Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor upc-kabel via de kruipruimte trekken:

UPC-kabel via de kruipruimte trekken

Ik wil mijn UPC kabel vanuit mijn meterkast via de kruipruimte laten lopen. Afstand is ongeveer 7 meter. Er was al eerder een kabel getrokken door de kruipruimte en die kwam bij de tv omhoog, deze kabel was volgens UPC niet de juiste kabel. Zij hebben nu een nieuwe kabel vanuit het modem in de meterkast naar mijn TV gelegd, maar deze ligt dwars door de woonkamer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor upc-kabel via de kruipruimte trekken uit heel Nederland:

Kabel trekken en aansluitingen TV verzorgen

Vervangen van de UPC kabel met ethernet kabel.

Nieuwe kabel trekken

Ik woon in Amsterdam op de derde en vierde verdieping van een oud pand, dat geheel gerenoveerd is. Echter, het kabel/ TV signaal dat bij mij binnenkomt is niet voldoende sterk, zoals nagemeten door Ziggo/ UPC. Reden hiervoor is waarschijnlijk dat de kabel die naar mijn appartement gaat van onvoldoende kwaliteit is. Dit betekent dat er een nieuwe kabel vanaf het Ziggo/ UPC aansluitpunt naar mijn appartement moet worden aangelegd - tenzij er een eenvoudiger oplossing zou zijn. Dit kan waarschijnlijk niet binnenhuis, omdat er dan allerlei zaken in de twee appartementen onder mij opengebroken zullen moeten worden. Een goede oplossing zou dan ook zijn om de kabel buiten tegen de muur te laten lopen en op de derde of vierde verdieping mijn huis binnen te laten gaan. De kabel van Ziggo komt buiten op de begane grond binnen en zou dan dus buitenlangs via een leiding naar boven geleid moeten worden. Ik wil een afspraak maken met een elektriciën om deze klus hier te bekijken en een offerte te verzorgen.

Kabel vanaf een UPC aansluiting laten trekken

Vanuit de meterkast dient de UPC aansluiting aangesloten te worden op de UPC modem. De COAX uit de meterkast dient naar de woonkamer getrokken te worden. Dit is ongeveer 20 a 25 meter. De UTP kabel vanuit de meterkast moet naar de werkkamer door getrokken worden. Dit is 15 a 20 meter. Alle werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in een appartement.

Kabels trekken vanuit meterkast naar woonkamer

Ik heb tot nu toe Digitenne gehad, dus bij oplevering van mijn woning (2009) niet echt goed gekeken naar de aansluitingen van CAI en Ethernet (dus internet) omdat ik van Digitenne af wil, is het nu wel belangrijk. Omdat ik in eerste instantie denk aan Telfort-TV, is een ethernet-aansluiting in de woonkamer onmisbaar. En als er dan toch een draad wordt getrokken, dan ook maar meteen een COAX-kabel, voor als het toch misschien Ziggo of UPC wordt, de bestaande COAX-aansluiting zit op een onlogische plaats. De afstand van meterkast naar huiskamer is ongeveer 8 meter, dus kabels van 10 meter zouden genoeg zijn. Er is (gelukkig) een kruipruimte, anders had ik hier helemaal niet aan kunnen beginnen. Als er dan toch een elektricien is, kan ik misschien overwegen nog 2 extra stopcontacten te laten plaatsen: 1 in de meterkast en 1 in de huiskamer, vlak bij de nieuwe TV-aansluitingen.

Internet en tv kabels laten trekken

Graag zou ik vanuit meterkast naar 3 slaapkamers coax kabel en internetkabel getrokken willen hebben. Ik heb internet via UPC en woon in een appartement op de 32ste verdieping! De afstand tussen de meterkast en de slaapkamer is ongeveer 20 meter.

COAX-kabel vervangen in bestaande leiding

Ik wil graag mijn bestaande coax kabel vervangen voor een nieuwe in de bestaande leiding. Eventueel een glasvezel kabel toevoegen in dezelfde leiding. De bestaande leiding loopt vanaf de meterkast tot in de woonkamer, ongeveer 15 meter. Bouwjaar woning is 1994. Mijn provider is Ziggo, voormalig UPC.

Netwerkkabel door laten trekken

Ik ben overgestapt van UPC naar glasvezel. Dit word volgende week aangesloten. Nu moeten er UTP-kabels van begane grond vanuit de meterkast naar de 1e verdieping (slaapkamer) worden getrokken. Graag wil ik dan UTPCAT6 kabel getrokken hebben. Wat zijn hiervoor de kosten en eventueel van de meterkast naar de woonkamer?

Nieuwe COAX kabel laten trekken

TV- signaal in slaapkamer is goed. Doortrekken naar de woonkamer verzwakt dermate dat de Horizon box van UPC het niet doet (geen TV, geen internet). Mij lijkt een nieuwe kabel van slaap naar woonkamer (+/- 6 meter) + sterke verbinding tussen kabels in slaapkamer de beste oplossing. Graag hier een offerte voor, + termijn waarop dit gerealiseerd kan worden. Alvast bedankt.

Internetkabel van woonkamer naar zolder trekken

Ik woon in een jaren '70 woning en de kabel van UPC komt onder de vloer uit in de woonkamer. Daar heb ik het modem staan. Nu wordt de snelheid een stuk minder op de eerste verdieping, maar is deze op zolder erg slecht. Graag zou ik een internet kabel getrokken worden via de telefoonleiding of op een andere manier.

Aansluiten receiver op de TV

Wij hebben sinds kort tv via upc, er is iemand geweest die de receiver heeft aangesloten op de tv maar we hebben nu geen geluid. De persoon die het heeft aangesloten zegt dat dit met aparte boxen moet gebeuren. Ik wil graag dat de tuner wordt aangesloten op de tv zodat via de tv het geluid gaat, met de HDMI kabel is er alleen beeld. Als dit niet mogelijk is wil ik graag aparte boxen laten aansluiten op de receiver.

Partners

Partners van Casius