Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe meterkast monteren:

Nieuwe meterkast monteren

Ik wil graag een nieuwe meterkast laten plaatsen in mijn woning.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe meterkast monteren uit heel Nederland:

Aardlekschakelaar monteren

Aardlekschakelaar plaatsen in de meterkast. Het gaat hier om een woonhuis waar ik nog niet woon maar dit is hier niet aanwezig. Dus graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.

Buitenkraan plaatsen

Tegen de achtergevel wil ik graag een buitenkraan laten monteren. De waterleiding zal via de meterkast onder de vloer moeten worden door getrokken. De lengte hiervan is ongeveer 3 meter.

Internet kabel door de kruipruimte laten leggen

Ik wil 2 internetkabels cat 6a (snelheid 10 gigabit) laten leggen door de kruipruimte van de meterkast naar de woonkamer en studeerkamer, beide ca 15 m lang. Met stekker te monteren aan beide uiteinden. Kruipruimte is ruim, voor een deel mogelijk vochtig. (Mijn huidige kabels zijn cat 5 en te traag; ze liggen los in de kruipruimte)

Stopcontacten monteren binnen en buiten

Ik zou graag de prijs willen weten voor het monteren van een dubbel stopcontact in de meterkast. Vanuit dezelfde meterkast wil ik ook graag een stopcontact op de buitenmuur gemonteerd hebben. Onze meterkast zit direct naast de buitenmuur. Beiden uiteraard geaard en ik zou graag de totaalprijs willen weten voor de levering van de materialen en de montage.

Stopcontact in de meterkast monteren

Wat kost het om een stopcontact in de meterkast aan te leggen?

Stopcontact in meterkast plaatsen

Ik wil graag een stopcontact in mijn meterkast laten monteren voor het aansluiten van mijn modem.

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.

Standleiding voor gas aanleggen en CV monteren

Ik wil een aantal dingen laten doen. - doortrekken standleiding gas vanaf de meterkast (voorhuis) naar schacht in hoofdhuis (circa 8,5 meter) - splitsing gas voor schacht begane grond naar keuken - gas (standleiding) doortrekken in schacht naar boven naar cv ruimte (circa 11 meter) - plaatsen cv met aansluiting gas en water in installatieruimte. Ketel zelf bestellen of meeleveren. Het betreft een Nefit trendline II Aquapower Plus HRC30 Cw 6.

Trekschakelaar monteren

Wij hebben een Trekschakelaar voor ons droger en wasmachine nodig. Daarnaast moet er ook eventueel een extra groep in de meterkast geplaatst worden. De wasmachine en droger zitten op de tweede verdieping.

Groepenkast vervangen

Hoofdschakelaar installeren en leveren groepen kast 8 groepen leveren en monteren twee bestaande aardlekschakelaren kunnen hergebruikt worden alle bestaande eindgroepen moeten aagsloten worden. Dan leidingen op de vloer achter plint keuken neerleggen met waterdichte wcd. Of opbouw 1 enkel wcd wasmachine 1 enkel droger 1 enkel wcd combioven 1 enkel wcd vaatwasser 1 enkel wcd oven 1 dubbel wcd boven aanrecht voor algemeen gebruik keuken ligt aangrenzen meterkast en leidingen kunnen zo door de muur doorgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius