Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten:

Elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten

Wij willen in onze 89m² woning alle elektra bedrading laten vervangen. De oude meterkast moet worden verwijderd en er moet een nieuwe gemonteerd worden met 10 groepen waarvan 1 twee-fase. Er moeten ongeveer 20 stopcontacten en 12 schakelaar door het hele huis geplaatst worden over twee verdiepingen. (De eerste verdieping is 58m² en de tweede verdieping is 31m²)
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten uit heel Nederland:

Vervangen bedrading verouderde woning en groepen in orde maken

Elektra in hele woning vervangen en groepenkast updaten. Ik weet niet hoeveel groepen erbij moeten of wat er moet gebeuren. De bedrading is 50 jaar oud.

Vervangen van elektra hele huis

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van elektriciteitskabels in de hele woning inclusief stopcontacten en de groepenkast.

Vervangen elektra

Ik wil graag elektra vernieuwen in het hele huis. Er zijn nu 4 groepen in de elektrakast en dit wil ik graag naar min. 12 brengen. Verder leidingwerk vernieuwen waar nodig en stopcontacten ed vernieuwen. Het gaat om woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, toilet en badkamer.

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.

Vervangen van alle elektra en meterkast verplaatsen

Elektra vervangen in de hele woning. Een aantal groepen bij plaatsen. Woning is 198 m2 woon oppervlakte. Vooral overal hout. Meterkast verplaatsen met meer groepen er bij.

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen

De hele woning moet voorzien van nieuw elektra. Tevens moet er een nieuwe meterkast worden geplaatst. Het betreft een jaren 60 woning, waarbij de stopcontacten niet geaard zijn en alle stopcontacten verlaagd moeten worden. Aan de buitenmuur van de aanbouw zouden wij graag één of twee stopcontacten willen hebben.

Aanleg van 35 m2 klinkerpad en circa 60 m2 schellevis tegels

Het aanleggen van een voetpad van circa 35 m2 dik formaat getrommelde gebakken type Moderno, moet er komen. Er ligt nu klei, grondwerk wordt helemaal gedaan. Dus de hele zandstructuur ligt klaar. Moet alleen geëgaliseerd worden. A) een pad van circa 27 lengte meters langs zijkant tuin van straat naar achterkant tuin. B) een pad van 3 lengte meters van straat naar voordeur. De klinkers worden voor 75 % opgesloten door 55 lengte meters opsluitbanden. In de achtertuin wordt een tuinhuis met overkapping geplaatst in week 30. Aansluitend op dit bijgebouw worden tussen het achterhuis en het tuinhuis in een recht patroon 60 stuks Schellevis 100 x100 cm geplaatst waarvan er 6 tegels dienen te worden gezaagd. De tegels worden ook onder de overkapping doorgetrokken. Het voorbereidende grondwerk wordt verzorgd. Dit houd in, de aanleg van de plantvakken met goede grond, het aanleggen van de zandbedden onder de te plaatsen tegels en klinkers op de gewenste hoogte, het wegleggen van twee betonplaten onder het te plaatsen tuinhuis met gekoppelde overkapping. De voorzieningen voor elektra en waterhuishouding zijn voorzien. Het bestratingsmateriaal is reeds aangekocht en zal worden geleverd begin week 30 en weggezet op de meest optimaal bereikbare posities direct naast het perceel.

Loggia renoveren tot een slaap/werkkamer

ik heb een loggia, het is een dichte ruimte waar op zich geen regen of water naar binnen kan maar het is niet goed dicht. De ramen moeten vervangen worden de wanden waar de ramen inzitten moeten gesloopt en opnieuw opgebouwd zodat wind dicht/water dicht word. de hele kamer moet geïsoleerd worden aangezien het een buitenklimaat heeft. wanden vloeren plafond enzovoort. elektra punten zijn er wel maar moeten doorgetrokken worden. De ruimte is 8,5 m2. Daarnaast moeten de kozijnen worden vervangen door kunststof versies.

Renoveren huis

Ik wil graag mijn hele woning laten renoveren van de woning. Het betreft een hoekwoning met 2 verdiepingen. Deze is goed bereikbaar. - woning totaal isoleren het is een hoekwoning. gevel heeft al spouisolatie. Dak van binnenuit isoleren. Vloer hoeft niet. - op zand gebouwd dus kruipruimte volstorten met cement - aanbouw achterzijde woning (5.4X4m) - nieuwe indeling ruimtes boven waaronder creëren van een badkamer - nieuw leidingwerk, elektra en riolering - gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas - dakkapel achterzijde boven met deur naar het balkon - nieuwe voordeur Twee nieuwe trappen, er ook graag in. Voor beter beeld van de bestaande woning https://www.funda.nl/koop/v

Partners

Partners van Casius