Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Vianen of directe omgeving.

295 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vianen:

Aardepen slaan

Hallo electra-gigant, Mijn vraag is , ik ga verhuizen naar lochem daar is de electra verouderd het is nu een opbouw. Ik ga daar alles vervangen maar voor zo ver ik weet is d'r geen aardpen wat is de prijs om in lochem in het mooie zachte bosgrond een aardpen te slaan zodat ik een goede installatie kan maken. Ik ben ook nog niet in het bezit van een aardlekschakelaar

Schuur aansluiting

Ik wil mijn kabel die uit de grond komt in de schuur goed hebben aangesloten en kijken of er aarde op zit, daarbij wil ik graag nieuwe bekabeling laten aanleggen in schuur voor licht en stopcontact 2x

Meterkast verplaatsen

Electra huis opnieuw, meterkast verplaatsen en nieuwe groepen kast. Het zou gaan om een afstand van ongeveer 2.20-2.50

Installeren van automatische deuropeners portiekappartementen

Ik wil mijn voordeur van de hoofdingang automatisch bedienbaar krijgen. Daar ik minder valide ben. Ik heb toestemming van VVE moet alleen weten hoe en wat mij dit gaat kosten! Een offerte graag..... Zsm Dus een voordeur waar ik op een knop kan drukken via afstandsbediening of mobiel.

Stopcontacten laten verplaatsen

In de keuken hangen 3 sets stopcontacten in dezelfde wand. Deze sets moeten een andere plaats krijgen in dezelfde wand. Daarnaast wil ik graag 1 set uitbreiden naar 4 stopcontacten indien dit mogelijk is.

Nieuwe grondkabel schieten

Er moet een 4 aderige grondkabel met aarde mantel van garage naar woonhuis geschoten worden, ongeveer 10 m. Terras ligt er pas in kan er niet uit. Dit in verband met plaatsen zonnepanelen op garage . Ongeveer 25 meter nodig van meterkast naar garage. Materialen voor de vakman.

TV-scherm repareren

Tv is omgevallen waardoor er nu een barst in scherm zit, zwarte vlekken boven in beeld en de bovenste rand is kapot. Verzekering wil een offerte zien waarop staat dat tv niet te maken is of wat de kosten zijn om te repareren. Tv komt uit 2013 en kostte toen 329 euro.

TV en netwerkkabels trekken

Vanuit de meterkast/router wil ik gigabit netwerkkabels trekken naar de hoek van de woonkamer en op de eerste verdieping 2 slaapkamers. Eventueel wil ik ook een wandcontactdoos inbouwen.

Groepenkast vervangen

Huidige 4x porselein, stoppenkast vervangen voor 6 groepenkast inclusief de aparte stop die er nu zit voor 6 zonnepanelen. Inclusief stopcontact en of beltrafo? Inclusief centrale schakelaar en aardlek zoveel als nodig. Er is al wel een aardlekschakelaar maar wellicht verouderd.

Bliksemafleider en snelle aardlekschakelaar plaatsen

Een offerte voor een bliksemafleider en een offerte voor het plaatsen van een snelle versie van een aardlekschakelaar.

Elektrische installatie vervangen

Wij hebben een halfvrijstaande woning aangekocht. De woonoppervlakte is 92 m2 en de volledige installatie dient te worden vervangen. Op dit moment is er een groepenkast met 3 groepen aanwezig. Deze dient te worden vervangen waarbij ik graag wil overleggen met de vakman over de aan te brengen groepen. Verder dienen de stopcontacten en leidingen vervangen te worden. De radiatoren zijn wel in orde.

Spotjes in een woonkamer, hal en keuken inbouwen

Ik heb een woonkamer van 22 m2, keuken van 10 m2 en een hal. Ik wil graag spotjes laten inbouwen. In totaal tussen de 20 en 25 spotjes. Het plafond is een gespoten betonnen plafond. Ik wil graag een prijsindicatie voor het boren van gaten en sleuven. Of een verlaagd plafond met spotjes, al dan niet een spanplafond. Kunt u voor de verschillende mogelijkheden een offerte maken?

Aardpen slaan voor de garage

Ik wil graag een aardpen slaan voor een 1 x 35 Ampère aansluiting in een garage. Er is een kabel aangesloten door Stedin.

Dubbele trekschakelaar in de badkamer monteren

In de badkamer is een enkele trekschakelaar aanwezig, deze moet vervangen worden door een dubbele.

Aardpen in huis zonder aarde slaan

Mijn jaren 1930 huis in Vianen heeft geen aarde. We willen een aardpen laten slaan. Wat kost het slaan?

