Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra in gehele woning vervangen:

Elektra in gehele woning vervangen

Electra in de gehele woning vervangen inclusief stoppenkast.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra in gehele woning vervangen uit heel Nederland:

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in de hele woning vervangen en een nieuwe meterkast. Wij willen een woning aankopen maar deze is volledig voorzien van stoffe bekabeling en een oude meterkast. Graag een all in prijs.

Elektra in gehele woning vervangen

De elektra dient in de gehele woning vervangen te worden. De huidige situatie is als volgt: appartement 3e etage, 3 groepen, opbouw. Gewenste/nieuwe situatie: nieuwe groepenkast, groepen: oven, fornuis/afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, droger, wasmachine, woonkamer, slaapkamer, badkamer. Aarden badkamer. Coax verleggen. Led-dimmers in voor- en achterkamer. Nieuwe elektra graag ingefreesd in plaats van opbouw. Leidingen via vloer.

Keukenmuur pleisteren

In verband met een nieuwe keuken moet een muur worden gestuced. De oude keuken is verwijderd en bij het verwijderen van de achterwand tegels komt een deel van de muur mee (ongeveer 2 m2). Daarnaast wordt er elektra verplaatst waardoor de wand niet meer glad is. Het gehele gedeelte achter de keuken moet glad worden opgeleverd. Dit betreft ongeveer 3m. Bij 2 a 2,5m. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur voor nieuwe keuken stukadoren

In verband met een nieuwe keuken moet een muur worden gestuct. De oude keuken is verwijderd en bij het verwijderen van de achterwand tegels komt een deel van de muur mee (ongeveer 2 m2). Daarnaast wordt er elektra verplaatst waardoor de wand niet meer glad is. Het gehele gedeelte achter de keuken moet glad worden opgeleverd. Dit betreft ongeveer 3m. Bij 2 a 2,5m. Graag de klus uitvoeren op woensdag 8 november. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Uitbouw maken aan achterzijde woning

Ik wil een uitbouw van 3 meter diep en 5,5 meter breed. Schuifpui aan de achterzijde. Bestaande uit 2 of 3 delen, hoeft niet over de gehele breedte te zijn. Glazen dak, schuin aflopend, of een grote lichtbak. In de aanbouw 2 stopcontacten en 1 lichtpunt. Bijkomend: - vloer moet klaar zijn om vloerbedekking of laminaat op te leggen - buitenkraantje moet verplaatst worden. - Buitenlichtpunt moet ook verplaatst worden. De buren denken ook na over een aanbouw. Is hier winst in te behalen om dit gezamenlijk te doen, uitgaande van dezelfde opdracht. Als het kan wil ik een prefab aanbouw geplaatst hebben. Er moeten ook elektra leidingen in geplaatst worden.

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. Op 15 december krijgen wij de sleutels van de woning. We willen aan de achterzijde een uitbouw van ongeveer 3,3 bij 3,6. Het liefst met veel licht (gehele voorzijde met glazen deuren en eventueel een lichtstraat). Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en wanneer jullie eventueel plek zouden hebben voor deze klus. Er hoeven geen elektra/water leidingen getrokken te worden naar de uitbouw. Aan de linkerkant zit al een uitbouw met een deur die wij eventueel zelf ook kunnen wegwerken. Ik wil misschien de houtskelet aanbouw, afhankelijk van hoe duur het is.

Opbouw maken op eerste verdieping

Wij hebben op het moment een huis op het oog met een begane grond en een eerste verdieping met een plat dak. Nu willen wij hier graag een verdieping bovenop plaatsen als zolder. De bedoeling is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurt en dat er beschikbare elektra is. Leidingwerk hoeft niet en de constructie kan van hout zijn. Het oppervlakte van de eerste verdieping is 42.5 m2. Het is niet noodzakelijk om de gehele verdieping te bedekken als dit te duur wordt. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor 20, 30 en 40 m2.

Vervangen elektra jaren '30 woning

Vervangen van de bestaande elektra van een jaren '30 woning. Incl. Vervangen van de groepenkast. Betreft het gehele huis.

Vervangen van elektra

Wij hebben een standaard tussenwoning gekocht van 1970. Er zouden 2 stopcontacten verlaagd moeten worden in de woonkamer. Bovendien is er één lichtpunt in het plafond dat we ook verplaatst zouden willen zien. Ik was aan het rondkijken op jullie website en ik vroeg me af hoeveel het zou kosten om onze woning ook van gehele nieuwe elektra te voorzien. Ik weet dat er geen aarding is in het huis en de groepenkast werkt nog met oude stoppen. Wij ontvangen pas op 15 januari de sleutels van het huis maar aangezien wij heel wat klussen voorzien -en elektra voor het stuken dient te gebeuren- willen wij een idee hebben van alle kosten. Het verlagen van de stopcontacten moet sowieso gebeuren, het lichtpunt en de elektra/groepenkast/aarding afhankelijk van de prijs.

Partners

Partners van Casius