Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Schiedam of directe omgeving.

1277 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen bij een camping, elektra vervangen, complete vervanging van de electrische installatie, zonnepanelen verplaatsen, bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen, vervangen elektra jaren 40 huis, nieuwe groepenkast leveren en plaatsen, laadpaal aanleggen voor elektrische auto incl. Meterkast uitbreiding, elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten, compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast, wij willen stoppen toevoegen aan onze meterkast en stopcontacten (ver)plaatsen, vervangen elektriciteit, vervangen + moderniseren gehele elektrische installatie, electra vervangen, vervangen van electra benedenverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Schiedam:

Stopcontact in meterkast maken

Ik wil een stopcontact in de meterkast laten plaatsen De groepenverdeler is van het merk Hager

Elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten

Wij willen in onze 89m² woning alle elektra bedrading laten vervangen. De oude meterkast moet worden verwijderd en er moet een nieuwe gemonteerd worden met 10 groepen waarvan 1 twee-fase. Er moeten ongeveer 20 stopcontacten en 12 schakelaar door het hele huis geplaatst worden over twee verdiepingen. (De eerste verdieping is 58m² en de tweede verdieping is 31m²)

NEN 1010 keuring meterkast

Geachte heer/mevrouw, Graag zou ik een keuring van mijn meterkast willen laten uitvoeren. De meterkast zelf bevat 4 groepen, allen al nieuw met aardlekschakelaar, maar omdat de meterkast geen deur had tijdens een bouwkundige inspectie moest ik de kast opnieuw laten keuren. De meterkast dient te voldoen aan de NEN 1010 norm en hiervoor heb ik een keuringsrapport nodig. In de bijlage heb ik een wat situatie foto's toegevoegd. Kunt u mij vertellen of uw bedrijf deze keuring kan doen en wat de kosten hiervan zijn. Keuringsrapport heb ik z.s.m. nodig.

Stopcontact vervangen

Ik wil graag een niet geaard stopcontact vervangen voor een geaard stopcontact. Zodat ik mijn koelkast hierop kan aansluiten. Verder heb ik er geen verstand van of dit wel mogelijk is op die stopcontact.

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Wij hebben een hoog stroomverbruik. Eneco geeft op de factuur aan dat wij (het hele jaar door) energie verbruiken voor een groot gezin en dat terwijl er 1 (en af en toe 2) personen op het adres wonen. Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het doormeten van ons stroom verbruik. Het gaat om een galerijflat in Schiedam

Extra groepen bijmaken

Meterkast uitbreiden naar 12 groepen. We willen in de keuken gebruik gaan maken van een inductie fornuis. Alles ligt op het moment open, de benedenverdieping is nagenoeg gestript.

Extra groep bij plaatsen

extra groep plaatsen in meterkast tbv inductiekookplaat

Oud stopcontact/lichtpunt de draden wegwerken

In de badkamer is een meubel weggehaald. Dus ook het stopcontact/lichtpunt, waaruit nu meerdere draden steken. Ik zou dit graag veilig dichtwillen laten maken door een elektricien zodat ik er een spiegel op kan hangen.

Groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken

Groepenkast (nu 7) vervangen voor 8 groepen. Er zit ook een oud stopcontact in de meterkast die ik vernieuwd wil hebben.

Uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser

Wat moet gebeuren: 1. Perlilex leiding aanleggen van meterkast naar keuken (zelfde verdieping). Dit kan via een aanwezige loze leiding of via kruipruimte. Perilex aansluiten in meterkast (moet worden uitgebreid met kookgroep) en aansluiten met wandcontactdoos. 2. 1x dubbele wcd en 1 x schakelaar voor mechanische ventilatie circa 1 meter verplaatsen. 3. 1x enkele wcd circa 30 cm verplaatsen in zachte tussenmuur (vanwege andere locatie afzuigkap) 4. 1x elektriciteitskabel trekken van meterkast naar keuken tbv vaatwasser. Hiervoor zijn twee loze leidingen aanwezig. Aansluiten van de leiding in meterkast (moet worden uitgebreid met aparte groep) en in enkele wandcontactdoos. 5. 1x elektriciteitskabel trekken van meterkast naar keuken voor algemeen gebruik. Hiervoor is een loze leiding aanwezig. Als alternatief kan een bestaande inbouw wcd worden verplaatst over circa 1 meter. Omdat dit een harde tussenmuur is weet ik niet welke optie het eenvoudigst is. Periode: tussen 18 juli en 1 augustus

Advies energieverbruik

Sinds wij een slimme meter hebben is ons verbruik ineens torenhoog en voor ons is het niet te achterhalen hoe dat kan.

