Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rozenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rozenburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rozenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rozenburg of directe omgeving.

189 klanten uit Rozenburg bevelen een bij Casius in Rozenburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rozenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: domotica leveren en configureren, vervangen en toevoegen elektra, tl lamp met armatuur laten bevestigen, vervangen groepenkast, alle bedrading vervangen en plaatsen perilex stopcontact keuken, elektra in een casco woning aanleggen, groepenkast vervangen, diverse intercoms van een appartementencomplex herstellen, vervangen van elektra in hele huis en meterkast vervangen, groepenkast en extra voedingsgroepen keuken, meterkast vernieuwen en verplaatsen, installeren + verleggen van bestaande en nieuwe elektrapunten, elektra vervangen woning, krachtstroom realiseren, vervangen van electra, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rozenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rozenburg:

Aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar werkt niet meer volgens monteur van Stedin. Dit wil ik graag laten repareren/vervangen.

Meterkast moderniseren

Oude meterkast vervangen voor een moderne meterkast.

Vervangen van een meterkast

De oude groepenkast met 3 groepen wil ik laten vervangen door een groepenkast met 3 of 4 groepen liefst voorzien van aardlek schakelaar, in overleg.

Slaan en aansluiten van een aardpen

De huidige aarding zit op de waterleiding. De watertoevoer naar het huis is enige jaren geleden vervangen en in kunststof uitgevoerd waardoor de aarding van de elektrische installatie weg is. Per toeval kwam ik hier achter en wil dit graag zo spoedig mogelijk oplossen. Ik denk dat heel veel huizen in deze gemeente hetzelfde probleem hebben.

UTP-kabels doortrekken

Ik wil green een 4-voudig stopcontact in de meterkast laten plaatsen. Er is reeds een dikke stroomkabel vanuit de groepenkast aanwezig. Deze gaf stroom aan de inmiddels gedemonteerde alarminstallatie. Verder laat ik graag een modem plaatsen in de meterkast, van waar er 2 tot 4 UTP CAT6 kabels doorgetrokken moeten worden. Er lijkt 1 loze leiding aanwezig te zijn en 1 leiding waar bestaande telefoon- / alarmkabels doorheen lopen die eruit kunnen. Bij voorkeur laat ik 2 UTP kabels doortrekken naar de woonkamer en 2 UTP kabels naar de slaapkamer. In beide kamers moet daarbij ook een dubbelde UTP wandcontactdoos worden geplaatst. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Fitting repareren van een schemerlamp

Ik wil graag een schemerlamp fitting laten repareren de fitting zit wat los en geeft storing. Kunt u mij zeggen wat dit kost?

Extra groep bijplaatsen en meterkast afmonteren

Het betreft het aansluiten van de bedrading in de meterkast en een extra groep plaatsen voor de keuken bekabeling. Deze is al getrokken tot de meterkast.

Huisinstallatie nakijken en verbeteren

De stopcontacten in de keuken en de serre stoppen er steeds mee. Als we de hoofdschakelaar omzetten en weer een stekker erin doen schiet de hoofdschakelaar gelijk terug en is er geen stroom in de keuken en serre. Dit willen we graag gemaakt hebben. Op zolder is er geen elektra, dit is namelijk doorgebrand en moet vervangen worden.

Dimmer plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een dimmer laten plaatsen in de woonkamer. Het liefst morgen plaatsen vd dimmer

Dimmer plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een dimmer laten plaatsen in de woonkamer, ik wil de spanning van de verlichting handmatig kunnen regelen met een dimmer. Wat is uw prijs?

Nieuwe groepenkast en bedrading

Nieuwe groepenkast met minimaal 8 groepen aanleggen en indien nodig ook nieuwe bedrading aanleggen. Woning met 450 kuub inhoud over 2 verdiepingen. Bedrading waarschijnlijk over hele woning vernieuwen.

Aanpassen groepenkast voor aansluiten jacuzzi

I.v.m. aankoop van een jacuzzi moet de de groepenkast aangepast worden voor gebruik jacuzzi. Waarschijnlijk aantal extra groepen.

Electra groepenkast aanpassen voor het aansluiten van een jacuzzi

Ivm aankoop jacuzzi moet de elektra aangepast worden in groepenkast.

Wij krijgen een nieuwe keuken met een ...

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductiekookplaat, hiervoor zijn 2 extra groepen nodig die getrokken moeten worden naar de plek van de inductiekookplaat, ook nog een extra groep voor de combi-magnetron. Verder dient alle electra op de goede plekken te worden gemaakt, vaatwasser, hete luchtoven, koelkast, verlichting in rolluikkast en nog stopcontacten boven de aanrecht. Tevens aan het plafond electra voor de afzuigkap.