Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact:

Vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact

Aanleggen van een geaard stopcontact in de slaapkamer (er zit nu ongeaard stopcontact). De wandcontactdoos zit op de zolder erboven (daar zit aarde). Dus eigenlijk aardedraad trekken van zolder naar stopcontact in slaapkamer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact uit heel Nederland:

CV heeft boven een geaard stopcontact nodig

Onze nieuwe huurketel blijft storingen geven. Volgens Feenstra komt die omdat hij geen geaard stopcontact heeft. In dezelfde ruimte staan ook de wasmachine en droger op deze niet-geaarde stopcontacten. Het betreft twee contacten die naast elkaar zitten. Beide ongeaard. Dit moet zsm worden vervangen voor twee geaarde stopcontacten aan de muur. De meterkast hangt beneden, dan volgt een woonverdieping en daarop volgt pas de etage waar het om gaat. Het is dus een endje. Let op: wij dachten dat ze geaard waren gezien de ‘palletjes’ maar volgens Feenstra klopt dat niet toen ze werden doorgetest. Wij zijn het spoor bijster. Hulp!

Stopcontacten aanpassen van ongeaard naar geaard

In de slaapkamer de ongeaarde stopcontacten vervangen met geaarde stopcontacten. Er is nog geen aardedraad aanwezig in de contactdozen van de stopcontacten.

Vervangen van elektra

Mijn huis heeft met een oude groepenkast (met draaistoppen) en de oude bekabeling loopt door metalen leidingen. Stopcontacten zijn ongeaard. Geen aardlekschakelaar. Opdracht mits u het een veilige oplossing acht: De buizen laten zitten, de bekabeling vervangen, een modernere groepenkast plaatsen, alle groepen via de aardlekschakelaar laten lopen en nieuwe stopcontacten met randaarde (circa 8 stuks) plaatsen.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen, wellicht ook een nieuwe meter laten leveren door de netwerkbeheerder? Ik denk aan 6 groepen en een geaard stopcontact in de meterkast. Heb nu 2 groepen met aardlekschakelaar en 1 ongeaard stopcontact in de meterkast.

Ongeaarde door geaarde stopcontacten vervangen

Woning uit 1990 met open keuken, waarbij de keuken voorzien is van geaarde stopcontacten en de woonkamer van ongeaard. Één stopcontact op de rand keuken/woonkamer, die op de keuken eindgroep zit, heeft een ongeaard stopcontact (ik weet niet of hier al aarde achter zit). Ik wil deze graag geaard. Net iets verder op dezelfde muur, maar op de woonkamer eindgroep, wil ik ook het bestaande ongeaard stopcontact vervangen door een geaard. Graag wil ik weten hoeveel het kost om 1 dan wel beide stopcontacten geaard te maken.

Een jaren 50 woning gekocht: - ...

Een jaren 50 woning gekocht: - stoppenkast moet vervangen worden (op dit moment maar 2 stoppen) - kabels moeten vervangen worden (huidige kabels hebben canvas afscherming oid), de metalen leidingen blijven wel zitten(!) - van ongeaard naar geaard - plafonds zijn zachtboard en kunnen vervangen worden door gips - kleine uitbreiding electriciteit kabelnet, eventueel nieuwe catv (coax) en utp bekabeling