Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact aanleggen in de meterkast:

Stopcontact aanleggen in de meterkast

Ik wil een stopcontact aanleggen in de meterkast ter behoeve van het aansluiten van een modem.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact aanleggen in de meterkast uit heel Nederland:

Perilex stopcontact voor inductiekookplaat aanleggen

Plaatsen perilexstopcontact voor inductie kookplaat naast bestaande stopcontact in ovenkast keuken en leggen 13m1 leiding over leidingbalk in kelder naar stoppenkast en aansluiten op 2 ongebruikte groepen van stoppenkast ook in kelder

Electriciteitspunt buiten aanleggen

Vorig jaar is de bliksem ingeslagen in een elektriciteitspunt buiten (een klein kastje met 2 schakelaars) destijds ging de aardlekschakelaar er uit. De buitenverlichting en de vijverpomp doen het niet meer. Daarnaast moet er buiten een stopcontact aangelegd worden. Bij een tuinhuis waar al stroom naartoe getrokken is.

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik heb een uitgebreide groepen kast, met 2 aardlekschakelaars en slimme meter(s). In totaal heb ik 6 groepen, waarvan 2 voor de keuken. Het huidigegasfornuis beschikt ook over een elektrische oven en een eigen stopcontact (weet niet of dat ook een aparte groep is) Ik wil een inductiefornuis met een bakoven gaan aanschaffen en heb daarvoor uiteraard een deugdelijke stroomaansluiting nodig. Wat kost het aanleggen van de juiste bedrading en stopcontact(en)

Buitenstopcontact aanleggen

Ik zou graag buiten een stopcontact willen voor mijn zwembadpomp en eventueel buitenverlichting. Graag een complete offerte, inclusief materialen en manuren.

Stroom en stopcontact(en) aanleggen

Aanleggen van stroom, inclusief stopcontacten, op dakterras en in de tuin. Wat is het verschil in prijs tussen 2 of 4 stopcontacten per locatie? Materialen voor de vakman.

Geaard stopcontact aanleggen in keuken

Ik wil graag een geaard stopcontact hebben in de keuken. Deze is ongeveer 5 meter van de meterkast verwijderd.

Stopcontact aanleggen en een vervangen

Nieuw stopcontact aanleggen bij cv (zolder)en 1 stopcontact vervangen(vd droger? ) En we hebben het idee dat de bedrading van de lamp in de gang niet goed werkt.

Stopcontact buiten aanleggen

Rijtjes woning in Amstelveen regio groenhof, graag een stopcontact naast de voordeur aanleggen, meterkast zit binnen achter de voordeur.

Buitenstopcontact aanleggen

Onder een afdak in de tuin een stopcontact aanleggen voor de terrasverwarming en om verlichting plaatsen.

Extra groep aanleggen en stopcontact plaatsen

Ik ben op zoek naar een erkend elektricien voor het plaatsen van een nieuwe groep en stopcontact voor het kunnen plaatsen van een vaatwasser.

Partners

Partners van Casius