Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Spijkenisse of directe omgeving.

1182 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, verplaatsen van de meterkast, sleuven frezen in betonnen muur en stopcontacten voor tv, elektrische deuropener met intercom en camera installeren, elektra keuken en badkamer en nieuwe stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Spijkenisse:

Bijplaatsen groep in Attema groepenkast

Bijplaatsen groep in bestaande groepenkast en bedraden tot aan doos in de meter kast. Het betreft een Attema groepenkast.

Stopcontact aarden

Een stopcontact aarden in verband met het aansluiten airco unit.

Extra groep plaatsen

In de meterkast een groep van 35 Amp. I.v.m. installatie van een inductie kookplaat.

2 extra groepen bij bouwen

Ik zoek een elektricien die 2 extra groepen kan plaatsen in mijn meterkast. De meterkast is recent vernieuwd.

Repareren of vervangen defecte inbouwspots badkamer

In mijn badkamer doet een set van drie inbouwspots het niet meer. het is waarschijnlijk de transformator want lampjes vervangen helpt niet. de transformator lijkt klem te zitten achter verlaagde plafond, we komen er zelf niet bij. Het heeft haast want mijn huis komt zeer binnenkort te koop en het moet voor kijkersbezoek geregeld zijn.

Groep bijplaatsen

Wij gaan een elektrische kookplaat kopen en moeten een groep erbij plaatsen en aansluiten, meterkast zit in de gang naast de keuken 4 meter ernaast, we hebben kruipkelder eronder!

Aardpen slaan

Ik heb een aanvraag gekregen om een garage te voorzien van elektra. Nu is de algehele installatie geen probleem maar ik ben niet bekend met het meten en slaan van een aardpen. In dit geval gaat het om een nieuwe elektra aansluiting in een garage. Dus nu zoek ik een elektricien die hier verstand van heeft en die dit zou kunnen uitvoeren. En wat de totale kosten daarvan zijn.

4 extra groepen in de meterkast

Ik zoek een elektricien die 4 extra groepen in de meterkast kan plaatsen in verband met inbouwapparatuur van de keuken. Daarnaast moeten er ook leidingen/kabels getrokken worden vanuit de meterkast naar de keuken.

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen en extra groepen voor vloerverwarming

Keuken groepen laten aanbrengen

Ik wil 3 groepen laten trekken (1 pirilex 1 oven/magratron en 1 voor vaatwasser) via de kruipruimte naar de keuken

Extra groep aansluiten

Een extra groep bijplaatsen en laten aansluiten.

Extra groep aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die een extra groep kan aanleggen ten behoeve van een whirlpool op mijn slaapkamer.

Inductie kookplaat monteren

Ik zou graag een inductie kookplaat van 3500 watt laten aanleggen. Hiervoor zal er krachtstroom aangesloten moeten worden.

Aardlekschakelaar installeren

De bestaande groepenkast heeft 8 groepen op 1 aardlekschakelaar. Wij willen graag een extra aardlekschakkelaar laten installeren zodat we maximaal 4 groepen op 1 aardlekschakelaar hebben.

Groepenkast vervangen

Mijn groepenkast is verouderd ik wil een moderne groepkast met 1 extra groep vervangen.

Aardlekschakelaar aansluiten

Op dit moment bevindt er zich geen aardlekschakelaar in de meterkast. Graag wil ik deze laten aansluiten. Kunt u mij meer vertellen over de kosten en informeren over de verschillende mogelijkheden (indien mogelijk).

Meterkast vervangen

De huidige meterkast is verouderd (zie foto's). Ik wil deze laten vervangen voor een moderne met aansluiting voor zonnepanelen en een extra groep.

Extra groep aanleggen in de meterkast

Wat zijn de kosten voor het aanleren leggen van een extra groep in de meterkast voor electrisch koken?

Stoppenkast vervanging

In ons huis die dateert uit 1979 zit een stoppenkast die waarschijnlijk ook dateert uit dat jaar. Wij willen deze graag laten vervangen door een nieuwe groepenkast en meteen uitbreiden van 4 naar 6 groepen. Kunt u ons voorzien van een offerte of prijsindicatie? Alvast bedankt.

Huidige groepenkast vervangen

Ik wil graag mijn huidige groepenkast vervangen. Het moet 6 groepen bevatten, beltrafo en een stopcontact.

Tuinverlichting laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen en informatie over het vervangen van mijn tuinverlichting. Ik heb een achterom. Het volledige elektra werk moet vervangen worden omdat de stoppen vaak doorslaan.

Extra groep in de meterkast aanleggen

Aanleg van een extra groep in de stoppenkast ten behoeve van een inductie kookplaat.

Bedrading en stopcontacten vervangen

Wij hebben een hoekwoning met 3 woonlagen. De schakelkast en de aardlek zijn aanwezig en hoeven niet te worden vervangen. Wel dient de bedrading in de gehele woning te worden vervangen en zijn de schopcontacten en lichtschakelaars verouderd en stuk. Deze willen wij ook door de gehele woning vervangen.

Alle elektra vervangen

Wij hebben een jaren 30 klushuis op het oog. Rond de 140 m2 woonoppervlakte. 3 verdiepingen. Alle elektra dient vervangen te worden. Inclusief. Meterkast. Graag ontvangen wij een indicatie inclusief schakelmateriaal. En een indicatie exclusief schakelmateriaal. Het betreft een woning in Hekelingen

Meterkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast laten vervangen en laten uitbreiden van 6 naar 8 groepen en twee stopcontacten vervangen. Dit is namelijk voor de oven en nieuwe cv ketel.