Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Vlaardingen of directe omgeving.

835 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaardingen:

Aardpen slaan en 2 aardlekschakelaars plaatsen

Ik zou graag in mijn woning een aardpen laten slaan, en het plaatsen van 2 aardlekschakelaars, aangezien de randaarde ontbreekt.

Vervangen van groepenkast

Wij hebben een woning gekocht en zullen 17 mei de sleutel ontvangen. De oude kast dient volledig te worden verwijderd en een nieuwe kast geplaatst met 8 groepen en een kookgroep.

Verplaatsen meterkast

Ik wil graag een meterkast verplaatsen. De kast is al compleet ingericht maar is komt in de woonkamer uit 40cm waardoor er geen hoekbank geplaatst kan worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Vervangen van elektra

Ik wil in de hele woning mijn elektra vervangen, inclusief stoppenkast en aanleggen van nieuwe en meer stroomplekken. Het huis betreft een hoekwoning met 3 woonlagen.

Groepenkast vervanging

De oude stoppenkast dient vervangen te worden voor een nieuwe groepenkast met 8 stopen, beltrafo, aardpen en aardschakelaar. Verder moet er ook een mogelijkheid zijn voor het aansluiten van zonnepanelen.

Installatie automaat toevoegen

Het toevoegen van een 16A installatie automaat voor een nieuwe fornuis groep aansluiting. Ik heb nog ruimte (2 modules breed) in mijn huidige groepen kast want de beltrafo module mag weg.

Aardpen slaan en aansluiten op bestaande meterkast

De aarding van mijn huis zit nog op de waterleiding. Deze zou ik graag op een aardpen willen laten aansluiten. Hiervoor moet dus een aardpen worden geslagen/geboord.

Aardpennen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan voor twee garages. Ik wil namelijk stroom laten aanleggen in beide garages.

Stopcontact maken

Ik wil graag een stopcontact maken in de meterkast in verband met de aansluiting voor ons toon abonnement. Eneco kon het helaas niet regelen.

Nieuwe groepenkast laten plaatsen

Nieuwe groepenkast + extra groepen plaatsen (onder andere een kookgroep) + aardlekschakelaar. Situatie nu staat op de foto.

Groepenkast uitbreiden, vervangen electra

Ik wil de groepenkast uitbreiden of vervangen. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Ik geloof dat er een stuk of 5 groepen in zitten, en dat wil ik uitbreiden naar 8 groepen. Ook moet de elektra vervangen worden.

Internetkabel naar kamer ernaast aanleggen

Ik woon in een appartement (gebouwd rond 1936) en het internet komt in de woonkamer binnen (naast een stopcontact). Ik wil een internetkabel naar de kamer ernaast laten aanleggen. Dit zou dan door de muur (ongeveer 13 cm dik) of via een wandcontactdoos moeten gebeuren (cat 6 kabel).

Kortsluiting in de elektrische vloerverwarming verhelpen

Ik zoek een elektricien die een sluiting in de weerstandkabel kan repareren. Het gaat om een kortsluiting in net ter behoefte van de vloerverwarming.

Oven na laten kijken

Wij hebben een 90 cm oven waarvan we de kookplaat missen. De oven wil niet naar behoren draaien en zelf komen we er niet achter waarom niet .

Plafond ventilator aansluiten

Wie kan mij helpen met aansluiten plafond ventilator van de gamma. Ps ventilator hangt al

Krachtstroom fornuis aansluiten

Ten behoeve van een 3-fase inductiefornuis moet de bestaande 2x220 kookgroep Perilex aansluiting vervangen worden door een 3-fase krachtstroom aansluiting en dient de stekker aan het fornuis gemonteerd te worden. Misschien moet het (opbouw) stopcontact een stukje verplaatst worden onder de keuken. Tevens dienen in de meterkast de bestaande groepen over 3 fasen verdeeld te worden. De meterkast en keuken bevinden zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

UTP-kabel door een loze leiding trekken

UTP kabel (circa 13 meter; kabel heb ik zelf) door loze leiding (zolder naar de meterkast) trekken in nieuwbouwwoning. Ben zo stom geweest om de kabel die er reeds inzat uit te trekken en nu loopt de trekveer na circa 3 meter vast. Inclusief montage wandcontactdoos aan één kant. Andere kant komt direct in modem/router. Wandcontactdoos mag u regelen.

