Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor led spots in badkamer installeren:

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor led spots in badkamer installeren uit heel Nederland:

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Verlaagd plafond maken in de badkamer

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het volgende. Voor ons nieuwbouw huis willen wij na oplevering van de badkamer een verlaagd plafond creëren ten behoeve van spotverlichting. De hoogte van de muren is 270 cm en de oppervlakte van het totale plafond in de badkamer is: 250 cm breed x 362 cm lang. Ik ga uit van plaatsen van circa 4 led spots. Alvast dank voor uw reactie.

Gehele toilet en plafond vervangen

- Huidige plafond (3,5 x 5,5 meter) vervangen door een strak plafond met LED spots en een klein plafondluikje. - Toiletruimte (0,9 x 1,2 meter) geheel vervangen / renoveren. Er komen een nieuw toiletblok, nieuw fonteintje en middelgrote tegels (60 x 30 cm) in. De materialen zijn nog niet uitgezocht, ik heb wel een idee van de kleuren. Waterleidingen, waterafvoer fonteintje en luchtventilatie volledig wegwerken. Gezien de grootte van het toilet nog twijfel over keuze nieuw wandtoilet of nieuw staand toilet. Graag advies en een scherpe offerte.

Spots in een verlaagd plafond installeren

Het betreft een onafgemaakte klus. In het verlaagde plafond van de woonkamer (15,5 meter lengte en 3,8 mter breed) zitten 12 ingezaagde gaten bedoeld voor het plaatsen van 9 dubbele spots ( SLV 115520 Kadux 2 GU10 inbouwspot zwart, 14l/ 8b, 13 cm diep, prijs 40 euro) en 3 enkele spots (SLV 115510 Kadux 1 GU10 inbouwspot zwart, 8l/ 8b, 13 cm diep, prijs 29 euro). Helaas zijn de gaten voor de dubbele spots 1 a 2 cm te groot uitgezaagd en zijn voor de de gaten voor de enkele spots de afmetingen voor de dubbele spots gebruikt. Voor ieder gat is wel een elektriciteit kabel doorgetrokken en een aansluiting gemaakt op vier dimmers (niet geschikt voor LED licht). Mijn vraag is: - Kunt u een overzicht geven van de werkzaamheden/ materialen en bijbehorende prijzen (offerte) - Advies over het plaatsen van de verlichting (geplande spots, of nieuwe spots met een groter formaat in verband met de grootte van de gaten) - Aanschaffen armaturen/ spots - Controleren aansluitingen - Plaatsen van de armaturen en spots

Plafond van de woonkamer verlagen

Graag willen wij de plafond van de woonkamer verlagen met 15-20 cm. Betreft een ruimte van 4.75 x 10 m. Graag ontvangt ik verschillende offertes met verschillende opties. Plafond verlaging met plaatsen voor spots en design. Wellicht ook een LED rail zoals op de afbeelding. inclusief afvoeren van materialen.

Verlaagd plafond maken met LED-spots

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een verlaagd plafond van in totaal 50 m² in onze woonkamer met open keuken, hal en toiletruimte. Ik wil er ook led spots in laten plaatsen. We hebben een betonnen plafond met kanaalplaten. Ik laat de klus hier graag even door u beoordelen.

Koof met led-verlichting in woonkamer en keuken

Wij willen in onze woonkamer/keuken een lichtkoof met dimbare led-spots en een RGB-ledstrip laten plaatsen met gipsplaten zodat we deze kunnen texen. Heeft iemand hier mogelijkheden voor.

Lichtsensor en LED-spots monteren

Bij onze achtergevel zijn drie inbouwspots in een overkapping gemonteerd. Ik wil die inbouwspots graag laten vervangen door 3 spots voor led-verlichting en daar bovendien een dag/nacht-sensor op laten aansluiten. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Verlaagd plafond met stucplaten voor inbouwspots maken

Wij hebben een tussenwoning gekocht en willen daar graag een verlaagd plafond met verlichting laten aanbrengen. Het afmonteren van spots en stuken van het plafond gebeurd door derden. Het gaat om de volgende specificaties: - Verlaagd plafond met stucplaten - Afmetingen 4,8 x 9,75 meter - In het midden zit het trapgat naar de volgende verdieping (rechthoekig) - Indien mogelijk aanbrengen zonder regelwerk (direct vuren latten op beton, dan stucplaten op vuren latten) om hoogte te besparen - Inbouwspots (max. 24 stuks) hebben we al klaarliggen (25 mm inbouwhoogte, LED, dimbaar) - 3 elektra gaten boven de eettafel - 3 elektra gaten boven het keukeneiland - 1 aanbrengen bekabeling voor de afzuigkap boven het keukeneiland (zonder luchtafvoer) - Graag bekabeling meenemen in de prijs - Graag 4 nieuwe dimmers meenemen in de prijs, die kunnen we installeren waar nu de huidige lichtknoppen zitten - Indien mogelijk de werkzaamheden uitvoeren in de week van 14 augustus t/m 18 augustus Graag materialen mee offreren, behalve de LED-spots. Ik ben zelf die week beschikbaar met een maat, en we kunnen in het werk een vakman ondersteunen mocht dat nodig / handig zijn. Stucwerk wordt de week daarop uitgevoerd door een stukadoorsbedrijf. We horen graag of dit mogelijk is en natuurlijk wat de kosten zouden bedragen, ik ben bereikbaar voor vragen. Bijgaand nog even foto’s voor een idee van de ruimte. Ten tijde van het werk is de ruimte helemaal leeg en dus dat is goed werkbaar.

Verlaagd zwevend plafond maken

Graag ontvang ik een indicatie voor een verlaagd zwevend plafond waar spots ingebouwd kunnen worden. Tevens is het de bedoeling dat er LED verlichting tussen het bestaande plafond en het zwevende deel mogelijk zijn. Het betreft 2 elementen, keuken: ongeveer 2 meter bij 3 meter en eetkamer 1 meter bij 2 meter.

Partners

Partners van Casius