Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektraverbruik controleren:

Elektraverbruik controleren

Ik heb mijn eindafrekening van de eneco ontvangen, nu 6 jaar huurder van het pand, en voor het eerst zoveel 'verbruikt dat ik €800 moet bijbetalen. Verbruik is 8000 kWh voor n ruimte van 25m2 en 'slechts' 15 uur per week aanwezig. Ik wil dit uitgezocht hebben. Volgens Stedin zit het niet in de meterkast maar erachter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektraverbruik controleren uit heel Nederland:

Controleren op een hoog elektraverbruik

Wij zijn een tweepersoonshuishouden en de verbruik elektriciteit meet dan 9500 kw afgelopen jaar, voorheen niet boven de 4000. De stroom valt bijna dagelijks helemaal uit. Graag hebben wij contact met een vakman voor het bespreken van mogelijkheden.

Hoog elektraverbruik: installatie controleren

Na installatie slimme meter is mijn elektriciteitsgebruik ruim verdubbeld. Stedin adviseert alvorens de meter opnieuw te laten ijken (kosten 646 euro) de installatie te laten beoordelen door een erkend elektricien. We krijgen het idee dat het van de meter komt. Ik zoek bij voorkeur iemand met ervaring met soortgelijke situatie.