Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor led spots in badkamer installeren:

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor led spots in badkamer installeren uit heel Nederland:

Verlichting laten installeren

Ik wil mijn inbouw spots (16 stuks) laten vervangen door led verlichting (spots).

Winkelpand verbouwen

Winkelpand verbouwen met aansluiting voor toekomstige horeca. Tekeningen en vergunningen zijn rond. Electra en loodgieterswerk. De helft van de winkel circa 250 m2 moet een nieuw plafond in met nieuwe electra. Aanleggen van bekabeling en wat loodgieterswerk voor toekomstige horeca. Het gaat nu vooral om het plafond dat dat er in komt met met de daarbij horende aansluitpunten voor verlichting. Plafond moeten van houten latten worden met een licht uiterlijk met inbouw led spots.

Elektra vervangen

Nieuwe stoppen kast elektra badkamer buitenverlichting af lassen elektra installatie schakelmateriaal afmonteren binnenwerken led spots monteren

Badkamer spots vervangen

Wij willen 3 nieuwe spotjes in onze badkamer. Er zitten nu spotjes in waarvan 1 kapot is. Ze zijn verbonden met een transformator. Wij hebben begrepen dat de lampjes die wij nu hebben niet meer geleverd worden en dat alles vervangen moet worden door Led verlichting. Kunt u ons hierover informeren?

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

LED-strips en -spots plaatsen

Plaatsen van LED strips en ledspots woonkamer/ keuken. Elektra leidingen checken en aanleggen. Stopcontacten en schakelaars controleren en aanleggen. LED dimmers plaatsen. Het gaat om 3 stopcontacten, 3 dimmers, doorvoeren voeding LED strips. En checken van de tv en tel aansluiting.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Verlaagd plafond maken met spots en mechanische ventilator

Ik wil in de badkamer van mijn appartement graag een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 5 m². In dat plafonds wil ik graag 3 LED-spots in een rechte lijn laten monteren. Ook moet er boven het douchegedeelte een kleine mechanische badkamerventilator worden aangesloten op een bestaand afvoerkanaal. Het plafond mag worden gemaakt van gipsplaten en afgewerkt worden met een stuclaag. Ik wil alle materialen laten leveren, ook de spots en ventilator. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Houten constructie voor spots boven keukenkasten maken

Wij hebben een keukenkast van ongeveer 4 meter breed. Wij willen tussen het plafond en de kast een opbouw in kleur RAL 9001 laten maken van ongeveer 20 cm hoog. Deze opbouw moet ongeveer 15 cm voor de kast uitsteken, zodat er spots in gemonteerd kunnen worden. Wij hebben reeds 6 LED spots met draadloze afstandbediening die daarin moeten worden verwerkt boven de kastdeuren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.

Partners

Partners van Casius