Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor led spots in badkamer installeren:

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor led spots in badkamer installeren uit heel Nederland:

LED-strips en -spots plaatsen

Plaatsen van LED strips en ledspots woonkamer/ keuken. Elektra leidingen checken en aanleggen. Stopcontacten en schakelaars controleren en aanleggen. LED dimmers plaatsen. Het gaat om 3 stopcontacten, 3 dimmers, doorvoeren voeding LED strips. En checken van de tv en tel aansluiting.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Verlaagd plafond maken met spots en mechanische ventilator

Ik wil in de badkamer van mijn appartement graag een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 5 m². In dat plafonds wil ik graag 3 LED-spots in een rechte lijn laten monteren. Ook moet er boven het douchegedeelte een kleine mechanische badkamerventilator worden aangesloten op een bestaand afvoerkanaal. Het plafond mag worden gemaakt van gipsplaten en afgewerkt worden met een stuclaag. Ik wil alle materialen laten leveren, ook de spots en ventilator. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Houten constructie voor spots boven keukenkasten maken

Wij hebben een keukenkast van ongeveer 4 meter breed. Wij willen tussen het plafond en de kast een opbouw in kleur RAL 9001 laten maken van ongeveer 20 cm hoog. Deze opbouw moet ongeveer 15 cm voor de kast uitsteken, zodat er spots in gemonteerd kunnen worden. Wij hebben reeds 6 LED spots met draadloze afstandbediening die daarin moeten worden verwerkt boven de kastdeuren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Verlaagd plafond maken in de badkamer

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het volgende. Voor ons nieuwbouw huis willen wij na oplevering van de badkamer een verlaagd plafond creëren ten behoeve van spotverlichting. De hoogte van de muren is 270 cm en de oppervlakte van het totale plafond in de badkamer is: 250 cm breed x 362 cm lang. Ik ga uit van plaatsen van circa 4 led spots. Alvast dank voor uw reactie.

Gehele toilet en plafond vervangen

- Huidige plafond (3,5 x 5,5 meter) vervangen door een strak plafond met LED spots en een klein plafondluikje. - Toiletruimte (0,9 x 1,2 meter) geheel vervangen / renoveren. Er komen een nieuw toiletblok, nieuw fonteintje en middelgrote tegels (60 x 30 cm) in. De materialen zijn nog niet uitgezocht, ik heb wel een idee van de kleuren. Waterleidingen, waterafvoer fonteintje en luchtventilatie volledig wegwerken. Gezien de grootte van het toilet nog twijfel over keuze nieuw wandtoilet of nieuw staand toilet. Graag advies en een scherpe offerte.

Spots in een verlaagd plafond installeren

Het betreft een onafgemaakte klus. In het verlaagde plafond van de woonkamer (15,5 meter lengte en 3,8 mter breed) zitten 12 ingezaagde gaten bedoeld voor het plaatsen van 9 dubbele spots ( SLV 115520 Kadux 2 GU10 inbouwspot zwart, 14l/ 8b, 13 cm diep, prijs 40 euro) en 3 enkele spots (SLV 115510 Kadux 1 GU10 inbouwspot zwart, 8l/ 8b, 13 cm diep, prijs 29 euro). Helaas zijn de gaten voor de dubbele spots 1 a 2 cm te groot uitgezaagd en zijn voor de de gaten voor de enkele spots de afmetingen voor de dubbele spots gebruikt. Voor ieder gat is wel een elektriciteit kabel doorgetrokken en een aansluiting gemaakt op vier dimmers (niet geschikt voor LED licht). Mijn vraag is: - Kunt u een overzicht geven van de werkzaamheden/ materialen en bijbehorende prijzen (offerte) - Advies over het plaatsen van de verlichting (geplande spots, of nieuwe spots met een groter formaat in verband met de grootte van de gaten) - Aanschaffen armaturen/ spots - Controleren aansluitingen - Plaatsen van de armaturen en spots

Plafond van de woonkamer verlagen

Graag willen wij de plafond van de woonkamer verlagen met 15-20 cm. Betreft een ruimte van 4.75 x 10 m. Graag ontvangt ik verschillende offertes met verschillende opties. Plafond verlaging met plaatsen voor spots en design. Wellicht ook een LED rail zoals op de afbeelding. inclusief afvoeren van materialen.

Partners

Partners van Casius