Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabelgoten frezen en muur behangklaar maken:

Kabelgoten frezen en muur behangklaar maken

In de woonkamer en slaapkamer dient een kabelgoot te worden gefreesd. Daarna dient de muur weer behang klaar gemaakt te worden.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabelgoten frezen en muur behangklaar maken uit heel Nederland:

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Diverse klussen in huis

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden in mijn woning in Amsterdam: - Frezen en vervangen van 5 stopcontacten, inclusief kabelgoten die nu op de muur zitten, in de woonkamer en 2 stopcontacten in slaapkamer, hier geen kabelgoten op muur; - Stuken van muren en plafond in woonkamer, L-vormig, globaal 5,80 x 4,90 meter, plafond ongeveer 23 m2; voorzijde grotendeels ramen, en slaapkamer, ongeveer 4 x 4 meter breed; een zijde betreft balkondeuren; - Hiervoor moeten eventueel 3 radiatoren worden gedemonteerd; - Dichten schoorsteenaansluiting in woonkamer; - Stuken klein stukje, ongeveer 1 m2, in badkamer waar gat in muur was geboord, waaier motief; - Vervangen houten ombouw meterkast, een plank van 20 centimeter zijkant en deur met scharniertjes van 45 centimeter breed, van MDF; - Plaatsen van 2 plafondcontactplaatjes in woonkamer en badkamer, geen lamp nodig; - Vervangen van een vensterbank ongeveer 2,70 meter lang; - Vervangen en plaatsen 2 x raamsluiting zijramen, 1 x linksdraaiend en 1 x rechtsdraaiend; - Eventueel verhelpen krakende vloer overloop in trappenhuis. Mochten jullie ook dubbelglas plaatsen, zou ik daar graag een afzonderlijke offerte voor willen aanvragen. Betreft kozijn van 2,50 x 1,70 onderverdeeld in 6 kleine raampjes, 4 stuks van ongeveer 20 x 60 centimeter en 2 stuks van ongeveer 20 x 88 centimeter, een groter raam van 107 x 60 centimeter en een groot raam van 142 x 88 centimeter. Het betreft een gemeubileerde woning, waar uiteraard de meubels kunnen worden verschoven / verplaatst. Voor het stuken zal ik zelf de plinten in de woonkamer en slaapkamer verwijderen. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn.