Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nest thermostaat 3e generatie laten aansluiten:

Nest thermostaat 3e generatie laten aansluiten

Heb op dit moment een Honeywell thermostaat en stadsverwarming van Eneco. Heb een Nest thermostaat 3e gen gekregen, en wil deze laten installeren, indien mogelijk binnen 2-3 weken, kan in overleg overdag of 's avonds. Ik woon in Rotterdam-Katendrecht. Graag ontvang ik een offerte met een vaste prijs (alles inclusief) plus een tijdsschatting hoe lang je verwacht hiermee bezig te zijn.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nest thermostaat 3e generatie laten aansluiten uit heel Nederland:

Nest thermostaat installeren en leidingen controleren

Ik zoek een installateur die mij kan helpen met een klus en een probleem. Ik heb stadsverwarming van Eneco. Behalve installatie van thermostaat moet ook het leidingsysteem nagekeken worden. Bij het aanslaan van de huidige thermostaat bonkt de leiding gedurende 30 seconden. Het gaat om een tussenwoning.

Vervangen aardlekschakelaar en aansluiten nest thermostaat

Het gaat over 2 klussen. 1. Een van de twee aardlekschakelaren in onze CV kast schakelt niet uit als we de testknop indrukken. Deze aardlekschakelaar zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Foto van de betreffende aardlekschakelaar is bijgevoegd. 2. We willen een NEST 3e generatie thermostaat aansluiten op onze Nefit proline compact HRC 30/CV5 aansluiten. Hier hebben wij hulp bij nodig. Graag ontvangen wij een offerte van bovenstaande klussen van u.

Nest thermostaat 3e generatie plaatsen

Wij hebben de nest thermostaat 3e generatie aangeschaft en willen deze het liefst zo snel mogelijk laten plaatsen door iemand met ervaring. De vorige bewoner had een toon thermostaat dus ik denk niet dat er verder nog wat anders geplaatst moet worden.

Nest 3 installeren

Ik heb een Nest 3 gekocht en wil deze geïnstalleerd hebben. Heb nu een Honeywell Chromotherm IV thermostaat. We hebben stadsverwarming. Graag zo snel mogelijk

Nest thermostaat laten aansluiten (spoed)

Nieuwe CV, maar nest installatie is half uitgevoerd, moet z.s.m opgelost worden

Installatie van domotica

Installeren van domotica, lampen door hele huis, 4 rolluiken, verwarming en eventueel muziek. Doet u alleen de installatie of biedt u ook de producten zelf aan? Zijn bijvoorbeeld de rolluiken zelf ook bij u af te nemen? Domotica: Hal voordeur inbouwontvanger, cameradeurbel, draadloos bedienbaar slot, Alarminstallatie? Zitkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Eetkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Keuken inbouwontvanger, rookmelder, draadloze speaker? - Alarminstallatie? hal toilet inbouwontvanger, rookmelder Hal boven inbouwontvanger, rookmelder (Onze)kamer 1 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? (Baby)kamer 2 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, indoor camera(babyfoon functie) (Hobby)kamer 3 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? Badkamer waterdichte speaker Zolder(spots) inbouwontvanger, thermostaat(Nest o.i.d.) Voortuin outdoor camera, Achtertuin outdoor camera, outdoor audio Meterkast Server/Hub?

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.

Installatie verzwaren CW klasse stadsverwarming & installatie NEST

Ik ben op zoek naar een installateur die kan beoordelen of onze stadsverwarming installatie geschikt is voor een verzwaring naar CW6 en eventueel een NEST thermostaat kan installeren.

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Nest thermostaat van Honeywell installeren

Installatie van een Nest thermostaat 3e gen om de aanwezige Honeywell thermostaat te vervangen. Er is stadsverwarming van Nuon met een Honeywell VC8015 zoneklep. Ik zoek iemand die dit kan doen op korte termijn in het weekend of avond in Amsterdam Zuid. Graag vaste prijs alles inclusief.