Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Sliedrecht of directe omgeving.

238 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sliedrecht:

Het slaan van een aardpen

Ik zoek een elektricien die een nieuwe meterkast in de garage kan voorzien van een aardpen. De pen kan direct voor de muur (buiten) geslagen worden. Het aansluiten doe ik zelf.

Meterkast verplaatsen

In ons gekochte huis, begin 2020 krijgen we de sleutel, zouden wij de meterkast van de hal naar de garage willen verplaatsen. Op bijgevoegde tekening heb ik getracht dit aan te geven. Na het verplaatsen zullen er ook een aantal groepen extra moeten worden toegevoegd in verband met een inductieplaat in de nieuwe keuken. Schatting is in totaal 5 groepen extra. Kunt u een kosteninschatting geven? En valt daar ook onder het organiseren van het wijzigen van de locatie waar de stroom ons huis binnen komt? Of moet ik dit zelf regelen bij Stedin? De gasaansluiting komt ook in de huidige meterkast binnen, die moet dus ook verplaatst worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Enkelpolige schakelaars vervangen

Ik wil 6 enkelpolige schakelaars, waarvan 1 met stopcontact eronder, in een oude appartement vervangen voor nieuwe in een witte moderne kleur. 1 enkelpolige schakelaar moet vervangen worden door een dimmer. Ook graag 4 stopcontacten vervangen voor een moderne witte kleur.

Inductie fornuis

Ik zou graag willen gaan koken op inductie. De afstand tussen de meterkast en de keuken in mijn appartement is ongeveer 8 a 10 meter. Kunt u aangeven wat de kosten en werkzaamheden inhouden?

Vervangen groepenkast

Ik heb lekkage in de badkamer gehad. Water liep door de meterkast met prehistorische groepenkast. Alles werkt nog, maar ik weet niet of het nog wel veilig is.

Fagor inductiekookplaat repareren

Glasplaat vervangen van Fagor inductie kookplaat

Aardpen slaan bij tussenwoning

Aardpen slaan. Tussenwoning. Zadeldak met pannen.

Aardpen slaan

Geen aardlekschakelaar aanwezig,

Krachtstroom aanleggen voor een buitensauna

Ik ben van plan om een buitensauna aan te schaffen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn. Ik heb krachtstroom nodig. Ik hoorde van iemand dat ik iedere maand 60 Euro per maand extra aan rechten moet gaan betalen, maar een ander zei dat dit waarschijnlijk niet nodig is. Afstand meterkast naar sauna ongeveer 15 meter. Graag zou ik advies en een offerte willen.

Beveiligingscamera's monteren bij een woning

Ik wil graag een beveiligingscamera voor aan de voorkant van mijn huis. Betreft een stukje eigen terrein en de straat wat in beeld moet worden gebracht. Graag ontvang ik een offerte.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis (rijtjeshuis).

Aardpen slaan tegen de buitengevel

Ik wil wen aardpen tegen de buitengevel laten slaan tbv het aarden van een antennemast

Extra zekering in de meterkast plaatsen

De meterkast is 15 jaar oud. Wij willen een combi magnetron aanschaffen en willen graag weten of er een extra zekering geplaatst moet worden. Indien dit noodzakelijk is dan dient de vakman dat ook uit te voeren.

Aardpen slaan

Graag offerte voor het slaan van een aardpen. De meterkast zit in de kelder. Misschien kan daar de aardpen geslagen worden.

Groepenkast vervangen vanwege zonnepanelen

Ik wil de elektra mijn groepenkast laten vervangen i.v.m. de plaatsing van zonnepanelen. De huidige kast voldoet niet meer aan de geldende normen. Er is eveneens een stopcontact in de meterkast aanwezig, dat moet zo blijven.

Aardpen voor aarding laten slaan

Aardpen voor aarding laten slaan. De meterkast is in de kelder. Huis van 1930 met houten vloerdelen. Keldervloer is van beton. Even zien waar de aardpen het best geplaatst kan worden.

Krachtstroom aanleggen

We hebben krachtstroom nodig (380) moet vanuit de meterkast worden aangelegd.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Onze groepenkast dient te worden vervangen en uitgebreid wegens een keukenverbouwing, momenteel hebben we 7 groepen, voor de oven hebben we nog een aparte groep nodig.

Beko fornuis aansluiten

Ik wil graag een door de Mediamarkt geleverd gasfornuis van BEKO inclusief oven, zonder aansluitverbinding, laten aansluiten in de huidige keuken. Fornuis is er al, overige materiaal via de vakman.

Elektrisch fornuis met perilexstekker installeren

Het plaatsen van een elektrisch fornuis welke voor de verzekering geïnstalleerd moet worden door een erkend installateur. Het gaat hierbij om een Pirilex stekker

Voorbereiden plaatsing keuken

Voorbereidende werkzaamheden op te plaatsen keuken op 12 juli. Realiseren aansluitingen en contactdozen tbv wasemkap, koelkast, vaatwasser, magnetron, kookplaat, plintboiler, energiehoekzuil en 2 wandcontactdozen. Eventueel nieuwe aansluitingen realiseren en aansluiten op stoppenkast.

Monteren en bevestigen kleuren lcd video-intercom

aansluiten en monteren van een kleuren lcd video-intercom

Meterkast is gedateerd (1965). Deze moet ...

Meterkast is gedateerd (1965). Deze moet worden vervangen. Ben op zoek naar een redelijke offerte. Ook bedrading moet worden vervangen. Het gaat om tussenwoning.

boren van inbouw dozen t.b.v. ...

boren van inbouw dozen t.b.v. stopkontakten in betonnen muur . 6 stuks rond 80 mm en 50 mm diep.