Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 5 stopcontacten aanleggen:

5 Stopcontacten aanleggen

In onze boutique in Rotterdam op de hebben wij een kelder met slechts 1 stopcontact. Wij willen straks een stuk werkruimte hiervan maken waardoor we minstens 5 uitgangen nodig hebben, het liefst voor 1 oktober geregeld.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 5 stopcontacten aanleggen uit heel Nederland:

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

Complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast

Ivm aankoop huis met verouderde electra, willen we alles opnieuw aanleggen. Nieuwe meterkast, nieuwe stopcontacten, nieuwe kabels (in de wanden) en nieuwe lichtpunten. Graag advies over opzet. Appartement is 115m2 groot op 2 verdiepingen. Aanvang werkzaamheden is flexibel, bij voorkeur waarschijnlijk ergens in april.

Aanleggen extra stopcontacten plus diversen

3 extra, dubbele, stopcontacten aanleggen in de woonkamer, de muren zijn van beton. De bestaande dubbele stopcontacten zijn niet geaard. Wij laten ons graag adviseren over of het verstandig is de nieuwe stopcontacten wel geaard te laten aanleggen, en of de bestaande stopcontacten dan ook geaard moeten worden, en in hoeverre geaard/niet-geaard invloed heeft op de prijs. Daarnaast hebben wij nog een dimmer in de badkamer die gerepareerd dan wel vervangen moet worden, 2 lampjes in een verlaagd plafond die vervangen moeten worden (wij krijgen deze lampjes er zelf niet uit), en een sensor van de buitenverlichting die gerepareerd moet worden.

Zolder verbouwen

Open zolder met vliering verbouwen tot 2 slaapkamers en open wasruimte. Dit door plaatsen van 2 wanden met deuren, waarvan 1 schuifdeur. evt aanleggen stopcontacten, licht aan plafond. afwerken, behang klaar of stucwerk. wand 1: 5.15 x 2.50 incl schuifdeur wand 2: 4.70 x 2.50 incl gewone simpele deur In februari worden er 2 dakkapellen geplaatst. deze moeten ook afgewerkt worden zodat de slaapkamers bewoonbaar zijn.

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (

Aanpassen elektra keuken

Nieuwbouw appartement met standaard aansluitingen past niet geheel bij keuken. Bijgevoegd de technische tekening van de keuken. In roze is fout en moet omlaag, groen nieuw aanleggen (aantal/positie ntb) en met blauwe pen aangegeven waar juist extra contactpunten aanwezig zijn, inclusief gemeten werkelijke positie. Geel/oranje zijn stopcontacten en leidingen die waarschijnlijk goed genoeg liggen. Het betreft een scheidende gipswand (dus brandvertragend).

Aanleggen extra stroompunten

In onze nieuwbouwwoning zijn we een aantal stroompunten vergeten die wij alsnog willen laten infrezen. Gaat om circa 4 stopcontacten (dubbel)punten. En daarnaast het aanleggen (infrezen) van bekabeling van de tv. Graag zie ik je offerte tegemoet. Zal half februari plaats gaan vinden.

Vier stopcontacten in meterkast aanleggen

In verband met glasvezel internet die binnenkomt in de meterkast moeten er stopcontacten aangelegd worden in de meterkast. 4 stuks.

Verplaatsen stopcontacten en aanleggen extra groep en aardlekschakelaar

Voor onze nieuwe keuken moeten er een aantal stopcontacten verplaatst worden (waarschijnlijk 6) Ook hebben wij een extra groep (met stopcontact) en daardoor ook een extra aardlekschakelaar nodig. Ik zou graag willen weten wat daar de kosten voor zouden zijn.

Aanleggen groepen

Voor de nieuwe keuken hebben we een aantal nieuwe stopcontacten nodig. Ook moet voor het eiland een elektriciteitspunt voor stopcontacten en de kookplaat hebben. Er is geen kruipruimte, wel een perilex aansluiting.

Partners

Partners van Casius