Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Schiedam of directe omgeving.

1215 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schiedam:

Drie groepen bijplaatsen in de meterkast

Ik wil 3 groepen bij laten plaatsen in de meterkast. De 3 groepen zijn al besteld. Het gaat om een meterkast van Garcia deze is onlangs geplaatst door Elf techniek.

Elektra vervangen op zolder

Ik wil graag de elektra vervangen op de zolder. Er zullen ook stopcontacten moeten worden aangebracht. De vakman voert al het materiaal zelf af indien dat nodig is.

Aansluiting inductiefornuis inclusief perilex

Hierbij verzoek ik u om een offerte voor het realiseren van een perilex aansluiting van een inductiefornuis. Het betreft een Boretti CFBI 902 AN, volgens de fabrikant met een aansluitwaarde van 3,7 Kw en een vermogen van 11050 W. De huidige hoofdzekering is volgens Stedin 1x35A. De huidige groepenkast bestaat uit 6 groepen (zie foto). In de keuken zijn 3 aansluitingen van 3 verschillende groepen (zie foto). Linksboven groep 1, rechtsboven groep 4 en rechtsonder bij de waterleiding groep 2. Groep 2 verlaat de groepenkast met een 'dikke' elektropijp.

Kabelgoten frezen en muur behangklaar maken

In de woonkamer en slaapkamer dient een kabelgoot te worden gefreesd. Daarna dient de muur weer behang klaar gemaakt te worden.

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een stopcontact plaatsen in de keuken. ook wil ik een waterleiding in de muur laten framen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Elektra installatie

Ik wil 15 lampen en spotjes laten installeren in mijn woning in het plafond. Ik wil graag weten wat dit gaat kosten.

Extra groep in stoppenkast

Wat kost het om een extra groep aan te laten leggen in mijn stoppenkast. Dit is voor de inductiekookplaat. We zien een reactie graag tegemoet.

Meterkast verplaatsen en extra 2groepen erbij plaatsen

Meterkast verplaatsen naar rechts ongeveer 160 tot 200 cm.

Elektra installatie uitbreiden

Zo nu en dan springt de zekering er uit. Het is mij niet duidelijk waar dit aan ligt. Er is in de groepenkast 1 groep niet in gebruik. Wellicht is het verstandig een en ander om te zetten zodat dit niet meer kan gebeuren.

Extra geaarde stopcontacten aanbrengen

We hebben een nieuwbouw woning toegewezen gekregen waarin we kunnen aangeven of we extra geaarde stop contacten willen hebben. Omdat we de prijzen behoorlijk hoog vinden zijn we op zoek naar alternatieven. Graag willen we daarom weten wat uw prijzen zijn voor het volgende: - 4 extra geaarde stopcontacten aanleggen - 2 extra geaarde stopcontacten aanbrengen op 2 aparte groepen - 1 in de keuken en de andere in de wasruimte - 1 geaarde stopcontact aanbrengen in de tuin tegen de gevel aan

Automatische deuropener met camera installeren

Wij willen graag een automatische deuropener met camera laten installeren. Het gaat om een maisonnette woning waarbij er een deuropener geplaatst moet worden bij de benedendeur voor de woonkamer en boven bij de slaapkamer. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?

Groepen in de meterkast maken

Ik zoek een elektricien die 3 extra groepen in mijn meterkast kan plaatsen ter behoefte van een inductie kookplaat. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Groepenkast aanpassen

Groepenkast is 4 jaar geleden vernieuwd. Zie bijgevoegde specificatie Echter we willen een inductie kookplaat aansluiten. Zelf zorgen we voor een leiding met 5 draden van de meterkast naar de plaats van 5 polig stopcontact onder de inductieplaat. Aanwezig in de keuken: * een combi/oven/magnetron op een aparte groep * koelkast * vaatwasser * afzuiging en verlichting

Extra groepen plaatsen voor elektrisch koken

2 extra groepen plaatsen in de meterkast en de draad trekken voor de aansluiting op een perilex stopcontact.

Tuinverlichting maken in de voor- en achtertuin

Verlichting voortuin leveren en aanbrengen, 2x Ace en 2x mini scope, inclusief transformator en kabel. Verlichting achtertuin leveren en aanbrengen, 2x Ace wall down, 1x Ace, 6x scope mini inclusief transformator en kabel.

Groepenkast splitsen

Huidige meterkast ten behoeve van de twee wooneenheden die niet gesplitst zijn (enkel via aparte groep in dezelfde meterkast) loskoppelen van elkaar. De huidige meterkast staat in één van de woningen en kan blijven staan. Voor de andere woning dient een nieuwe meterkast gemaakt te worden. Alle meters (gas, elektra, water) zijn gelegen in de woning met de meterkast. In de andere woning dienen er dus ook meters te komen hiervoor. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder gehad.

Aardpen slaan

Mijn zoon heeft zijn woning verbouwd. Voor de verbouwing was de electrische installatie nog op de waterleiding geaard. Nu deze is vervangen willen we een aardpen laten slaan en in meten. Dat kan zowel binnen in zijn huis als in het trottoir voor de gevel. In de meter kast heb ik al een sparing pijp 50 mm in de beton gestort die in het zand er onder eindigt. In de meterkast zijn alle blank 6 mm verbindingen nog aanwezig en de 8 groepenkast is voorzien van 2 aardlekschakelaars. Het gaat dus om een aardpen inslaan en aansluiten op de aardlekschakelaars. De woning is goed bereikbaar.

Verouderde groepenkast vervangen

Oude groepenkast vervangen voor een 3 fase groepenkast.

Extra groep bijplaatsen

In de meterkast een groep bijplaatsen i.v.m. een elektrisch fornuis in de keuken. In de keuken een stopcontact plaatsen.

Kortsluiting tuinverlichting verhelpen

Wij hebben een woning gekocht waarvan de verlichting in de tuin defect is. Het gaat om een tuin van circa 72 vierkante meter. De verkoper heeft het volgende aangegeven betreft de klus: Er zit een kortsluiting waar de stop van de hoofdschakelaar is, welke in de trapkast in de huiskamer zit. Wij willen dit graag laten herstellen op dezelfde werkwijze. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten. Graag ook de kosten van tuin openen (voor de bekabeling) en terugleggen meerekenen in uw offerte.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast 1 meter verder verplaatsen, zodat ik de muur tussen de keuken en woonkamer kan doorbreken voor een open keuken. De ruimte waar de meterkast nu staat is in deze muur meegenomen waardoor ik hem niet volledig kan openbreken.

Meterkast en stopcontacten verplaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast welke nu op verdieping 1 staat, deze meterkast moet worden verplaatst naar beneden verdieping. De groepenkast zal 6 of 8 groepen moeten krijgen. Daarnaast zijn er nu 6 stopcontacten die midden op de muur gemonteerd zijn die ik graag wil laten vervangen naar beneden.

Trekschakelaar vervangen

De inbouw trekschakelaar in de wand van badkamer voor plafond verlichting werkt niet meer. Controleren en indien nodig vervangen !

Stopcontact plaatsen

In de slaapkamer is slechts 1 stopcontact aanwezig. Aan de andere zijde van de slaapkamer is nog een stopcontact gewenst. Graag alles inclusief leveren.

Elektra nakijken

Er zijn in mijn huis en dan vooral op de bovenverdieping een aantal punten waar wel stroom op zit en sommige punten niet, er hangen draden los kortom een bende.