De telefoonlijn krijg ik niet aan de gang, deze zou moeten worden aangesloten op het Ziggo modem. Ik hoop dat u iets voor mij kunt betekenen en verneem graag van u.

TV-kabel doortrekken en TV ophangen

TV ophangen in de keuken aan een te bevestigen beugel en dan een kabel trekken naar de meterkast of via mijn andere digitale ontvanger/kastje in de woonkamer middels een splitter.

Krachtstroom aanleggen in de garage

Krachtstroom in de garage

TV-kabel naar boven laten doortrekken

Wij hebben bij Canal digitaal tv besteld via de satelliet. De televisie beneden is aangesloten, maar nu moet de kabel ook nog naar de slaapkamer boven. Er is daarvoor voldoende kabel aanwezig, maar bij de verwarmingsbuis is geen ruimte, dus waarschijnlijk moet er geboord worden. Wat gaat dat kosten?

Installatie van Jung remote control or transmitter

I have jung radio management electrical installation in my home.I havebought a new jung remote control (Transmitter) Jung 48 KFH since old one has broken down. I need some one who can install it. it is just setting it up.It is hardly 10-15 minute job.

Hulp elektra in hondentrimsalon

Aanbrengen van water naar blokhut, aansluiten elektrische boiler van minimaal 15 liter, graag advies over waar de afvoer naartoe moet. Misschien naar de afvoer van regenwater van dak woonhuis. Ben bezig met een winkel of bedrijfspand en dan gaat blokhut niet door maar klus wordt dan aan het pand. Aansluiten hondenbad, leiding(en) en afvoer en eventuele andere zaken.

Stroom en warmwaterboiler aanleggen

Ik wil stroom in een blokhut hebben + stopkontacten. Ook komt er een hondenbad in en daar moet een warmtebron voor komen( verwarmd water), dacht aan een electrische boiler?

Lampen ophangen

Een drietal lampen aan het plafond ophangen. Twee ruimtes hebben twee schakelaars. Licht moet dus op twee plaatsen aan en uit gezet kunnen worden.

Wij hebben elektricien nodig voor aantal ...

Wij hebben elektricien nodig voor aantal veranderingen in onze nieuwbouwbuis tzt. het betreft hier om stopcontacten verplaatsen, dubbele contactdozen plaatsen, CAi/ tel verwisselen, groepn aanleggen etc. Van de aannemer hebben wij de veranderingen al op tekening. Graag willen wij op korte termijn weten wat de kosten zijn zodat wij eerder kunnen beslissen of we het meenmen in het meerwerklijst of niet.