Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor perilex wandcontactdoos installeren:

Perilex wandcontactdoos installeren

Installatie van stopcontact voor Perilex stekker voor ons elektrisch fornuis. De woning is geheel nieuw en ik denk dat er geen extra groep nodig is in de meterkast. Ik heb een foto van de meterkast toegevoegd. Ik hoor graag wanneer er iemand beschikbaar is en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor perilex wandcontactdoos installeren uit heel Nederland:

Meterkast en keukenelektra aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor: - het vervangen van de meterkast - stroom aanleggen volgens een leidingadviesschema. In de keuken moet komen: - perilex wandcontactdoos 7400watt (nr 18) - stopcontact combi oven 3350 watt in de muur gevreesd (nr 7) - Wandcontactdoos afzuigkap 220 watt in de muur gevreesd (nr 11) - Wandcontactdoos voor spotjes in de muur gevreesd (nr14) - 2 wandcontact dozen ieder met 3 stopcontacten in de muur gevreesd - 2 keer wandcontactdoos voor koelkast 90 watt en vriezer 90 watt ( nr 9 allebei) - 1 Wandcontactdoos vaatwasser 2200watt (nr 10) - Wandcontactdoos recht naast het raam tegen het plafond moet weggewerkt worden. Verder moeten er 3 spotjes aangelegd worden boven het keuken blad aan de raamzijde en een draad verlengd worden voor een lamp boven de eettafel

Perilex stopcontact aanleggen in de keuken

In april wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Bij oplevering is er geen perilex stopcontact in de keuken aanwezig, alleen een dubbele wandcontactdoos. De stoppenkast is standaard uitgevoerd conform NEN1010, laatste druk. De perilex aansluiting wil ik, in de toekomst, gebruiken voor een inductiekookplaat van 75 cm breed.

Perilex stopcontact aanleggen

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. Er dient een perilex aansluitpunt te worden gecreëerd ten behoeve hiervan. Er is al wel een geaarde wandcontactdoos van 220 volt aanwezig. Bijgaand een foto van de meterkast. Het gaat om een afstand van 4-5 meter.

Extra groep en functionerende perilex aaanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een extra groep in een moderne groepen kast. Inclusief levering en aansluiting van een perilex wandcontactdoos.

Kookplaat aansluiten

Ik heb een nieuwe keramische kookplaat aangeschaft, maar ik heb nog geen perilex aansluiting in mijn keuken. Ik woon in een appartementencomplex en de afstand tussen de elektriciteitskast en de keuken is ongeveer 8 meter. Ik heb zelf een opbouw perilex wandcontactdoos, perilex stekker en neopreensnoer. Mijn vraag is wat het zal kosten om de kookplaat aan te sluiten?

Aanleg twee extra groepen

In mijn nieuwbouw appartement (oplevering 30 oktober) moeten twee groepen (perilex en oven) aangelegd worden in de meterkast, en moet de bedrading door de reeds aanwezige loze leidingen getrokken worden. Daarna moeten één daarvan op een perilex en de ander op een wandcontactdoos afgemonteerd worden.

Aanleg van elektra in nieuwe keuken

Nieuwe keuken, daarom verleggen huidige stroompunten/WCD, extra aanleg (inductie/perilex) & 1 andere extra groep. Op 2 plekken wandcontactdozen komen. Eén bestaande wandcontactdoos moet uitgebreid worden van 2 naar 4 stopcontacten.

Extra groep voor de keramische kookplaat plaatsen

Ik wil voor een een inductiekookplaat met 4 platen een Perilex wandcontactdoos laten monteren en in de groepenkast een tweevoudige gekoppelde installatieautomaat (2 x 230 Volt) laten monteren. In de woning is een 1 fase aansluiting. Maar voor de inductiekookplaat heb ik een 2 fase aansluiting nodig.

Plaatsing Perilex trekschakelaar

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende aanpassing: De bestaande aansluiting, wandcontactdoos, opbouw, is doorgebrand door overbelasting, wasmachine & droger tegelijk aangesloten. De apparaten bevinden zich in een natte ruimte en zijn niet aangesloten via een aparte groep. Graag voorziening treffen om 2 apparaten direct op aan te sluiten, waar maar 1 tegelijk kan werken (trekschakelaar?), dit ter voorkoming van overbelasting. Graag ontvang ik de offerte via mail.

Meterkast aanpassen voor inductiekoken

De huidige meterkast van 2 groepen zonder aardlekschakelaar vervangen door een nieuwe met in totaal 4 groepen plus een kookgroep. In de keuken aanbrengen: • 1 Perilex aansluiting ten behoeve van inductiekookplaten; • 1 wandcontactdoos ten behoeve van een vaatwasser; • 3 wandcontactdozen ten behoeve van algemeen gebruik; • 1 wandcontactdoos ten behoeve van een CV-ketel. De keuken komt in week 22. Daarvoor moet er ook nog ander werk gedaan worden. Graag dus op korte termijn uitvoeren.

Partners

Partners van Casius