Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektrische aansluiting voor rolluiken maken:

Elektrische aansluiting voor rolluiken maken

Aansluiten van een elektrische schakelaar op de nieuw geplaatste rolluiken. Materialen zijn aanwezig, kabels liggen er al. Elektra ook aanwezig en in de buurt. Elektra moet aangesloten worden op de schakelaars. Uitvoering het liefst op een vrijdag.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische aansluiting voor rolluiken maken uit heel Nederland:

Aansluiting voor een elektrische auto maken

Essent 1x 3 fase plug for electrical car charger. Placed 20 cm. form the meterkast or at the other side of the wall.

Gasslang bevestiging, repareren van gasstel

Ik heb een klus voor het veilig maken van de aansluiting van een gasstel in Nijmegen Hatert. Er zit nu een slang aangesloten door een daarvoor betaalde leverancier van het gasstel maar laatst kwam aan het licht dat het toch lekt. Het doorstaat ook niet de zeepschoptest. Had er nooit wat van gemerkt en het is volgens mij niet eens een groot lek, maar wel boven de norm en lek is lek. Er is geen haast bij want het kraantje is gewoon dichtgedraaid en getest waardoor de situatie eigenlijk al veiliger is dan het ooit was althans vermoedelijk sinds de aansluiting van het toestel. En ik heb een goedwerkende magnetron. Ik zoek dus een erkende gas bekwame installateur die de aansluiting in orde wil maken en een verklaring kan achterlaten dat het probleem is opgelost. Mocht de aansluiting na gedegen overweging echt niet in orde kunnen worden gemaakt dan wil ik ook dat hij gedemonteerd wordt en er alsnog een de verklaring kan worden gegeven dat het veilig is. Ik ga dan gewoon elektrische koken. Wat betekent dat ik natuurlijk hiervoor ook nog extra aanschafkosten heb. Ik wil wel een proportioneel bedrag betalen, maar geef ook aan dat ik het niet breed heb. Ik ben benieuwd wie er wat voor mij kan betekenen.

Groep en aansluiting voor inductiekoken aanleggen

Wij willen in onze bestaande woning op inductie gaan koken. Ik weet niet of mijn stopcontacten hier geschikt voor zijn. Ook weet ik niet of er een extra groep moet komen. Onder mijn keukenblok zitten 2 stopcontacten, voorzien van stekkers. Waarschijnlijk worden deze gebruikt door een elektrische oven, ontsteking gasplaat, verlichting en afwasmachine. Mijn keukenblok is geplaatst tegen een wand naast de stoppenkast. Vraag is nu wat het mij gaat kosten als er, in het ergste geval, een extra groep moet komen, die door getrokken wordt, zodat ik een inductieplaat kan laten aansluiten.

Elektrische kookplaat vervangen

Alleen het vervangen van electrische kookplaat etna in de schuur.... stroom voorziening, aansluiting is aanwezig. Betreft Klein klusje van maximaal 10 -15 min. Nieuwe kookplaat zal aanwezig zijn.

Electriciteitsaansluiting verzwaren

In verband met de aanschaf van zonnepanelen en een warmtepomp de elektrische aansluiting verzwaren van 1 x 35 A naar 3 x 25 A (van 1 fase en 3 fase).

Elektrische aansluiting maken in de keuken

Good morning! There is no outlet for an electric cooker in my new house. How much would it cost to make one?

Gaskookplaat vervangen door inductieplaat

In onze keuken willen wij onze gaskookplaat laten vervangen door een inductiekookplaat. Huidige gasplaat is in stenen werkblad ingebouwd en heeft een maat van 51 cm diep en 86 cm breed. We hebben nu 5 branders waarvan 1 wok brander (zie ook bijgevoegde foto). Om een idee te krijgen van de kosten zien we graag indicatieve offerte voor de levering van een inductiekookplaat met 5 zones, het plaatsen hiervan en het aanpassen van de elektrische aansluiting.

Aanpassing meterkast voor elektrische saunakachel

In verband met de aanschaf van een elektrische sauna(kachel) is het nodig om onze meterkast uit te breiden. De kachel gebruikt maximaal 8KW en kan aangesloten worden op 220 volt en 380 volt. De groepen zijn niet ingericht voor 8KW. Het liefst sluit ik de kachel aan op groep 1. Een alternatief mag ook. In de bijlage de foto’s van de kast. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn, wat het kost en wanneer het aangelegd kan worden. Ik weet wel dat ik een 32 ampère aansluiting nodig heb.

Complete CV installatie aanleggen

Welke brandstof wens je te gebruiken?Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonkamer met open keuken (108 m3 en 51,5 m3) 22C, hal (17,5 m3) 22C, slaapkamer 1 (38,5 m3) 18C (nooit aan) slaapk. 2 (21m3) 18C (nooit aan) douche 1 (13,5 m3) 22C douche 2 (13,5 m3) 18C (nooit aan). Voor verwarming plus douchewater verbruik ik momenteel 680 m3 gas. P/j En 2700 KWh elec: p/j ps: kan ik ook mijn cv ketel vervangen voor een elektrische ketel wat is voordeliger i.v.m. mijn elektrische aansluiting op 3x25 amp. Ik heb nu nog een VR-ketel en die kan niet meer vervangen, moet dus naar HR of elektrisch.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijf pits gasfornuis, dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis. Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten, meter kast controleren/bewerken, aansluiting controleren/bewerken. Wij kopen zelf het nieuwe kookplaat, het gas is wel nog nodig voor de verwarmingsketel.

Partners

Partners van Casius