Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tv kabels wegwerken:

TV kabels wegwerken

Wij hebben ons tv aan de muur gemonteerd, jammer genoeg zie je kabels hangen, ook nog naar de modem toe. Ik wil ze niet meer zien. Hoe, maakt me niet zo veel uit. Ik vroeg me af wat de prijs hier voor zal zijn? Graag een indicatie van kosten waarbij de materialen zijn meegerekend.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv kabels wegwerken uit heel Nederland:

Sleuven in betonnen plafond frezen

Vanaf begin juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Ook dienen er enkele electriciteitsaansluitingen (lichtpunten) te worden verlegd. Lichtpunt Woonkamer Circa 1,5m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt eettafel Circa 2,5m / 3m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt keuken Circa 40cm vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. TV-kabels Sleuf maken, ongeveer 1,20m vanaf de grond omhoog. Voor de sleuven geldt dat de elektriciteit meteen doorgetrokken dient te worden, dus kant en klaar om lampen op te hangen. (Vanzelfsprekend moet er wel, waarschijnlijk met een detectieapparaat, worden gekeken dat er bij het frezen niet door een een andere kabelleiding vanuit de centrale doos wordt gefreesd.) Indien mogelijk ook weer keurig dichtmaken/opvullen van de sleuf. Werkzaamheden dienen op 02-06 of 03-06 te worden uitgevoerd.

Tv kabels in de muur weg werken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen straks dat de kabels van de tv niet zichtbaar zijn of via een kabelgoot naar het tv kastje lopen. Nu vraag ik me af wat hier de kosten voor zijn? Het gaat om één sleuf van het hart van de tv naar tv meubel.

Glasvezel kabel (2x) doortrekken en aansluiten

De glasmodem is geplaatst in de meterkast. Er dienen nu 2 kabels te worden doorgetrokken en netjes aangesloten: 1 naar naar de woonkamer (ook begane grond) waar de tv staat. En 1 naar de slaapkamer op de 1e verdieping. Graag zou ik meer informatie willen over de mogelijkheden en de kosten hiervan. Bij voorbaat dank!

TV kabels wegwerken

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een kabelgoot (infrezen) in muur om tv kabels in weg te werken.

Offerte thuisnetwerk aanleggen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een thuisnetwerk. Kabels trekken van meterkast naar Woonkamer 3 kamers 1e verdieping 2 of 3 kamers 2e verdieping En advies over apparatuur (mn Wifi AP, maar liever compleet plaatje, geen domotica). Wij hebben nu Experibox V10 en een KPN Draadloze verbindingsset V3 (triple pack) voor de TV. In 2016 is brand in de meterkast geweest dus de tvdraad was deels gesmolten en de monteur had geen zin om nieuwe draad te trekken, vandaar de V3. Hoop dat u iets met deze info kan. Oh ja, huis is van circa 1989, dus betonnen vloeren.

TV Aansluiting

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag de TV-aansluiting aan de andere kant van de woonkamer hebben en tv kabels laten doortrekken naar andere kamers. Graag wil ik de mogelijkheden ter plekke bespreken. Er zijn twee openslaande deuren, kan dit door de kruipruimte

Aanleggen internetkabel naar boven

Internetkabel aanleggen naar de kamers van mijn zoon en dochter op de eerste verdieping. Zodat zij op hun eigen kamer bijvoorbeeld een playstation kunnen aansluiten. (Mijn zoon klaagt nu over de snelheid van internet via powerplug). Vanuit de meterkast lopen al tv-kabels en telefoonkabels naar boven. Die komen uit in de ouderslaapkamer. (foto is van de meterkast waar de kabels naar boven op te zien zijn)

Utbouw achterzijde woning

De uitbouw willen we 3 meter diep maken. dan gaat dit 5.6 m x 3 m worden. Als ik de buren moet geloven moeten er 2 heipalen in komen. We willen een grote schuifpui in de uitbouw (eventueel kunststof of aluminium) 2 extra elektra punten in de hoeken. Dak mag standaard zonder overschot. Bovenkant schuifpui geschikt houden voor onze bestaande zonnescherm. eventueel sedumdak Vloerverwarming (nog advies voor nodig) We willen iets met plafond doen zodat er led strips in kunnen komen. Ik plek heb om dolby atmos speakers te plaatsen en paar led spotjes zie voorbeelden eventueel voorzet want bij TV wand zodat kabels ed weggewerkt kunnen worden. Laatste 2 is wel in overleg wat haalbaar en gangbaar is. Ledstrips, speaker kabels en rest elektra kan ik zelf aanleggen als de buizen maar goed worden voorbereid. Sedum dak kan ik ook zelf aanleggen als het nodig is tenzij er mooie prijs voor komt. Afhankelijk van planning kan ik zelf her en der voor extra handjes zorgen Buitenkraantje moet afgekoppeld worden en weer aangesloten op de uitbouw. (leiding ligt onder de vloer. WCD buiten en kabel kan onder de vloer in koppeldoos worden afgekoppeld langere kabel aansluiten voor uitbouw en klaar. Muren en plafon glad maken met pleisterwerk. Zal vast nog nodig zijn vergeten te benoemen maar dit is in grote lijnen waar het om draait.

Kabels wegwerken in de muur

Ik ben van plan om de volgende maand een nieuwe tv te kopen. Nu heb ik nog een kabelgoot en zou ik graag al mijn bedrading in een goot in de muur willen hebben. Ik wil ook een mooi, laag audiomeubel hebben over de breedte. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en hoe de afwerking is, wat ik eventueel zelf nog moet doen. Graag hoor ik dat spoedig van u.

Stopcontacten verplaatsen en een netwerkkabel trekken

2x stopcontact verplaatsen en kabels van tv wegwerken in muur. Netwerk kabel trekken vanuit meterkast.

Partners

Partners van Casius