Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe meterkast monteren:

Nieuwe meterkast monteren

Ik wil graag een nieuwe meterkast laten plaatsen in mijn woning.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe meterkast monteren uit heel Nederland:

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.

Standleiding voor gas aanleggen en CV monteren

Ik wil een aantal dingen laten doen. - doortrekken standleiding gas vanaf de meterkast (voorhuis) naar schacht in hoofdhuis (circa 8,5 meter) - splitsing gas voor schacht begane grond naar keuken - gas (standleiding) doortrekken in schacht naar boven naar cv ruimte (circa 11 meter) - plaatsen cv met aansluiting gas en water in installatieruimte. Ketel zelf bestellen of meeleveren. Het betreft een Nefit trendline II Aquapower Plus HRC30 Cw 6.

Trekschakelaar monteren

Wij hebben een Trekschakelaar voor ons droger en wasmachine nodig. Daarnaast moet er ook eventueel een extra groep in de meterkast geplaatst worden. De wasmachine en droger zitten op de tweede verdieping.

Groepenkast vervangen

Hoofdschakelaar installeren en leveren groepen kast 8 groepen leveren en monteren twee bestaande aardlekschakelaren kunnen hergebruikt worden alle bestaande eindgroepen moeten aagsloten worden. Dan leidingen op de vloer achter plint keuken neerleggen met waterdichte wcd. Of opbouw 1 enkel wcd wasmachine 1 enkel droger 1 enkel wcd combioven 1 enkel wcd vaatwasser 1 enkel wcd oven 1 dubbel wcd boven aanrecht voor algemeen gebruik keuken ligt aangrenzen meterkast en leidingen kunnen zo door de muur doorgevoerd worden.

Vensterbankje en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een wit gelamineerde mdf vensterbank van 130 x 15 x 2 cm. De oude vensterbank is al verwijderd. Tevens wil ik een stopcontact laten monteren in de meterkast.

UTP kabel aanleggen van meterkast naar TV

Aanleggen UTP kabel vanaf meterkast (staat modem) naar Smart TV in woonkamer. Afstand van de meterkast naar de tv is circa 10 meter. Ik denk dat je moet boren door de vloer (beton) vanuit de meterkast. Volgens mij moet er 1 x een fundatiebalk gepasseerd worden. Ter plaatse van de tv zal de kabel uit de vloer (beton) omhoog moeten komen dus ook hier door de vloer boren. De kabel mag rechtstreeks aangesloten worden op de tv dus er is geen noodzaak om een doos o.i.d. te monteren.

Meterkast vervangen en keukenleidingen verleggen

-vervangen van 1-fase meterkast naar 3-fasen met 7 groepen -verleggen van electriciteitsleidingen en waterleidingen en waterafvoer via kruipruimte (+/- 4,5 meter verder) door betonnen vloer -Electra betref aansluiting voor inductiekookplaat (ook de kabel op de plaat monteren), vaatwasser, oven, Quooker, koelvriescombinatie en 2 extra stopcontacten.

Inductieplaat en groep plaatsen

Ik wil graag een inductieplaat in plaats van een oud inbouw gasstel en een nieuwe groep hiervoor in groepenkast laten monteren. Het inbouw gasstel moet verwijdert worden. Het huis is in 1979 voor het laatst verbouwd, dus de meterkast is ook ergens in die tijd voor het laatst 'vernieuwd'.

Buitenkraan plaatsen op de achtergevel

Ik wil graag tegen de achtergevel een buitenkraan laten monteren. De meterkast staat in de gang en is op 3 meter afstand van de gevel. Volgend mij kan de leiding via de kruipruimte doorgetrokken worden.

Buitenkraan aanleggen en monteren

Ik ben opzoek naar iemand die een buitenkraan kan aanleggen en monteren. De kraan zal tegen de achtergevel gemonteerd moeten worden. De afstand tussen de meterkast en de achtergevel is ongeveer 9 meter. De leiding kan via de kruipruimte worden doorgetrokken.

Partners

Partners van Casius