Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor droger aansluiten op een trekschakelaar:

Droger aansluiten op een trekschakelaar

Het betreft het aansluiten van de wasdroger op een trekschakelaar in de douche ruimte. Op dit moment is er een wasmachine aangesloten op de trekschakelaar. Uiteindelijk moeten zowel de wasmachine als de droger elektriciteit kunnen krijgen via de schakelkast, of een nieuwe twee schakelkast. Beide hoeven niet tegelijkertijd gebruikt te kunnen worden.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor droger aansluiten op een trekschakelaar uit heel Nederland:

Wasmachine en droger aansluiten

In mijn kelder moet een wasmachine en droger aangesloten worden. Er is alleen nog geen afvoer voor de apparatuur, deze moet dus aangelegd worden. De apparatuur komt op een verhoging staan. De klus moet zo snel mogelijk gedaan worden. Graag mailen ipv bellen ivm werk

Droger aansluiten

De droger moet aangesloten worden op de muuraansluiting, de huidige stekker is te kort om het te halen.

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil mijn dubbele trekschakelaar laten vervangen (wasmachine/droger). Deze veroorzaakte recentelijk kortsluiting omdat hij niet goed geïnstalleerd was. Een stop sloeg recentelijk eruit. Bij het opnieuw aansluiten kwam er een vonk van de trekschakelaar af.

Groepenkast en stopcontacten vervangen

Ik wil onze oude groepenkast laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 5 of 6 groepen. Het gaat om de volgende groepen: - 1 keuken; - 2 combimagnetron; - 3 wasmachine-droger; - 4 slaapkamer, halletjes en berging; - 5 woonkamer; - 6 badkamer. Nu zijn er 3 groepen aanwezig waarvan er 1 voor de wasmachine is. 2 stopcontacten moeten in de wand naar beneden verplaatst worden. We kunnen eventueel zelf de draden trekken, aansluiten op de meterkast kunnen we niet. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Waterleiding aanleggen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een waterleiding en afvoer aanleggen naar een losstaande garage. De garage staat los van het huis op zo'n 15 meter afstand. Er ligt al wel een pijp onder de grond naar de garage. Wij willen onze wasmachine en droger aansluiten. Eventueel willen wij ook nog een badkamer plaatsen in deze garage (doet de klant zelf). Electra is wel aanwezig.

Elektra op zolder aanleggen

Wij zijn onze zolder aan het verbouwen en willen daar elektra laten plaatsen. De wanden zijn nog open, dus het elektra kan eenvoudig worden geplaatst. Er is een centraaldoos. Vandaar willen wij graag leidingen laten plaatsen en aansluiten voor 6 dubbele stopcontacten, 1 inbouwspot en 6 opbouwlampjes en 4 schakelaars. Ook moet er een extra groep in de meterkast worden geplaatst voor de droger. We hebben de stopcontacten, schakelaars, inbouwspot en lampjes hier al aanwezig. Door u te leveren zijn alle inbouwdozen, bedrading en pijpmateriaal. We willen hiervoor graag een globale prijsindicatie per mail ontvangen. Een bezoek is nu niet in te plannen.

Meerder klussen in huis

Wij willen graag een aantal klussen laten doen in ons huis. 1: De douchecabine vervangen (oude Douchecabine Riga met schuifdeur van 80x80 vervangen door een nieuwe), en daarbij de kitranden om de douchebak ook. 2: Aansluiten van de droger op muuraansluiting, huidige stekker is te kort om het te halen. 3: 3 Binnendeuren voorzien van een werkend slot 4: Anti inbraak strip op de voordeur 5: Afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen 6: 2 oplegsloten op de openslaande deuren naar het balkon. We hebben geen van de benodigde materialen in huis.

Meerdere klussen in huis

Wij willen graag een aantal klussen laten doen in ons huis. 1: De douchecabine vervangen, oude Douchecabine Riga met schuifdeur van 80 x 80 cm vervangen door een nieuwe, en daarbij de kitranden om de douchebak ook. 2: Aansluiten van de droger op muuraansluiting, huidige stekker is te kort om het te halen. 3: Binnendeuren voorzien van een werkend slot 4: Anti inbraak strip op de voordeur 5: Afgebroken handel van pompespagnoglet vervangen 6: 2 oplegsloten op de openslaande deuren naar het balkon.

Wasmachine en droger aansluiten

Wij zoeken iemand die de wasmachine en droger in de badkamer goed kan aansluiten. Tevens moet er een ventilator aan het plafond worden opgehangen en een lampje.

Reserve groep aansluiten en extra stopcontact maken bij kookeiland

Graag zouden wij een prijs willen ontvangen voor de reserve groep aan te sluiten op de wasdroger. Meterkast zit achter het washok. (moet door muur heen) Wasmachine moet op de trekschakelaar en droger op nieuwe aansluiting (of andersom). Ook hebben we bij het kookeiland nu geen stopcontact. Wat we wel graag willen. Voor 16 september moet het uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius