Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercom vervangen bij appartementen:

Intercom vervangen bij appartementen

4 appartementen op twee woonlagen hebben een intercom en deuropener. Deurbel en intercom op een centraal paneel buiten, graag gebruik van bestaande bekabeling en deuropener. Graag apart offreren voor eenzelfde installatie met videobeeld.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercom vervangen bij appartementen uit heel Nederland:

Intercom vervangen bij 8 appartementen

The intercom system in our building in central Amsterdam needs to be checked and maybe replaced. Both sides aren't working.

Smartwares deurintercom IB-11 installeren

Oud intercom systeem vervangen: nieuwe bel monteren bij voordeur (14 mm gat nodig in het kozijn van de deur). Vervolgens dient het toestel van de intercom in de huiskamer opgehangen worden op de plek van de oude. Verder: kabel aanleggen van bel naar toestel (mogelijk kan bestaande kabel gebruikt worden). Tevens elektriciteit (adapter) aansluiten.

Deuropener vervangen

Wij zijn een VvE met 6 appartementen, vier jaar geleden is de intercominstallatie vervangen. Van de voordeur word de deurdranger vervangen daar de deur te hard in het slot viel, mogelijk is daardoor de deuropener defect geraakt. De intercom en deurbel werkt bij alle 6 appartementen naar behoren.

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

Namens de VEE vraag ik u het volgende. Ons deurintercomsysteem - dat ruim 20 jaar oud is - moet vervangen worden. Het gaat om een grachtenpand met een voor- en achterhuis; met resp 4 en 2 appartementen. Graag met SPOED een offerte. Wij nodigen 3 bedrijven uit voor een offerte en willen zsm beslissen (liefst deze week)

Intercom vervangen van vijf bovenwoningen

Telecommunicatie systeem voor 5 woningen 49A,49B,49C,49D,49E. Ik ben op zoek naar een vervangend systeem jaren 80 Ritto 6430 . - Systeem via 16 aderige ±1 mm2 aangesloten bij de poort t.b.v. 5 bovenwoningen. - Functie systeem was aanbellen - Telecom en deur/poort opener - Unit/woning bovenaansluiting 5 aders inclusief voeding. Vervangend systeem zonder vervangen kabels:Functies: - Telecomcommunicatie - Deur Bel functie - Video communicatie (optie) - Deur/poort open

Intercom bij VVE laten repareren

Ons intercomsysteem werkt niet naar behoren: de knop om de deur te openen werkt, maar er is geen communicatie mogelijk (zeer zacht tot geen geluid). Het is een pand met 3 appartementen: begane grond plus eerste etage (samen), 2 hoog en 3 hoog. Het appartement op de begane grond plus 1 hoog heeft een aparte voordeur met werkende bel en heeft dus geen intercom nodig. De intercom moet dus alleen vervangen/gerepareerd worden voor 2 hoog en voor 3 hoog. Ik weet nog niet of we wel of geen videosysteem willen, dus graag een meerprijs opnemen in de offerte.

Intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen

Wij willen graag een nieuwe intercom laten plaatsen die gekoppeld is aan een of meerdere smartphones. De huidige intercom is ingebouwd in het hek met een brievenbusklep. Het is een oud (18 jaar oud) Siedle systeem gekoppeld aan twee deur/hekopeners binnen (een op de begane grond en een op de 1ste verdieping) met video en audio. Dit systeem is kapot. We willen hiervoor in de plaats een intercom in het hek die gekoppeld is aan 1 of meerdere smartphones (dus geen gebruik van installaties meer binnen). Het liefst met video en audio en mogelijkheid om deur/hek te openen. Een probleem is dat de huidige intercom buiten is ingebouwd in de paal van het hek en dit bij het weghalen een groot gat achterlaat (40cm x 40cm). Het nieuwe systeem moet dus netjes in het hek geïntegreerd worden. Zie foto's voor meer info.

Intercom installatie vervangen voor VVE

Intercom installatie vervangen voor VVE Kunt u mij een prijsindicatie geven van een nieuwe intercominstallatie, inclusief montage in Utrecht? Er is een bestaand, verouderd systeem aanwezig. Het gaat om 8 privé-appartementen. De VVE is op zoek naar een degelijk doch betaalbaar systeem. Geen video systeem. Ik hoor graag van u.

Intercominstallatie vervangen

Onze intercom installatie voor vier bovenappartementen is verouderd. Graag zouden we dit systeem en de deurbellen willen laten vervangen. Ook zouden we graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn om hiervan een video-intercom te laten maken. De VvE gaat hier uiteindelijk over. De appartementen bevinden zich in de pijp te Amsterdam.

Portiekdeur, kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

Het portiek van onze VvE (6 appartementen) moet vervangen worden. Incl. Videophone/intercom en 6 brievenbussen.

Partners

Partners van Casius