Elektra en aarding laten vervangen

Electra in 3 kamer appartement vervangen. Keuken en Badkamer niet nodig. Uitbreiding met aardkabel en bestaande aansluitingen voorzien van inbouwdozen.

Groepenkast aanpassen voor stoomoven

In ons nieuwbouw appartement is een normale meterkast geplaatst. Wij hebben een inductieplaat en een stoomoven en hebben meer capaciteit nodig. Miele levert de stoomoven en inductieplaat met Perilex aansluiting. De bestaande kast moet worden omgebouwd/aangepast, zodat ook de stoomoven aangesloten kan worden. Stedin zal de toevoer verzorgen.

Vervangen en uitbreiden van groepenkast

Binnenkort willen we de keuken vervangen en gaan koken op inductie. De oude groepenkast moet worden vervangen en het aantal groepen moet worden uitgebreid. Ook willen we een trekschakelaar met stekkerdoos vervangen. En een stopcontact moet worden gemaakt, alleen de onderkant.

Groepenkast aanleggen

Graag willen wij een extra groepenkast laten aanleggen. Wij hebben nu een groepenkast met 4 groepen met een aardlekschakelaar. In verband met een verbouwing van de badkamer en de keuken moet er een extra groepenkast van 6 groepen met aardlekschakelaar geplaatst worden. Graag willen wij daar een offerte van ontvangen of telefonische contact over hebben.

Groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk

Wij hebben een oude meterkast en willen deze graag laten vernieuwen. De bestaande situatie heeft 6 groepen plus 1 loze groep: - 2x woonhuis - 1x voor trafo deurbel - 1x keuken - 2x krachtstroom Er is een aardlekschakelaar maar ik heb geconstateerd dat de randaarde niet is aangesloten. Voor de nieuwe situatie zijn de volgende wensen: - woonhuis 2 groepen - opbouw woonhuis 1 groep (voorbereiding) - keuken 1 groep - keuken krachtstroom - wasmachine/droger groep (voorbereiding) - voorbereiding zonnepanelen - aardlekschakelaar aangesloten op aarde - hoofdschakelaar - een stopcontact in de meterkast Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte voor de levering en montage.

Aanpassingen inbraakalarmsysteem

We hebben jaren geleden het ELRO alarmsysteem HA68S geplaatst. Het systeem bevat: - 1 centrale (in de meterkast) - 3 deur/raamdetectoren - 2 ruimtesensoren - 1 akoestisch alarmapparaat - 1 rode alarmsignaallamp - 1 meldkastje (en nog 1 reserve) - 1 meldknopsleutelhanger We willen het systeem: 1) testen (batterijen) 2) de centrale enigszins verplaatsen (circa 30 cm) 3) de signaallamp aansluiten (buitenzijde meterkast) 4) het akoestisch alarmsignaalapparaat weer terugplaatsen 5) de meldkastjes plaatsen Ik heb tevens de vraag of een detector voor buitenopstelling beschikbaar is.

Groep bij laten plaatsen

Wegens het vervangen van de elektrische kookplaat en oven moet een groep bijgeplaatst worden voor de oven. In de oude situatie was de plaat aangesloten op de oven en volstond de toentertijd (2001) geplaatste groep. Gaarne offerte voor plaatsing extra groep en aansluiting van de oven.

Droger aansluiten op een trekschakelaar

Het betreft het aansluiten van de wasdroger op een trekschakelaar in de douche ruimte. Op dit moment is er een wasmachine aangesloten op de trekschakelaar. Uiteindelijk moeten zowel de wasmachine als de droger elektriciteit kunnen krijgen via de schakelkast, of een nieuwe twee schakelkast. Beide hoeven niet tegelijkertijd gebruikt te kunnen worden.