Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor zakelijk stroomverbruik meten:

Zakelijk stroomverbruik meten

Goedenmorgen, Ik heb een winkel van 25 vierkante meter en betaalde een maand termijn van 180 euro (wat ik al vanaf het begin veel vond). Wij zijn er maar drie dagen een paar uur aanwezig . Nu moet ik over euro bij betalen dat komt omdat ik van gemiddeld 2500 kwh naar 8000 kwh ben gegaan maar er is in mijn winkel niets veranderd het enige wat er staat is een kassa, 2 lampen en een weegschaal. Ook is het raar dat het dal en hoog tarief hetzelfde zijn wij zijn er 's avonds niet en alle stekkers gaan eruit als er weg gaan. Ik heb al een elektricien in gehuurd en die heeft heeft het net nagekeken en alles blijf bij mijn in me winkel en heeft aangegeven met wat ik heb staat het onmogelijk is wat ik verbruik volgens de standen. Maar verder is hij met niet gekomen en heeft ook niks nagemeten. Nu blijf ik met onverklaarbare hoge verbruik zitten. Hebben jullie nog een idee wat ik zou kunnen doen?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zakelijk stroomverbruik meten uit heel Nederland:

Elektra laten doormeten

Ik wil graag de elektra in mijn huis doorgemeten krijgen om de grootverbruik apparaten in kaart te brengen. Afgelopen jaar voor 26000Kwh verbruik gehad waarvan ik verwacht dat de droogkast de verslinder is. Echter, ik wil het zeker weten. Tevens wil ik offertes voor het aanleggen van een uitbreidingsgroepenkast waar een aparte verbruiksmeter op komt zodat ik zakelijk en prive stroomverbruik kan splitsen.