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Graag in overleg waar de beste plek is.

Extra groep plaatsen in meterkast

Plaatsen van een extra groep in mijn meterkast voor vaatwasser

Extra groepen voor nieuwe keuken

Ik heb het verzoek voor het plaatsen van extra groepen vanwege de aanschaf van een nieuwe keuken. Keuken is op dit moment verwijderd waardoor alles toegankelijk is. Verzoek voor zo snel mogelijk. Graag telefonisch contact opnemen

Extra groep aansluiten

Extra groep aansluiten doormiddel van groep schakelaar met aardlek beveiliging. 1 groep in meterkast nu niet in gebruik

Extra groep aansluiten

Extra groep plaatsen en daar laadpaal auto op aansluiten 1 fase 16 ampere. In huidige situatie word er 1 groep niet gebruikt in meterkast.

Meterkast uitbreiden

Groep bijplaatsen voor inductie koken

Dimmer laten plaatsen

Dimschakelaar is kapot en draait door. Er moet een nieuwe dimschakelaar komen en deze willen we graag laten installeren.

UTP kabel trekken

Vanuit de meterkast liep er nog niet zo lang geleden een coax kabel naar de 1e verdieping. Mijn bedoeling was het om in diezelfde pijp nu ook een utp kabel naar de eerste verdieping te trekken. Coax eruit en twee kabels er in. Fluitje van een cent dacht ik. Echter, de bestaande coax zit muurvast. Waarschijnlijk zit of zitten er stukjes gipsmuur in de pijp die de boel blokkeren. Onbegonnen werk en dus een ander oplossing? In de meterkast zitten nog een aantal loze leidingen waarvan er in een een zwarte electradraad zit. Maar waar die heen gaat? Ik heb nog steeds behoefte aan een utp en coax kabel naar de eerste verdieping. Wanneer daar een bestaande leiding met normale electra voor moet worden opgeofferd is dat geen probleem. Boven op de 1e verdieping zijn genoeg electrapunten.

Groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen: 1)groepenkast bestaande uit: verdeelkast 1 fase/ hoofdschakelaar 40A / 2 x aardlekschakelaar / 2 x zekeringautomaat 230 V/ 1 x zekeringautomaat wasmachine / 1 x zekeringautomaat boiler / 2 x zekerautomaat radiator / 1 x zekeringautomaat kookplaat 2)badboiler 50 liter A label / voedingskabel naar 1 ste verdieping plusminus 25 meter 3) 2 elektrische radiatoren met thermostaat / home control klok + regelaar / voedingskabel naar beide kanten plusminus 14 meter 4) voedingskabel t.b.v. kookplaat plusminus 12 meter aanleg voedingskabels uiteraard allemaal gerekend vanaf de groepenkast. graag globale offerte gesplitst in prijs voor levering apparatuur/kabels en de kosten voor arbeid. graag met spoed ivm. planning

Groepenkast vervangen

Ik heb nu 3 groepen in de meterkast waarvan er nog 2 met stoppen zijn. Volgens stedin kan ik deze beter laten vervangen.

Extra groep aanleggen

We denken erover om van gas naar inductie koken te gaan. Hiervoor zal dus extra groep moeten komen met perilex stekker en aansluiting via de kruipruimte. Ik schat ongeveer 5 a 6 meter. Graag een indicatie van de kosten.

Extra binnen en buiten stopcontacten

Wij willen graag een buiten stopcontact aanleggen op balkon voor een opblaasbare jacuzzi en Een buiten stopcontact in de tuin : daarnaast 3 of 4 binnen stopcontacten voor binnen aanleggen mag opbouw zijn. Het is in Schiedam hoor graag prijs en mogelijkheden.

Drie groepen bijplaatsen in de meterkast

Ik wil 3 groepen bij laten plaatsen in de meterkast. De 3 groepen zijn al besteld. Het gaat om een meterkast van Garcia deze is onlangs geplaatst door Elf techniek.

Elektra vervangen op zolder

Ik wil graag de elektra vervangen op de zolder. Er zullen ook stopcontacten moeten worden aangebracht. De vakman voert al het materiaal zelf af indien dat nodig is.