Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardlekschakelaar kapot:

Aardlekschakelaar kapot

De stoppen zijn niet doorgeslagen maar een deel van stroom in huis doet het niet. Badkamer en deel van keuken. Even gegoogeld en dacht zelf dat het misschien de aardlekschakelaar is. De stroom sloeg uit toen de waterkoker aanstond. Ik zoek iemand die kan kijken hoe dit opgelost kan worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardlekschakelaar kapot uit heel Nederland:

Problemen in de groepenkast verhelpen

Wij hebben problemen met de groepen die op één van de twee aardlekschakelaars is aangesloten. Deze slaat af wanneer de afwasmachine aanstaat, maar slaat ook wel eens uit het niets af. Gedeelte van de verlichting op de eerste, de cv en wasmachine zitten op groepen die ook bij deze aardlekschakelaar horen. Een deel van de verlichting op de eerste verdieping lijkt hierdoor kapot gegaan te zijn. Tevens hebben wij een kapot stopcontact op de tweede waar naar gekeken moet worden.

Aardlekschakelaar vervangen

Gisteren is de hoofdzekering kapot gegaan vervangen door Stedin deze adviseerde om de aardlekschakelaar te vervangen.

Kapotte aardlekschakelaars repareren of vervangen

Het betreft een kinderdagverblijf, waarbij 5 van de 6 aardlekschakelaar kapot zijn. Kunnen deze zo snel mogelijk door jullie vervangen worden?

Aardlekschakelaar en/of meterkast vervangen

De aardlekschakelaar is kapot, deze moet sowieso vervangen worden. Echter de hele "stoppen"kast is eigenlijk wel aan vernieuwing toe. Nu ben ik aan het uitzoeken waar ik het beste deze opdracht kan neerleggen. Het liefst wil ik het laten doen door een Tilburgs bedrijf maar dat ligt natuurlijk ook aan de prijsstelling. Graag een prijsopgave van een Hager en ABB nieuwe groepenkast met 7 groepen 2 aardlek en 1 hoofdschakelaar. Installeren, voorrijkosten en btw inclusief aub.

Kapotte aardlek vervangen

Volgens mij is de aardlekschakelaar kapot, deze wil ik graag laten vervangen.

Reparatie aardlekschakelaar

Aardlekschakelaar is kapot en dient door een erkend installatiebedrijf uitegvoerd te worden. Als het kan zo spoedig mogelijk.