Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vloerlamp repareren:

Vloerlamp repareren

De verlichting van de vloerlamp met dimsysteem werkt kortdurend en gaat vanzelf uit. Waarschijnlijk is er iets met de bedrading niet goed.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerlamp repareren uit heel Nederland:

Reparaties aan lampen

Graag zou ik u willen vragen om een prijsopgave die ik nodig heb voor de verzekering voor reparatie van drie lampen. Deze lampen zijn beschadigd aangekomen met mijn verhuizing van Italië naar Nederland maar kunnen wellicht door u gerepareerd worden. Het gaat hierbij om de volgende lampen: 1. Grote staande vloerlamp van 1 meter 70 hoog, waarvan zowel de voet als de lampenkap scheef zijn komen te staan. Het gaat om een aandraaien en balanceren van de diverse onderdelen. 2. Staande vloerlamp met giraffeprint, de voorkant is verbogen bij het transport. Zou weer gelijkmatig bol moeten lopen. Mocht het niet mogelijk zijn dit te repareren, dan zou ik dat ook graag van u horen. 3. Staande witte gevlochten vloerlamp, waarvan een van de drie pootjes is verbogen en delen van de gevlochten stof los zijn geraakt. Ik zou het bijzonder op prijs stellen als ik zsm een (indicatieve) prijsopgave zou kunnen ontvangen van u, met inbegrip van de kosten voor het ophalen en weer afleveren van de drie lampen.

Flos Papillona vloerlamp repareren

Lamp doer het niet meer. Draad dimmer beetje geduwd deed het weer. Volgende avond niet meer. Dimmer opengemaakt alle deaden vast. Nieuwe dimmer relco gekocht geen resultstaat. Lampje dimner ging niet aan. Dan maar nieuwe halogeen lamp geplaatst 300 watt . Werkt niet

Vloerlamp repareren

Ik heb een dunne vloerlamp met een probleem rond de stopcontact. Ik ben opzoek naar iemand die kan het repareren.

Lamp met dimmer repareren

Onlangs heb ik een vloerlamp gekocht met dimmer. Fork van Diesel (showroommodel). Helaas werkt de lamp niet. Alles geprobeerd. Graag met spoed reactie bij voorkeur telefonisch (mooie)

Holtkotter vloerlamp 6422 repareren

Lamp gaat niet meer aan (lampje is nog wel goed), waarschijnlijk moet de dimmer vervangen worden.

Bedrading van vloerlamp vernieuwen

Bedrading vloerlamp (met dimmer) kapot gebeten door konijn. Graag repareren.

Halogeen vloerlamp repareren

Holtkotter lamp: fitting verbrand. Kabel door buisjes: krijg kabel niet verwijderd. Te repareren? Graag een prijsopgave.