Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor tijdelijke bouwaansluiting.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

We hebben problemen CV ketel en vaak storing. Monteur zei dat aarde niet 100 procent goed geregeld is en deze ketel daar gevoelig voor is, en dus willen we graag beoordeling situatie en indien nodig aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Aardpen moet verplaatst worden, ik ben zelf al in het bezit van de aardpen. verplaatste wil ik graag doen in overleg met de vakman

Aardpen slaan en aansluiten plus keuren groepenkast

Ik ben opzoek naar een vakman die een aardpen kan slaan en aansluiten plus keuren van de groepenkast

Aardpen slaan

Er is geen aardpen aanwezig in de woning, deze moet geslagen worden. Is het beter om eerste een nieuwe groepenkast te monteren en daarna een aardpen te slaan.

Aardpen slaan

Vanuit de keuring moeten we de gasleiding (nabij de gasmeter) voorzien van een aarding. Denk dat we hier een aardpen voor moeten slaan.

Aardpen slaan ten behoeve van antennemast

Voor het aardpen van een aluminium zendmast ter beveiliging voor bliksem inslag wil ik graag een aardpen laten slaan. De aardpen komt bij voorkeur naast de mast, dus buiten. Plaatst is goed toegankelijk. De aardpen moet uiteraard gemeten worden zodat ik zeker ben van correcte aarding. (Voorkeur meeting uitslag op papier). Aardlekschakelaar is niet relevant voor deze situatie.

Aarden van de woning

Een aardpen slaan en de aardedraad via een RVS opbouw goot/strip van ongeveer 1 meter het gebouw in ter hoogte van de slaapkamer. De aardedraad via een opbouw goot in de slaapkamer naar de meterkast brengen. In de meterkast dient de gasleiding en meterkast aangesloten worden op de aarding. - Vervangen groepenkast. - Waterleiding badkamer aarden vanaf de meterkast via een goot of boven het plafond. - Centraal aardpunt (CAP) maken onder de CV ketel in de kelder.

Aardpen voor een bouwkast slaan

Op korte termijn wil ik graag een aardpen laten slaan ten behoeve van het aansluiten van een bouwkast aan de nutsvoorzieningen

Aardpen slaan

Voor het aansluiten van de elektrakast bij onze nieuwbouwwoning dient een aardpen te worden geslagen. Het perceel (nu nog weiland) is vrij toegangbaar met auto/vrachtauto. Een klikmelding is reeds gedaan. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Aanbrengen in meterkast hoeft niet.

Slaan aardpen

Ik laat mijn garagebox aansluiten op elektra en er moet een aardpen geslagen worden bij de nieuwe installatie. Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten.

Partners

Partners van Casius