Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bedrading vervangen en stroomstoring oplossen:

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

De stroomstoring komt waarschijnlijk door de stoffen bedrading, die is verteerd. De groep die kortsluiting maakt is momenteel afgesloten. Wat betekent dat er niet overal in huis electra mogelijk is. Fijn als hier iemand zo snel mogelijk naar kan komen kijken.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedrading vervangen en stroomstoring oplossen uit heel Nederland:

Groepenkast met stoppen vervangen

Ik heb nu een oude groepenkast (4 groepen) met stoppen. Willen nu een nieuwe groepenkast met 6 groepen, plus dat de bedrading getrokken dient te worden naar de keuken en stopcontacten extra plaatsen.

Woning renoveren

Het betreft een huis in oude staat in Den Haag. Ik wil het misschien gaan kopen maar vraag me af wat de kosten zijn. Voorzijde zijn de ramen nog in oude staat met glas in lood. De glas in lood ramen wil ik behouden en in dubbel glas zetten. Achterzijde moet de nieuwe pui nog afgelakt worden. De bedrading en leidingen vervangen. Er zijn nu 3 groepen, dit moeten er meer worden. Keuken verbouwen met behoud van oude elementen. Dus nieuwe kastjes timmeren en bovenkasten. Muur en vloer opnieuw betegelen. De huidige badkamer uitbouwen naar de slaapkamer ernaast. Centrale verwarming vernieuwen. Vloerbedekking verwijderen en geheel houten planken leggen. Behangen en stucen van de plafonds en wanden. Het huis staat te koop op funda -haag/valkenboskade-188/5a7e7fba2a2d82039e3a56ef

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij hebben nu nog een kast met ouderwetse grijze zekeringen en die wil ik vervangen. Wij hebben geen bijzondere apparaten in huis. Vaatwasser, elektrische oven en een magnetron. En zou u ook de bedrading in de woning willen nazien.

Elektriciteitsklus in huis

Voor de slaapkamer verlichting is er gebruik gemaakt van het klik aan klik uit systeem. Dat is nu defect. Er zitten zenders in het plafond bij de inbouw spotjes. Tevens zijn er 2 spotjes verwijderd, de bedrading zit er nog. Ik wil die 2 lichtpunten graag terug Ik zoek een electricien om dit systeem of te vervangen of te veranderen

Plafonnieres op de overloop en slaapkamer verlichting

De plafonnières op de overloop in de gang zijn stuk en ook de slaapkamerverlichting werkt niet meer goed. Ook nadat ik de lampjes zelf heb vervangen. Het is op de derde verdieping van een oud grachtenpand, het is een vrij oud en delicaat pand vandaar dat de bedrading mogelijk aan de nodige weerstand onderhevig is. We willen graag een structurele oplossing voor dit terugkerende probleem. Graag een simpel en goed systeem dat hiervoor het beste geschikt is.

Vervangen/uitzoeken van bedrading en elektra

Voor ons huis zijn wij op zoek naar een elektricien die het volgende kan doen. De bedrading in de slaapkamers, 1ste verdieping, hal 1ste verdieping en hal beneden eventueel vervangen, is jaren '60. In de hal, 2 slaapkamers en de hal op de eerste verdieping zitten er zoveel draden met lasdozen in zo’n doos dat wij niet weten wat waarvoor is. Tevens dienen er een 6 tal schakelaar van opbouw naar inbouw te worden gemaakt. Daarnaast dienen er 2 (beschikbare) groepen naar zolder worden gebracht (koof aanwezig) en dient de hal verlichting wederzijds te kunnen worden geschakeld, boven voor beneden etc.

Keuken en garage van krachtstroom voorzien

Vervangen hoofdzekering door 3 fasen aansluiting. Uitbreiding meterkast evt uitbreidingskast plaatsen. Aansluiten aanwezige (3 fasen) bedrading naar keuken en garage. Ik wil graag de hoofdzekering vervangen door een 3 fasen aansluiting. Vervolgens moet de meterkast uitgebreid worden of eventueel een uitbreidingskast plaatsen. Daarna wil ik de drie fasen aansluiting aansluiten op de bedrading van de keuken en garage.

Diverse kleinere klussen

Het betreft een aantal kleine klussen: - Een lamp waarvan de bedrading in de fitting kapot is. - Een kraan waar de hendel, selectie warm/koud + selectie hoeveelheid water, kapot is zodat je geen warm water meer kunt selecteren. - Een lampfitting die vervangen moet worden door een ander type lampfitting. - Het boren van een aantal gaten

Stormschade aan houten schuur herstellen

Het betreft hier een houten schuur/tuinhuis. Door de storm van vorige week is ons schuurtje/tuinhuisje, lengte 3 meter en 4 meter breedte 4, wat omhooggekomen en door de enorme kracht is de schuur wat ontzet geraakt. De deur van de schuur sluit nu niet meer. Ook is er een raam kapot geslagen van de deur door de harde wind. Ook de lamp (lantaarn) en bedrading die bevestigd was aan de schuur hangt lam en moet vervangen worden. De vloer is behoorlijk ontzet als je binnen in het schuurtje loopt gaan al mijn spullen heen en weer. Het lijkt erop dat de schuur niet meer waterpas staat. De offerte zal eventueel ingediend moeten worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zullen zij de werkzaamheden ook uit moeten voeren.

Kabel vervangen en bel repareren

Recent renovatie gehad en nu door een draad voor een stopcontact geboord. Vervangen van deze bedrading. Daarnaast opnieuw aansluiten deurbel, alles is al aanwezig maar niet werkzaam.

Partners

Partners van Casius