Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor tl buizen vervangen:

TL buizen vervangen

We willen graag onze T/L buizen vervangen, sommige werken, andere werken niet en andere knipperen. we willen graag een offerte om deze te vervangen. het zijn in totaal 50 buizen .
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tl buizen vervangen uit heel Nederland:

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Onlangs heb ik een entresol in mijn magazijn laten bouwen en ik wil graag tl buizen onder de entresol laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12-16 (enkel) buizen.

Keukenverlichting

In de keuken doet mijn verlichting het niet meer. Geschakelde tl buizen waarvan 3 het niet doen en 1 armatuur van 54 cm stuk is. Dit wil ik graag vervangen.

TL-buizen vervangen

Deze showroom heeft qua verlichting TL-buizen in het plafond gevestigd. Enkele van deze buizen zijn kapot gegaan en nu willen we een preventief onderhoud plannen voor deze lampen. Het betreft het volgende: 60 buizen van 36 W/ 765. De lampen hangen echter wel op 6 meter hoogte, wij kunnen er namelijk zelf dus niet bij. Graag hoor ik zo snel mogelijk van u wat de prijsindicatie zal zijn en op wat voor termijn u kunt komen.

Beschadigd plafond door lekkage repareren

Bij de bovenste buren was er lekkage van de CV ketel. Het water is doorgelekt naar beneden, in mijn winkel. De beschadiging is aangebracht op verlichting tl buizen dus elektriciteit en wandplafond. Graag een offerte hierover zou ik toegestuurd willen krijgen. 8 x Wandplaat 2 x TL buis verlichting ( lampen ) elektra controle schoonmaak koste waterschade. Eventueel verfkosten. Ik moet het laten maken van de verzekering , graag een offerte. Langskomen is mogelijk.

Verlichting aanbrengen in een bedrijfshal

Ik wil dat er verlichting wordt aangebracht in een hal. Dit mag LED zijn maar ook TL-buizen. Hal: • diep 51,92 meter • Breed 19,54 meter • Goot 2,68 meter • Nok 6,44 meter Kantoor links: • 12,56 bij 4,44 meter Technische ruimte rechts: • 4,71 bij 2,28 meter Voor aanvullende informatie kan er met aanvrager contact worden opgenomen. Er kan eventueel ook verlichting in het kantoor en in de technische ruimte rechts komen.

LED-verlichting monteren in een garagebedrijf

Ik heb in de werkplaats van mijn autogarage 51 armaturen met dubbele TL van 150 cm en 12 armaturen met een enkele TL van 150 cm. Ik wil alle armaturen vervangen voor LED armaturen + alle TL buizen vervangen (114 stuks van 150 cm) voor LED buizen. Nou ben ik op zoek naar iemand die voor mijn dit allemaal kan plaatsen en vervangen. Ik zou graag zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen om zo een kostenplaatje te hebben. Dus in het kort gaat het om: - 51 LED armaturen waar 2 TL buizen in kunnen (150 cm); - 12 LED armaturen waar één TL buis in kan (150 cm); - 114 LED buizen (150 cm).

Elektra aanpassen en gevel repareren

Er waren 2 meterkasten voor 2 winkels, een meterkast is al afgesloten en de elektra zelf moet worden samengevoegd zodat er één werkende meterkast komt. Een meterkast moet dus ook worden verwijderd. Een stuk of 15 TL-buizen vervangen door LED-buizen. Tevens moet er een aantal cilindersloten zonder sleutel worden uitgeboord. In de voorgevel zit een gat in de muur, circa 6 stenen moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

TL-verlichting vernieuwen

Bij het vervangen van tl-buizen in de schuur en trapgatkast braken tl-buizen en/of kregen wij ze niet verwijderd. De armaturen zijn volgens ons verouderd (uit ca. 1970).

TL-lampen van wandkeukenverlichting repareren

2 wandlampen Dekorado Memphis in de keuken werken niet meer, ze flikkeren. We hebben de TL-buizen al vervangen, dit was niet het probleem. Tevens wil ik twee lampen in de woonkamer ophangen. Daarvoor moet elektra getrokken.

Lampen en elektrische bedrading vervangen

Twee kleine klusjes: 1) Lamp met tl-buizen aan keukenplafond weer in werking krijgen; 2) Elektrische bedrading vervangen en lamp aan het woonkamerplafond weer werkend krijgen. Ik ben telefonisch het beste in de middag te bereiken.

Partners

Partners van Casius