Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Sassenheim of directe omgeving.

233 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, krachtstroom / stoppenkast / CV, vervangen alle elektra tussenwoning, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sassenheim:

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Vervangen stoppenkast

Graag willen wij onze stoppen kast (zie bijlage voor foto's) vervangen door een nieuwe en moderne stoppen kast. Wij zouden graag twee offertes willen ontvangen: 1. voor een gewone vervanging naar 8 groepen en 1 voor een vervanging met krachtstroomvoorziening. Wij zitten namelijk te twijfelen om een elektrisch fornuis te kopen, waarvan de totale stroomwaarde 14,3 Kw is en waarvoor krachtstroomvoorziening nodig is. Wij vernemen graag de offertes.

Elektra gereed maken voor een inductiekookplaat

Ik zoek een elektricien die kan controleren of onze meterkast/elektra beschikbaar is voor een inductiekookplaat. Mocht dit nog niet het geval wil ik dat de elektricien dit in orde kan maken voor mij. De keuken en meterkast bevinden zich gelijkvloers. Wellicht moeten er kabels naar de keuken getrokken worden vanuit de meterkast.

Vervangen meterkast

Ik wil de meterkast moderniseren, 3 fase stroom aan laten leggen ten behoeve van de kookplaat, aardpen slaan en enkele oude stroomdraden trekken ter vervanging van canvasdraden in de hal.

Elektra aanpassen in huis

We zoeken naar een elektricien. De elektra in twee kamers werkt niet, dit moet gerepareerd worden. De meterkast zelf moet gecheckt worden. Ook wil ik de tuinverlichting laten bekijken. De tuinlampen werken namelijk ook niet goed. Eventueel wil ik de lampen aanpassen in led lampjes.

Vervangen oude stoppenkast en nog een paar klussen

Het betreft het vervangen van een oude stoppenkast en uitbreiden van 4 naar 8 groepen. Daarnaast moet het stopcontact in de keuken gemaakt en een nieuw stopcontact aangelegd naar de schuur. Er is al een aparte groep voor de aanwezige zonnepanelen.

Groepenkast vervangen

Wij willen een nieuwe meterkast (huidige uit 1980) laten plaatsen. We gaan op inductie koken, maar dat zit er al in. Zit nu te denken aan 3 fase, 12 groepen en waarschijnlijk krachtstroom nodig.

Extra groep laten aanleggen

Ik wil een extra groep laten aanleggen, tenminste als dat kan. Zo niet dan wellicht nieuwe kast.

Meterkast en stopcontacten vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen, deze mist nog een aardlekschakelaar. Tevens wil ik de stopcontacten op de begane grond laten vervangen, ik denk dat het om ongeveer 6 stuks gaat.

Hoofdzekeringen verzwaren

Ik wil graag 3 keer de hoofdzekering verhogen van 25 ampère naar 40 ampère.

Elektra compleet vernieuwen in huis

Nieuwe meterkast 8 groepen, nieuwe bedrading inclusief aarde, gehele huis en schakelmateriaal.

Aardpen goed aansluiten

Aardpen slaan. We hebben een huis uit 1956 en dr schijnt wel een aardpen te zijn maar niet goed aangesloten ofzo iets!

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast met 1 stop in de garage vervangen/uitbreiden naar kast met 4 groepen (2 aardlekschakelaars/1 hoofdschakelaar). De bedoeling is om daarop de CV te zetten. In het huis is een (hoofd)groepenkast, de kast in de garage is daarop aangesloten.

Extra groep bijplaatsen

Ik heb nu 3 groepen, maar wil er een groep bij laten zetten. Deze groep wil ik t.b.v. bijschuur en achterschuur aansluiten. Ik wil minimaal openbreken, maar ik vraag me af of dat mogelijk is. Ik zou graag een indicatie prijs willen weten, voordat ik echt een extra groep erbij wil laten zetten.

Aanbrengen armaturen aan plafond

Ik woon in Sassenheim. Ik heb twee armaturen van 58 watt true light (daglichtlampen) besteld die op 20 september bij mij aankomen. Ik wil ze graag laten bevestigen in een kamer. Hoeveel zou het kosten als iemand van u dat doet? Graag alle kosten noemen ook eventuele voorrijkosten.

Buitenverlichting

Buitenverlichting renoveren en waarschijnlijk op een aparte groep zetten. Aardlek vliegt er wel eens uit, omdat er mogelijk vocht in zit. Lampen hangen verder buiten, eventueel nakijken.

Stoppenkast omzetten - electra uitbreiden

Wij hebben per 30 mei een woning gekocht , er wordt een nieuwe keuken geplaatst en er moet dus ook het een en ander wat betreft electra gebeuren. Momenteel is er een stoppenkast aanwezig met 12 groepen en 1 aardlekschakelaar. Wij krijgen in de keuken 2 apparaten extra die een aparte groep nodig hebben (quooker en stoomoven) in de stoppenkast zouden dus 2 groepen bijgeplaatst moeten worden. De stoppenkast heeft momenteel 1 aardlekschakelaar, dit moeten er 3 worden. Daarnaast moeten er in de keuken een aantal stopcontacten aangelegd worden, ongeveer 3 stuks en moet er electra naar de keuken voor de extra groepen. Boven de keuken moet een koof geplaatst worden waarin inbouwspots komen. Oude stoppenkast vervangen voor een paneel met schakelaars.

Plafondlamp plaatsen + controle elektriciteit

Plafondlamp in eetkamer plaatsen, buitenlamp voorkant, tuinverlichting, diverse lampen; controle elektriciteit, vaak storingen.

Verbouwing woning

uitbreiding groepenkast van 2 naar 8 groepen aan en verleggen van ongeveer 10 wandkontaktdozen en lichtschakelaars.elektra uitbreiden voor nieuwe keuken en badkamer. elektra op zolder uitbreiden voor wasautomaat en droger. plaatsen van itho ventilator op zolder. aarden aanbrengen voor verschillende stopkonktakten

Huurhuis. Hoge energierekening. ...

Huurhuis. Hoge energierekening. Onverklaarbaar. Doormeten van electra? Advies energieleverancier.

Verlichtingsrails monteren en ...

Verlichtingsrails monteren en stroomtoevoer verzorgen van bestaande aansluiting.