Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast splitsen:

Groepenkast splitsen

Huidige meterkast ten behoeve van de twee wooneenheden die niet gesplitst zijn (enkel via aparte groep in dezelfde meterkast) loskoppelen van elkaar. De huidige meterkast staat in één van de woningen en kan blijven staan. Voor de andere woning dient een nieuwe meterkast gemaakt te worden. Alle meters (gas, elektra, water) zijn gelegen in de woning met de meterkast. In de andere woning dienen er dus ook meters te komen hiervoor. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder gehad.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast splitsen uit heel Nederland:

Extra groepenkast op de benedenverdieping aanleggen

Wij splitsen de boven en beneden verdieping van ons huis en daardoor moet de electra naar benden verlengd worden en moet er een groepenkast met 5 groepen komen op de benedenverdieping. Graag hoor ik wat hier (ongeveer) de kosten van zullen zijn en wanneer deze werkzaamheden uitgevoerd zouden kunnen worden (liefst nog dit jaar :-) Stoppenkast zit boven. Beneden is er al stroom maar en moet een groepenkast tussen.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Ik wil mijn huidige oude stoppenkast vervangen door een nieuwe met meerdere groepen. Heb momenteel een aanvraag lopen bij Liander voor het verzwaren van 1 fase naar 3 fase, omdat ik in de toekomst wil koken op inductie. De nieuwe groepenkast dient te bestaan uit 9 of 10 groepen, een kook/fornuisgroep, Beltrafo, de verplichte schakelingen en waarschijnlijk hoofdschakelaar.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Het gaat om het vervangen van de verouderde groepenkast met 3 werkende groepen (en 1 loze) door een groepenkast met (de mogelijkheid voor) 8 groepen. Hierbij moet: • 1 huidige groep gesplitst worden in 3 groepen: 1 - vaatwasser plus oven op de begane grond 2 - badkamer op de 1e etage 3 - wasmachine, droger en ketel op de 2e etage.

Gas, water en elektra splitsen voor woningsplitsing

Huidige meterkast ter behoeve van de twee wooneenheden en 1 winkel die niet gesplitst zijn (enkel via tussen meter) loskoppelen van elkaar. Winkel: te creëren eigen gasaansluiting / meter (gas is via tussen meter met 1 wooneenheid). Wooneenheden: te creëren zelfstandige elektra en wateraansluitingen / meters voor beide (gas is zelfstandig voor 1 wooneenheid). Daarbij een tweede (nieuwe) meterkast plaatsen, waarin voor 1 wooneenheid de Water en Elektra aansluitingen komen inclusief de huidige aparte groepenkast. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder.

Groepenkast en bekabeling uitbreiden en vervangen

Situatie : appartement uit 2000, de meterkast bevindt zich buiten appartement in een kast in de gang bij liftschacht voor de watermeter, elektra, coax en modem. Nodig: 1: groep bijplaatsen ten behoeve van de keuken. De keuken zit nu op 1 groep, 2x Senseo aanzetten en aardlek schakelaar slaat uit. 2: Graag directe coax vanuit meterkast naar 1e slaapkamer, splitsen naar 2e slaapkamer. Huidige aansluiting naar huiskamer blijft gehandhaafd. Aansluitpunt Ziggo in meterkast, modem in meterkast loopt een coax kabel naar huiskamer voor TV, ongeveer 11 meter. Vandaar heeft vorige eigenaar coax, flutdraadje, weer terug onder vloer naar slaapkamers geleid met in de laatste kamer, tegen gang een lift, slechte ontvangst op coax. Internet kabel heeft vorige eigenaar zelf getrokken vanuit meterkast naar scheiding tussen 2 slaapkamers, en vandaar wat geknoopt om weer in de huiskamer te komen. 3: Goede internet verbinding via Cat 5/6 kabel vanuit de meterkast naar de 2 slaapkamers. Voor de woonkamer, voor TV en Humax, gebruik ik nu vanuit de meterkast de DEVOLO 1200, werkt redelijk maar kan beter. Misschien andere plaats voor modem, woonkamer, maar dan moet de internet verbinding weer anders lopen.

Groepenkast uitbreiden en aansluitingen aarden

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verrichten van de volgende werkzaamheden in mijn woning in het Westeinde in Leeuwarden: 1) Zes groepen achter de aardlekschakelaar terug brengen tot vier OF het bijplaatsen van een aardlekschakelaar en splitsen van de groepen / installatie. Hierbij ook rekening houden met een nog te plaatsen inductieplaat in de keuken. 2) Aarden van de wandcontactdozen in woonkamer en studeerkamer 3) De gasleiding is niet zichtbaar geaard en niet verbonden met een potentiaalvereffeningsleiding. Alsnog aanbrengen als dit inderdaad ontbreekt. 4) Radiator in de badkamer verbinden met het centrale aardpunt. Dit zijn aanbevelingen op basis van een onafhankelijke veiligheidsinspectie conform NTA 8025. Het rapport kunt u desgewenst inzien. Mijn woning dateert uit 1973.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen. Meterkast wil ik in plaats van mijn stoppen groepenkast aardlekschakelaar aan laten sluiten. En mijn schuur en slaapkamers wil ik graag laten splitsen van elkaar op elk aparte groep.

Splitsen van een stoppenkast

Wij willen onze woning die oorspronkelijk een boven- en beneden woning was, terugbrengen naar twee woningen. Hiervoor moet de groepenkast ook gesplitst worden. Moet er een nieuwe aansluiting gemaakt worden? Misschien dat er nog twee aansluitingen zijn? Graag hierbij een indicatie van hoe en wat de kosten zullen zijn ongeveer. Alvast dank.

Keuken plaatsen en aansluiten

Gaarne een prijs voor een keuken plaatsen en aansluiten (waterleiding verplaatsen/splitsen); rechte keuken en kastenwand met o.a. ingebouwde vaatwasser. Ongeveer 3,30 x 2.00 m. Waarschijnlijk heb ik een extra groepenkast nodig. Eventueel tegelwerk.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Heer / mevrouw Op dit moment heb ik een groepenkast met 3 groepen die stamt uit het jaar 1966 (bouwjaar). Ivm. Het plaatsen van een nieuwe boiler, zal er terminste een groep erbij komen. Misschien wel twee groepen. De drie groepen zijn als volgt verdeeld: - Woonkamer, keuken en badkamer. - Twee slaapkamers en een berging - Wasmachine (en boiler? ) Er is een contactpunt voor een boiler, maar niet in gebruik en is nog niet getest op welke groep deze is aangesloten. Is het een idee om de groepen te splitsen in het volgende: - Woonkamer - keuken en badkamer - Twee slaapkamers en een berging - Wasmachine - Boiler Ik zie uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Raymond Staring