Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra in gehele woning vervangen:

Elektra in gehele woning vervangen

Electra in de gehele woning vervangen inclusief stoppenkast.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra in gehele woning vervangen uit heel Nederland:

Elektra in de hele woning vervangen

Electra in gehele woning vervangen, inclusief meterkast en het uitbreiden van het aantal groepen.

Gehele renovatie van een boerderij

De bestaande boerderij dient volledig gerenoveerd te worden en te worden voorzien van 2 gescheiden woningen (2-onder-1-kap). De voorkant is ooit bewoond geweest. Achterste deel was een hooischuur. De werkzaamheden dien wij voorzien is dat alleen de buitengevel blijft staan, maar de voorziene werkzaamheden zijn alle sloopwerlzaamheden bestaande binnenwanden en dakafwerking aan de binnenzijde, geheel nieuw kap, volledig isoleren vloeren, gevels en dak. Plaatsen binnenwanden en deuren, geheel elektra, totale CV, toiletgroepen. Achterpui geheel vervangen door nieuwe, incl. geïntegreerde glaspui.

Vervangen elektra gehele woning

Electra gehele woning vervangen en eventueel extra stroomvoorziening voor buiten aanleggen.

Woning uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 5 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning. De huidige kunststof kozijnen wil ik graag opnieuw gebruiken. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken waarbij de convectorput verwijderd moet worden. Tevens wil ik de isolatie van de huidige vloer in de woonkamer laten controleren, het is vaak koud in de jaren '30 woning. De wanden en het plafond van de uitbouw en van de gehele begane grond van 8.50 meter lang en 5 meter breed dienen te worden gestuukt.

Dakopbouw plaatsen

Ik wil indien mogelijk een opbouw aan de achterzijde van mijn woning. Aan de voorzijde heb ik een dakkapel laten plaatsen, waardoor ik niet weet of er over de gehele verdieping een opbouw zou kunnen komen. Ook weet ik niet of er een vergunning nodig is. De opbouw zou of 16 m2 of 39 m2 worden. Ik wil een prefab opbouw. Ik wil water en elektra leidingen naar de opbouw toe getrokken hebben.

Elektra en verlichting aanleggen in gehele woning

Wij hebben een woning gekocht wasrbij alle elektra en verlichting en groepenkast moet worden vervangen. Woning nu gestript overal goed bereikbaar. Leidingen hoeven niet te worden ingefreesd, er komen gips voorzetwanden. Het volgende moet gebeuren: Het demonteren van oude groepenkast Het demonteren van oude installatie Het plaatsen van nieuwe A-merk groepenkast van ABB(8groepen-16A, 2 aardlekschakelaars 2P/40A/0,03A, 1 hoofdschakelaar 2P/40A) - Het aanleggen van keuken installatie Het aanleggen van aparte groep voor vaatwasser Het aanleggen van cai kabel naar woonkamer Het aanleggen van 5 wcd’s in woonkamer Het aanleggen van twee schakelpunten wissel/wissel Het aanleggen van aparte leiding naar buiten voor bestande tuin kabel in grondmof Lichtpunt met schakelaar in douche Twee aparte groepen voor was en droger, lichtpunt en twee wcd’s in kelder, wcd voor cv Het aanleggen van aparte grondkabel van 20m in grondmof Het aanleggen van twee wcd’s en lichtpunt bij slaapkamer 1 Het aanleggen van twee wcd’s en lichtpunt bij slaapkamer 2 Het aanleggen van 1 wcd en 1 lichtpunt in slaapkamer 3 Het aanleggen van lichtpunt in bergruimte Het aanleggen van hotelschakeling bij overloop Het aanleggen van lichtpunt in toilet

Elektra in het gehele woonhuis vervangen

Woning uit 1937, aantal maal verbouwd en nieuwe stopcontacten toegevoegd. Meterkast is ook vernieuwd met voldoende groepen. Ik wil echter -op termijn- alle elektra vernieuwen om zeker te zijn van veilige kabels. Er zijn momenteel geen problemen. Waarschijnlijk liggen naar zolder ook al nieuwe kabels, maar dat is niet zeker. Betreft een hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Eerste etage met 2 slaapkamers (badkamer is vorig jaar nieuw aangelegd) en zolder met 2 slaapkamers en CV aansluiting. In slaapkamers gemiddeld 2 contacten per kamer. Woonkamer 5 (dubbele) contacten, keuken idem.

Elektra in de gehele woning vervangen

Electra gehele woning vervangen en nieuwe meterkast en uitbreiding groepen. jaren '30 3 woonlagen 460 m3

Woning vergroten met een uitbouw

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de hoekwoning van 6 x 2.5 meter. In de nieuwe achtergevel komen openslaande deuren en de elektra moet worden doorgetrokken. Verder willen wij op de gehele begane grond vloerverwarming laten plaatsen, 65 m2 en zal de uitbouw gestuukt moeten worden. Het is niet bekend of er een vergunning nodig is. Daarnaast willen wij gelijk de voordeur vervangen. De deur zal glas en een brievenbus krijgen en dient met een 3 puntssluiting geplaatst te worden

Achterzijde woning uitbouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw van 4 bij 6 meter laten plaatsen, houtskeletbouw. De ruimte zal als bijkeuken en berging gebruikt gaan worden. Er moeten 5 buitendeuren geplaatst worden en een nieuwe HR CV ketel voor de gehele woning 350 m3 en een maximale CW waarde van 4. De elektra en water moeten worden doorgetrokken, een wasmachine aangesloten en een extra groep geplaatst. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt. De aanbouw moet een gepotdekselde uitstraling krijgen. Er is geen vergunning nodig, wel een meldingsplicht.

Partners

Partners van Casius