Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van 3 stopcontacten:

Vervangen van 3 stopcontacten

Wij willen in ons huis graag 3 stopcontacten laten vervangen. Ik kan u daarvan even een foto mailen. Ik ontvang graag uw offerte. Ik laat dit bij voorkeur op korte termijn verzorgen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van 3 stopcontacten uit heel Nederland:

Stoppenkast en stopcontacten vernieuwen

Ik heb nog een ouderwetse stoppenkast met stoppen, 6 stuks, deze graag ik zou vervangen willen hebben met een wat modernere. Ook zijn 3 van mijn stopcontacten stuk en zou ik graag deze gemaakt willen hebben.

Nieuwe groepenkast met extra groepen plaatsen

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen. - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken. - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7meter van de meterkast af. - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken. - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden (1m). - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden (3m) Graag een gedetailleerde offerte.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen. - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken. - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7meter van de meterkast af. - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken. - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden (1m). - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden (3m)

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast

- Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe groepenkast met 6 groepen; - Daarnaast zijn er 4 bestaande groep ''leidingen'', 1 groep is leeg en daar moet elektra door getrokken worden naar de keuken; - Ook moeten er 2 extra groepen aangelegd worden naar de keuken (afstand ongeveer 7 meter van de meterkast af; - Verder moeten de 2 extra groepen gefreesd worden in de muur. De meterkast bevindt zich buiten de woning bij de voordeur. Er kan een gat geboord worden naar de gang waaruit verder gewerkt kan worden naar de keuken; - Verder moet er in de keuken 2 nieuwe stopcontacten aangemaakt worden; - En 2x2 stopcontacten verplaatst worden, 1 meter; - Ten slotte moet er ook nog een rolluikschakelaar verplaatst worden, 3 meter.

Groepenkast vervangen

De meterkast heeft op dit moment 8 groepen. De kast dient te worden vervangen en het aantal groepen mag gelijk blijven. Verder valt de stroom in de keuken regelmatig uit. Hier gaat het dan vooral om het licht. Daarnaast zijn er 3 stopcontacten die niet werken. De elektra in de keuken laat ik graag controleren en repareren.

Diverse elektra klussen laten uitvoeren

Ik heb diverse oude stopcontacten die vervangen moeten worden in een oud huis. Ook laat ik graag tuinverlichting aanbrengen, en nieuwe stopcontacten plaatsen. Het gaat om 7 punten in huis en 1 nieuwe in de keuken. Verder moet ook de badkamerverlichting worden vervangen. Dit alles laat ik graag verzorgen binnen een maand.

Stopcontacten vervangen en aanbrengen

Wij willen graag nieuwe wandcontactdozen op 8 bestaande stopcontacten. Hiervoor hoeft dus niets met de bedrading te gebeuren, alleen een nieuw 'cover' of 'hoes'. Daarnaast willen we 2 of 3 nieuwe stopcontacten laten plaatsen waar er nu nog geen zitten (1 extra in de slaapkamer, 1 extra in de woonkamer en mogelijk 1 extra in de keuken). De wandcontactdozen zullen wij zelf aanschaffen. Als er nog andere materialen nodig zijn dient de vakman deze te leveren. Kunt u hiervoor een prijsopgave maken? Contact per mail heeft in eerste instantie de voorkeur daar ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar ben.

Vervangen van een stoppenkast

De oude stoppenkast moet weg en een nieuwe met 8 groepen er in, ook moeten er extra stopcontacten boven en beneden en 1 licht schakelaar verzet en en eventueel oude draden er uit en nieuwe er in. Er hangt al wel een slimme meter in de stoppenkast.

Stopcontacten vervangen en nieuwe aanleggen

Vervangen van 6 lichtknopjes. Vervangen van 5 stopcontacten. Aanleggen van 3 nieuwe stopcontacten.

Elektra aanpassen

Ik wil het volgende laten uitvoeren: - Vervangen 4 led dimmers naar "hue" dimmers inclusief afwerking (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen schakelmateriaal/stroompunt voor geschiktheid voor "hue" lampen van Philips (hue materiaal schaf ik aan) - Aanpassen van tenminste 3 lichtschakelaars naar lichtschakelaar inclusief stopcontact (indien mogelijk in dezelfde opbouwdoos, anders inclusief afwerking) Graag zou ik ook advies ontvangen (bij een vrijblijvende offerte) hoe ik het beste de lichtschakelaars/stopcontacten kan indelen. Materiaal kan ik aanschaffen in overleg. Indien er meer informatie nodig is, bel mij aub op mijn mobiele nummer.

Partners

Partners van Casius