Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra in gehele woning vervangen:

Elektra in gehele woning vervangen

Electra in de gehele woning vervangen inclusief stoppenkast.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra in gehele woning vervangen uit heel Nederland:

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. Op 15 december krijgen wij de sleutels van de woning. We willen aan de achterzijde een uitbouw van ongeveer 3,3 bij 3,6. Het liefst met veel licht (gehele voorzijde met glazen deuren en eventueel een lichtstraat). Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en wanneer jullie eventueel plek zouden hebben voor deze klus. Er hoeven geen elektra/water leidingen getrokken te worden naar de uitbouw. Aan de linkerkant zit al een uitbouw met een deur die wij eventueel zelf ook kunnen wegwerken. Ik wil misschien de houtskelet aanbouw, afhankelijk van hoe duur het is.

Opbouw maken op eerste verdieping

Wij hebben op het moment een huis op het oog met een begane grond en een eerste verdieping met een plat dak. Nu willen wij hier graag een verdieping bovenop plaatsen als zolder. De bedoeling is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurt en dat er beschikbare elektra is. Leidingwerk hoeft niet en de constructie kan van hout zijn. Het oppervlakte van de eerste verdieping is 42.5 m2. Het is niet noodzakelijk om de gehele verdieping te bedekken als dit te duur wordt. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor 20, 30 en 40 m2.

Vervangen elektra jaren '30 woning

Vervangen van de bestaande elektra van een jaren '30 woning. Incl. Vervangen van de groepenkast. Betreft het gehele huis.

Vervangen van elektra

Wij hebben een standaard tussenwoning gekocht van 1970. Er zouden 2 stopcontacten verlaagd moeten worden in de woonkamer. Bovendien is er één lichtpunt in het plafond dat we ook verplaatst zouden willen zien. Ik was aan het rondkijken op jullie website en ik vroeg me af hoeveel het zou kosten om onze woning ook van gehele nieuwe elektra te voorzien. Ik weet dat er geen aarding is in het huis en de groepenkast werkt nog met oude stoppen. Wij ontvangen pas op 15 januari de sleutels van het huis maar aangezien wij heel wat klussen voorzien -en elektra voor het stuken dient te gebeuren- willen wij een idee hebben van alle kosten. Het verlagen van de stopcontacten moet sowieso gebeuren, het lichtpunt en de elektra/groepenkast/aarding afhankelijk van de prijs.

Dak recht optrekken en nok verhogen

We wonen in een tussenwoning met een zadeldak van ongeveer 45 graden. We willen graag meer ruimte creëren op de zolderverdieping en willen het gehele dak vanaf de eerste verdieping verhogen. De afmeting van de begane grond is ongeveer 8,5 x 4,5 meter. De kap begint al op de eerste verdieping. De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Samengevat gaat het om de volgende verbouwing: - dak ophogen - behangklaar afleveren van de zolder en eerste verdieping - elektra en loodgieterswerk - vaste trap naar zolder - badkamer slopen (en vernieuwen) Het vooronderzoek bij de gemeente is gedaan. We hebben nog geen constructieberekening. Graag ontvangen we een prijsindicatie en binnen welke termijn er gestart kan worden. Indien mogelijk maken wij graag een afspraak op woensdag, donderdag of zaterdag.

Vervangen van elektra en groepenkast uitbreiden

Electra in de gehele woning vervangen en tevens groepenkast met 3 uitbreiden

Elektra in hele woning vervangen

De elektriciteit in de gehele woning is verouderd en moet vervangen worden, daarbij ook de meterkast met meerdere groepen.

Elektra in de gehele woning vervangen inclusief de groepenkast

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met het vernieuwen van al het elektra in de hele woning. Bovendien willen we een nieuwe moderne meterkast laten plaatsen met voldoende aardlekschakelaars. We willen in de keuken elektrische vloerverwarming laten plaatsen en dat ook door de elektricien laten voorbereiden. We willen bovendien in de nieuwe keuken die we gaan plaatsen op inductie gaan koken. Ook daar moeten de voorzieningen voor worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Volledige elektra dertiger jaren woning vervangen

Elektra in gehele woning vervangen, nieuwe groepenkast/verdeler met 8 groepen, aarding, aantal nieuwe leidingen trekken voor extra stopcontacten. Opdracht is al gespecifieerd beschikbaar middels voorgaande offerte welke ik u per mail toe kan sturen. Plafond woonkamer en vloer keuken dienen zo mogelijk zo veel mogelijk ontzien te worden aangezien deze behouden zullen worden (origineel stucwerk, originele granito vloer -> onder keukenblok kan gefreesd worden voor leidingen). Ik hoor graag zo spoedig mogelijk van u.

Partners

Partners van Casius