Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen van een stopcontact:

Verplaatsen van een stopcontact

Betreft een nieuwbouwwoning. Nu zit er in de keuken in de betonmuur een stopcontact voor bijvoorbeeld de koelkast en vriezer, maar die zouden wij bij nader inzien liever aan de overkant hebben (U- keuken) in de gipsmuur. In de bijlage zal ik een foto toevoegen van een buurvrouw, hoe wij de keuken ook zouden willen hebben. De stopcontacten zitten nu links, maar zouden dus recht moeten komen voor koelkast en vriezer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen van een stopcontact uit heel Nederland:

Aanpassingen elektra keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting mogelijk maken onder een tweetal bovenkastjes

Aanpassingen aan de elektra in de keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra normaal stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting met schakelaar maken onder bovenkastjes

Freeswerk en boorwerk

Voor ons nieuwbouwhuis willen wij graag op 2 maart, gleuf-, boor- en freeswerk uit laten voeren, hieronder de omschrijving van de werkzaamheden. Zolder: · 2 of 4 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. Slaapkamer: · 1 of 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U40), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in gipsblok. Woonkamer: · 2 gaten ter behoeve van een muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · Sleuf 1,25 meter (3 cm breed en 2,5 cm diep) in kalkzandsteen · Lichtpunt in plafond (Betonplaten) verplaatsen, 2 meter Keuken: · Gat ter behoeve van een afzuiger naar buiten, kalkzandsteen/baksteen Algemeen: · Het betreft een nieuwbouwhuis · Graag de prijs per gat in kalkzandsteen en gipsblok opgeven omdat nog niet duidelijk is hoeveel gaten er nodig zijn wegens het niet bekend zijn van gebruikte stopcontacten. · Afstanden zijn een schatting · Gleuven zijn voor flexibele PVC buis.

Extra stopcontacten aanleggen

Wij gaan verhuizen en op mijn nieuwe zolder wil ik zeker 2 extra dubbele stopcontacten laten plaatsen en 1 stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast dient er gekeken te worden of er nog een derde contact gerealiseerd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar inbouw stopcontacten willen als dat mogelijk is.

Bestaande elektra laten vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende aanbieding voor het installeren/vervangen van de elektra op onze bovenverdieping, 3e etage. Slaapkamer 1, zuid-oost - Plaatsen van 4 stopcontacten met elk plaats voor 2 stekkers + USB aansluiting. - Zagen van 2 sleuven in een gipswand. Totaal circa 7 meter. - Vervangen 1 lichtschakelaar, platte versie - Verplaatsen van 1 lichtschakelaar met stopcontact, platte versie, ongeveer 20 cm. Slaapkamer 2, noord-oost - Plaatsen van 4 stopcontacten met elk plaats voor 2 stekkers + USB aansluiting. - Zagen van 1 sleuf in beton wand ongeveer 8 meter. - Vervangen van 1 lichtschakelaar met stopcontact. - Dichtzetten van 1 lichtschakelaar met trektouw, hoogte ongeveer 2,50 meter Hal - Vervangen 1 lichtschakelaar, platte versie - Vervangen van 1 lichtschakelaar met een stekker aansluiting (platte versie). Badkamer: - Plaatsen van 2 stopcontacten voor spiegel, elektrische verwarming, elektrische douche en spotlights. Overig: Het herstellen van de zaagsneden wordt door de bewoner zelf verzorgd.

Stopcontacten verplaatsen in keuken

Voor onze nieuwe keuken, met andere opstelling, willen wij een aantal stopcontacten laten verleggen en laten aanleggen (nieuw). Let op: alle muren & vloeren zijn van steen/ beton! - 3 dubbele stopcontacten verplaatsen: 2x van laag bij de vloer naar hoger punt op de muur, zodat ze boven het te plaatsen aanrecht uitkomen. 1x verplaatsen naar rechts in de hoek. - 1x 5-punts-stopcontact aanleggen voor de kookplaat. Er zit al een aparte groep in de meterkast en er zit al een dergelijk stopcontact op de muur aan de overzijde van de keuken, deze moet dus onder de vloer door getrokken worden. Er is voldoende ruimte om onder het huis te komen. - 1 nieuw stopcontact plaatsen hoog op de muur voor de afzuigkap (naar onze inschatting, geen nieuwe groep of aansluiting vanuit meterkast nodig. Kan vanuit bestaande punten aangelegd worden). Keuken komt in week 11 Uitvoering elektra 2e week maart.

WCD verplaatsen

Zit een stopcontact in een nieuwbouwwoning die verplaatst moet worden naar de muur op de hoek (90 graden) zijn kant. Dus een verplaatsing van 20 cm zeg maar. Daarna weer muur netjes dicht maken zodat er gestuukt kan worden.

Stopcontact verplaatsen

Er moet een stopcontact 85 cm. naar links verplaatst worden en op dezelfde hoogte gemonteerd worden. Er zal een sleuf gemaakt moeten worden, draden getrokken en daarna dicht gesmeerd. Het werk moet voor 8 januari 2018 plaatsvinden en af zijn.

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact moet van de ene muur worden verplaatst naar de muur die er haaks opstaat. Zeg maar 30 cm verplaatsen. Wat kost dit en hoe lang zijn jullie hiermee bezig? Zal rond 20 februari moeten gebeuren als nieuwbouw woning wordt opgeleverd.

Stopcontact laten verplaatsen / aanleggen

I.v.m. nieuwe keuken willen we graag een wandcontactdoos verplaatsen en een nieuwe aan laten leggen. De nieuwe wandcontactdoos is in een gipsplaten wand (linkermuur op foto), keukenmuur met bestaande wandcontactdoos is van beton. Kunt u mij s.v.p. een offerte hiervoor toesturen?

Partners

Partners van Casius