Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep in de meterkast aanleggen:

Extra groep in de meterkast aanleggen

Aanleg van een extra groep in de stoppenkast ten behoeve van een inductie kookplaat.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep in de meterkast aanleggen uit heel Nederland:

Vervangen/Uitbreiden groepenkast i.v.m. kookgroep inductie + zonnepanelen

Uitbreiden groepenkast i.v.m. inductie en zonnepanelen | uitvoeren leidingplan keuken Omschrijving - Uitbreiden van groepenkast i.v.m. geschikt maken koken op inductie. In overleg evt. Extra aardlekschakelaar. - Geschikt maken van groep voor zonnepanelen - Leiding aanleg voor elektrische keukenapparatuur + 2 stopcontacten plaatsen in keuken. (binnen 1-2 m van meterkast) Gewenste uitvoering Week 31, 32 of 33. Locatie: Leusden (prov. Utrecht) Leidingplan wordt beschikbaar gesteld. Ik vraag u te komen met een all-in prijs, dat voorkomt discussies achteraf

Extra groep maken in de meterkast

Op zeer korte termijn 1 extra groep aanmaken in de groepenkast, zodat daar extra keukenapparatuur op kan draaien.

Extra groep in de meterkast maken

Wij willen elektrisch gaan koken via inductie kookplaat en daarom moet er een extra groep in de meterkast komen.

Aanpassingen in de meterkast laten maken

Wij willen thuis van het gas af. Om te beginnen willen we ons gasfornuis vervangen door een inductie-kooktoestel. Daarvoor zijn we al bij ons keukenbedrijf geweest. We hebben het electrisch fornuis al uitgezocht, ze kunnen het komen installeren zodra er wel eerst aanpassingen zijn gedaan op gebied van stroomvoorziening: er moet een perilex wandcontactdoos worden geplaatst met 2(? ) aparte groepen, totaal benodigd is 7400 watt. De perilexstekker wordt meegeleverd. Dus er moeten ook aanpassingen worden gedaan in de meterkast. Ik heb te weinig verstand van elektriciteit om te kunnen zeggen wat er precies moet gebeuren. Ik weet alleen dat er al een aparte groep zou zijn aangemaakt voor de electrische oven toen deze een jaar of 5 geleden werd geplaatst, maar die zal zeker niet voldoen. Zou u ons hierbij kunnen helpen? Als dat zo is neem ik aan dat u eerst langskomt om te adviseren/bepalen wat er precies moet gebeuren voor er een offerte kan worden gemaakt. Wij horen het graag!

Extra groep aansluiten

Voor het aansluiten van een nieuwe inductiekookplaat zijn wellicht nieuwe groepen nodig in de meterkast (perilex). Is dit het geval?

Groepenkast splitsen

Huidige meterkast ten behoeve van de twee wooneenheden die niet gesplitst zijn (enkel via aparte groep in dezelfde meterkast) loskoppelen van elkaar. De huidige meterkast staat in één van de woningen en kan blijven staan. Voor de andere woning dient een nieuwe meterkast gemaakt te worden. Alle meters (gas, elektra, water) zijn gelegen in de woning met de meterkast. In de andere woning dienen er dus ook meters te komen hiervoor. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder gehad.

Extra groep aanleggen en inductiekookplaat aansluiten

Meterkast nakijken en een extra groep aanleggen voor mijn nieuwe inductiekookplaat. Die plaat moet tevens aangekoppeld/aangesloten worden op het netwerk.

Groep bijplaatsen in meterkast

Extra groep in meterkast plaatsen ter behoeven van een inductie kookplaat.

Elektra benedenverdieping vervangen

Este, Graag kom ik in contact voor een aanvraag offerte voor de aanleg van een nieuwe installatie in ons appartement in Amsterdam. De installatie betreft ongeveer het volgende: 1 extra groep op bestaande meterkast 6 lichtpunten 8 dubbele stroompunten Het werk zou ongeveer uitgevoerd moeten worden tussen 1 en 11 juni. Hoor graag van u,

Aardpen slaan

In verband met het vervangen van metalen waterleidingen door kunststof waterleidingen door Brabant Water, graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven. Een aardlekschakelaar is aanwezig, hoogste groep is 16 Ampere. Kunt u ook een voorstel voor een geschikte datum geven?

Partners

Partners van Casius