Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor halogeen spots vervangen door led spots:

Halogeen spots vervangen door Led spots

Wij willen drie halogeen inbouwspots in de badkamer laten vervangen door led spots. De spotjes zitten momenteel aan een transformator. Ik denk dat het plafond rond de 2.30 m hoog is. De oude spotjes hoeven niet afgevoerd te worden.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor halogeen spots vervangen door led spots uit heel Nederland:

18 Halogeen inbouw-spotjes vervangen door LED inbouw-spotjes

Ik wil graag alle halogeen inbouw-spots in mijn woning vervangen door led inbouw-spots. Het gaat om 7 inbouw-spotjes in plafond van badkamer, inclusief de trafo en dimmer. 4 inbouw-spotjes in plafond van de keuken, inclusief de trafo en dimmer. 5 + 2 (7) inbouw-spotjes in de keukenkastjes, inclusief 2x de trafo.

Halogeen spots vervangen in spanplafond en internetkabel leggen

We hebben een spanplafond in de huiskamer. In het plafond zitten halogeenspots met trafo en deze willen we vervangen met spots met G10 fitting. Daarnaast willen we een internetkabel leggen van de stoppenkast naar de TV.

Lamp ophangen en dimmer vervangen

Deze 2 dingen zullen niet veel voorstellen en de vakman is waarschijnlijk binnen 1-2 uur klaar maar ik brand me er zelf liever niet de vingers aan: - ophangen lamp van Ikea op zolder. Standaard lamp Ikea op standaard lampwand doos, ik zie ff niet hoe dit zou moeten passen. - vervangen halogeen dimmer huiskamer inclusief levering nieuwe dimmer (plafond met 6 halogeen spots). De dimmer is stuk, dat wil zeggen pas na enkele uren springt ie flikkerend aan, en dat is niet handig.

Badkamer volledig renoveren

Omschrijving: -Badkamer slopen en vuil afvoeren. -Leidingwerk aanpassen t.b.v. nieuwe aansluit punten. Alles volledig ingesleuft in de wanden. -Plaatsen van origineel EasyDrain 80 cm -Het maken van een nieuwe zandcement dekvloer. -Het maken van een verlaagd plafond. -Het stuken van de badkamer wanden en het plafond. -Het leveren en plaatsen van 24v halogeen spots en het witten van het stukwerk. -Het aanbrengen van Kimband in de hoeken voor extra waterdichtheid. -Het maken van een elektra punt t.b.v. wastafel meubel. -Het tegelen van de badkamer inc tegels, geleverde lijm, voeg en kit. -Het afmonteren van het door de klant aangeleverde sanitair. -Het leveren en plaatsen van een 1 nieuwe dakkoepel met spindel voor ventilatie. Dus die moet open kunnen.

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Verlaagd plafond maken op de begane grond

Ik wil graag een verlaagd plafond laten maken voor de gehele benedenverdieping, dit is 40 m2. In het verlaagde plafond moeten halogeen spots verwerkt worden. De materialen laat ik graag door de timmerman leveren.

Badkamer compleet verbouwen

Afmetingen 2 x 4 meter, ligband blijft, rest vernieuwen is toilet sfinx, dubbele wastafel sfinx met onderkast, 2x wastafel mengkraan, spiegel, douchhoek met glaswand en douchegoot, kast 40x25x150. Plafond met halogeen spots. Tegels 34m2 wand Baderie all in3, 4 m2 wandtegel baderie coat vintage, 6 m2 vloertegel. Grohe badmengkraan, glijstangset, flex douchslang, s150 3 jet handdouche. Accesoirres.

Trimless inbouwspots in een plafond plaatsen

Graag wil ik vragen wat de kosten zullen zijn voor het inbouwen van trimless inbouwspots (halogeen) in onze woonkamer. Het zal gaan om zowel het eetgedeelte als het woongedeelte en de gang. De oppervlakte is rond de 60 m². Wij hebben een betonnen plafond. Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de startbouw in december gepland staat. Ik wil geen verlaagd plafond. Wel zal de gehele kamer (inclusief plafond) gestuct worden. Ingeschat zal het om rond de 10 tot 12 spotjes gaan op en 3 verschillende schakelaars (dimmers). Er zit vloerverwarming op de eerste verdieping. Hoe diep gaan de spots het plafonds in? De woning zal over 12 maanden opgeleverd worden.

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik wil mijn huidige keukenverlichting vervangen/vernieuwen door installatie van makkelijk te bedienen en makkelijk te vervangen lampen/spots of iets dergelijks. Er zitten nu halogeen lampen die helemaal bovenin zitten. Je komt er bijna niet bij. Het betreft een hoekkeuken. Boven het fornuis en boven het aanrecht zitten nu lampen, totaal 6.

Partners

Partners van Casius