Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit s Gravenzande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in s Gravenzande heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in s Gravenzande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in s Gravenzande of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit s Gravenzande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in s Gravenzande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in s Gravenzande:

Verplaatsen van elektra aansluiting

Graag willen wij de elektra aansluiting 75 centimeter naar links verplaatsen. Zoals op de foto te zien is lopen er leidingen door de wand op het punt waar gefreesd zou moeten worden. Kunnen jullie ons helpen bij het verplaatsen van dit aansluitpunt? Wat is de handigste route van de leidingen en hoeveel zou dit gaan kosten?

Uitbreiden meterkast

Ik wil mijn meterkast uitbreiden. Dusdanige uitbreiding zodat 4 zwaardere apparaten aangesloten kunnen worden. Afstand tussen de meterkast en werkplek is denk ik 15 meter, waarvan ik denk het doortrekken van dat gedeelte door een goedkopere elektricien gedaan kan worden. Er zit een bestaande buis waar de draden doorheen lopen, dus er hoeft niks uit elkaar gehaald te worden of geboord te worden. Er moeten ook nog 2 stopcontacten aangesloten worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Meterkast vernieuwen dan wel uitbreiden voor krachtstroom

Ik wil mijn meterkast vernieuwen en uitbreiden tbv krachtstroom voor koken op inductie met een maximale aansluitwaarde van 14.3 kw.

Stopcontacten maken

In voormalige keuken komen snoeren uit 1 gat midden in de (betonnen) muur. Graag zou ik over deze muur verdeeld 2 inbouw stopcontacten hebben (ca 30/40 cm boven de grond) Wat kost het om deze inclusief sleuven in de muur te maken en electra te installeren? En wat indien het op de muur komt? Liefst muur zo strak mogelijk in verband met afwerking.

Aardpen in de achtertuin slaan

Ik wil in de achtertuin bij mijn woning graag een aardpen laten slaan. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen met 10 groepen + 2-3 extra groepen vanuit kruipruimte naar meterkast, ongeveer 3,5 meter.

Droger aansluiten en wat gaten boren

Een droger aansluiten: het snoer is te kort. Er zit nu een stekker aan maar die moet eraf omdat de droger nu in de badkamer staat en de aansluiting boven aan de muur zit met een trekschakelaar. Verder wil ik graag een lamp opgehangen hebben en wat gaten geboord hebben om foto's op te hangen. In de badkamer een douchestang, voor een douchegordijn, aan de wand bevestigen.

Stopcontact in de meterkast maken

Stopcontact in meterkast maken.

Extra elektrische tijd

Ik wil dat er een stopcontact word gemaakt en een extra groep in mijn stoppenkast.

aansluiten van electra (verlichting en ...

aansluiten van electra (verlichting en stopcontacten) vanuit de schuur en tuin naar de meterkast

Aanbrengen van verlichting in schuur, ...

Aanbrengen van verlichting in schuur, ook een stopcontact. De kabel ligt er al alleen nog aansluiten in meterkast (kabel ligt in meterput naast meterkast). En aansluiten in de schuur.