Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ter Aar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ter Aar heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ter Aar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ter Aar of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ter Aar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ter Aar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ter Aar:

Aarding aanleggen

Bij ons nieuwe vakantiehuisje moet nog aarding geslagen worden en op de meterkast aangesloten worden. Het is in Ter Aar, op veengrond, de pen kan met een grote hamer in de grond geslagen worden. Het grondwater zit op ruim 1 meter..

Extra aardpen slaan voor aankomende nieuwbouw

Naast de schuur die in de tuin staat, wil ik een extra aardpen laten slaan omdat we binnenkort het oude huis gaan slopen en de schuur een zelfstandig gebouw zal worden.

Wandcontactdozen in de keuken verplaatsen

Wij zullen eerdaags onze sleutel van ons nieuwbouwhuis ontvangen en er dienen wat wandcontactdozen verplaatst te worden in de keuken (in de lichte scheidingswand). In de bijlage vind je op pagina 1 hoe de aansluitingen opgeleverd worden en op de overige pagina's hoe het moet worden.

Krachtstroom in een bedrijfspand aanleggen

Krachtstroom aanleggen in bedrijfspand voor spuitwand

Aardpen voor de bouwaansluiting slaan

In verband met een nieuwbouw woning moet ik een aardpen laten slaan, nu voor de bouwaansluiting en later word die gebruikt in de woning.

Krachtstroom voor de oven aanleggen

Het aanleggen van krachtstroom voor een keramiekoven in een garage. Tussen de meterkast en de oven zit een muur, maar de feitelijke afstand is nog geen meter.

Internetkabel uit de meterkast doortrekken

Vanuit de meterkast een kabel trekken via electriciteits- of kabelantennebuis naar een stopcontact in naast gelegen kamer.

Elektrawerk in huis laten verrichten

Ik wil graag een aantal elektra klusjes in huis laten uitvoeren, hierbij te denken aan het volgende; - Stopcontact aanleggen in de meterkast t.b.v. huistelefoon en internetkastjes. - In twee (mogelijk drie) slaapkamers internetbekabeling aanleggen, op de 1e en 2e verdieping. Afstanden zijn niet bekend.

TV bekabeling controleren

We hebben problemen met de digiatle tv, alles is getest het zou aan de bekabeling in huis liggen. Graag zouden wij hier iemand naar laten kijken.

Inbouwspots badkamer

Er moeten inbouwspots in mijn badkamer komen.. Hier voor moeten nog 2 extra gaten geboord worden. De bekabeling is al aanwezig.

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen krachtstroom in een bedrijfspand. Ook kabels aanleggen.

Problemen met de ...

Problemen met de electriciteitsvoorziening op zolder. lichtpunt op zolder werkt niet meer. uitzoeken waar het probleem zit en oplossen.

Groepenkast uitbereiden met extra ...

Groepenkast uitbereiden met extra automaat tbv van verlichting in schuur, aansluiten elektra. Bedrading is al getrokken.

Aanleg extra groepen en ...

Aanleg extra groepen en aardlekschakelaar in zekeringskast.

Huidige groepenkast heeft 5 groepen en ...

Huidige groepenkast heeft 5 groepen en moet met 2 groepen en aarlekschakelaar uitgebreid worden. Stoppenkast vervangen door nieuwe. Evt. electrische bedrading controleren (huis is 30 jaar oud)