Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor trafo vervangen onder een systeemplafond:

Trafo vervangen onder een systeemplafond

Ik heb een verlaagd plafond in de badkamer met 5 spotjes. Een tijdje geleden deden 3 van de 5 het niet (ik heb toen de lampjes vervangen, maar de spotjes gingen niet aan). Gister gingen de overige 2 spotjes ook uit. Ik vermoed dat het de transformator is die kapot is. Wat zijn de kosten om dit de constateren en evt te vervangen/repareren. Graag hoor ik van je.. Ik heb de spotjes ook vervangen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trafo vervangen onder een systeemplafond uit heel Nederland:

Afzuigkap repareren

De afzuigkap moet deels gerepareerd worden. Het licht is uitgevallen. Verder werkt de afzuigkap goed. Naar ik heb begrepen moeten 2 onderdelen vervangen worden: 88016097=356325 Atag Potentiometer Bedieningsunit en de 356340 Atag Trafo Verl. 60VA 470K TCI Q. P Het gaat om de Atag afzuigkap WM411MTUUA02. Ik wil graag weten of de onderdelen door u meegeleverd worden of dat ik deze zelf moet bestellen. Graag opgave van de totale kosten (onderdelen, voorrijkosten, werkzaamheden monteur).

Zolder verlichting vervangen

Ik heb op zolder 2 trafo's met kabels waar spotjes aanhangen, de dingetjes waar de lampjes inzitten zijn allemaal kapot en ik wil graag of nieuwe van die systeempjes of hele ander verlichting op zolder, dus iemand die mij hierin kan adviseren en het ook kan installeren

Beltrafo laten vervangen

Installatie is tbv nieuwe RING Pro deurbel. Ik weet dat WiFi en opslaan HD beelden mijn pakkie aan is. Gaat alleen om de trafo in de meterkast vervangen, de rest kan ik zelf.

Halogeen transformatoren vervangen

We hebben hallogeen plafond verlichting waarbij een aantal (5-10) lampen de halo transformatoren stuk zijn en vervangen moeten worden. Er zit een dimmer ervoor dus het zijn LC trafo's. De inbouw omlijsting zit met veren bevestigd en moet heel voorzichtig mee omgegaan worden anders laat misschien het stukwerk los. Is dit iets wat jullie kunnen doen? Wat is het uur tarief? En kunnen jullie de originele materiaal kosten doorberekenen (transformatoren)? Graag ontvang ik via email jullie antwoord.

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Trafo vervangen op verlaagd plafond

Vervangen trafo van de inbouwspots in de badkamer Een trafo van de inbouwspots voor 2 van de 7 lampen in de badkamer heeft het begeven. Ik heb geprobeerd om de trafo te lokaliseren, maar deze ligt ergens op het verlaagd plafond, aluminium klikplafond. Ik ben erg bang dat ik het plafond stuk maak. Dus vraag ik hierbij hulp voor deze klus.

Trafo en plafondplaten vervangen in badkamer

Ik wil graag een trafo laten vervangen en de plafondplaten (systeemplafond) in de badkamer. Badkamer is vrij klein, ik schat 7m2 vervangende plafondplaten niet aanwezig. Zou deze of volgende week kunnen via email bieden aub

Diverse verlichting repareren

Graag of repareren of vervangen: 3 x onder verlichting keukenkastjes (lampjes doen het niet meer), halogeenlampjes badkamer balk (trafo?), plafondlamp woonkamer (zit op dimmer, werkt niet meer, waarschijnlijk. Dimmer vervangen). Ik heb nog geen vervangend materiaal in huis.

Trafo vervangen onder het systeemplafond

Het is een aluminium lamellen systeem plafond met 4 spotjes 20 watt, zit al jaren. Er kwam opeens kortsluiting en 4 spotjes branden niet meer. Ik heb de aan en uit schakelaar bekeken en de draden zitten vast, ik weet dus niet wat het probleem is. Kunt u mij een offerte opsturen voor de reparatie kosten?

Partners

Partners van Casius