Ongeaarde stopcontacten ombouwen tot geaarde stopcontacten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons het volgende kan doen: Op zolder hebben wij op dit moment een wasmachine en een cv ketel op een geaarde stopcontact aangesloten. Nu willen we de CV ketel en de wasmachine verplaatsen (nog steeds op de zolder). Bij de nieuwe plek is een dubbele ongeaarde stopcontact aanwezig. We zijn dus op zoek naar iemand die van deze dubbele ongeaarde een geaarde stekkerdoos kan maken. Graag offerte in totaalprijs (dus ook inc. Btw, arbeid, materiaal etc.).

Groepenkast vervangen

Ik ben in het pand bezig met een jaren lange verbouwing. Het is echter zo dat de verzekering eist dat de groepenkast en de installatie moet voldoen aan nen 3140. Het probleem is dat ik aan het verbouwen ben in verschillende ruimte's en de groepenkast later op een andere plek moet komen. Mijn bedoeling is om de installatie dan maar af te koppelen, een nieuwe groepenkast te plaatsen met op meerdere groepen dubbele stopcontacten (een soort bouw aansluiting) en dan met verlengsnoeren verder de stroom naar de gewenste plek te voeren. Ik wil graag 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar, 1 beltrafo, 1 fornuisgroep en 1 stopcontact. Is dit mogelijk en wat kost dit mij? Binnen 2 weken wil ik dit gedaan hebben.

Dimmer werkt niet meer

dimmer geplaatst voor twee aansluitingen. 16 jaar geleden. goed gewerkt opeens kapot. nieuwe dimmer geplaatst. doet het een dag dan valt hij weer uit.

Extra groep ten behoeve van kookplaat met oven

Via de woningbouw ga ik een nieuwbouwhuis huren. De aangegeven methode van koken is elektrisch. Ik wil een los toestel kopen (keramische kookplaat + oven) en het werd verteld dat ik een aparte groep nodig heb. Perilex stopcontact aanwezig. Wat zou de kosten zijn voor een aparte groep laten aanleggen? Graag ontvang ik een offerte van u.

Installatie van ip beveiligingscamera's

Voor een nieuw te starten bedrijfsonderdeel zoek ik samenwerking met een installateur voor IP beveiligings camera's. Deze kunnen zowel particulier als zakelijk worden geplaatst. Gaarne een overzicht van prijzen voor het plaatsen van een IP camera. Voorrijkosten en uurtarief, en eventueel extra kosten. Ik wil een all-in tarief kunnen aanbieden bij aanschaf van een camera. Betreft een prijs voor het plaatsen. Dus niet leveren van camera.

Beste redactie. Wij hebben een schuur ...

Beste redactie. Wij hebben een schuur die een paar meter van ons huis staat. Er zit daar stroom maar ik wil de wasmachine daar aansluiten. Alles is wel klaar maar ik heb graag dat die schuur op een aparte groep komt. de stroomtoevoer gaat nu via de kruipruimte onder het huis naar de schuur. Overigens kun je onder het huis bijna lopen en er is verlichting dus kruipen in een nare krappe ruimte is niet het geval. Er moet dus een stroomkabel aan het stroomdeel van de het schuur gekoppeld worden, naar de meterkast komen en op een aparte groep gezet worden. Ik hoor graag van u. Vr groeten.

Ik zou graag in de keuken iemand laten ...

Ik zou graag in de keuken iemand laten kijken naar twee (grote)stopcontacten (4 aansl./stopcont.) die denk ik door een vorige bewoner zijn "gemonteerd" maar er maar een beetje eng bijhangen, en naar de mogelijkheden van (meerdere) contactdozen waar nu verlengsnoeren voor worden gebruikt => rommelig zooitje (nog steeds in de keuken).

komplete electrische installatie, incl ...

komplete electrische installatie, incl rookmelders, cai, telefoon en leidingen voor thermostaat van de cv, ventilatie systeem bediening (wtw unit). Aansluitpunten van de keuken. Alles volgens omschrijving van matrialen en tekeningen.

Bedrading electriciteit vernieuwen in ...

Bedrading electriciteit vernieuwen in het hele huis en vervangen meterkast. Bedrading, alles geaard

Na oplevering van onze nieuwbouwwoning ...

Na oplevering van onze nieuwbouwwoning de meterkast uitbreiden met: 1 hoofdgroep en 5 groepen (minimaal 1 met aardlekschakelaar). Oplevering vermoedelijk pas rond mei 2002.