Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

10188 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Verplaatsen van stopcontact

1 opbouw stopcontact met twee aansluitpunten verplaatsen. Ivm groter ledikant die nu niet past moet het stopcontact ongeveer 20 cm worden verplaatst.

Extra groep plaatsen i.v.m inductie koken en perilex

Ik wil in verband met inductiekoken een nieuwe groep realiseren in mijn kast en een perilex aansluiten. De kast zelf staat in de gang, denk ongeveer 3-4 meter.

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiding groepenkast met minimaal 1 extra groep, bestemd voor de vaatwasser.

Rail met spotjes ophangen en aansluiten

Ik zoek iemand die elektricitietsdraad kan aanleggen vanuit een punt in het plafond waar elektra zit en een rail met spotjes kan ophangen en aansluiten. Spotjes zijn inclusief dimmer.

Aanpassen nieuwe groepenkast naar 3 fasen

Stedin zal voor nieuwe 3 fase aansluiting 3x25 zorgen. Er is onlangs een nieuwe groepenkast geplaatst maar die moet geschikt worden gemaakt voor 3 fasen.

Kookgroep aanleggen

Wij willen graag elektrisch gaan koken echter hebben wij hiervoor een kookgroep nodig dus moet hiervoor een extra groep aangelegd worden.

Extra stroompunten winkel

In onze winkel hebben wij een aantal extra stroompunten nodig (3 of 4). Het is best lastig uit te leggen via de mail wat er precies en waar moet gebeuren. Dus ik vroeg mij af of het mogelijk is dat iemand vooraf even komt kijken om een beter beeld te krijgen van de situatie. Hoor het graag!

Enkel naar dubbel stopcontact

In onze keuken willen wij van een enkel stopcontact, een dubbel stopcontact laten maken. Op het stopcontact zit nu de oven, maar we zouden graag willen dat er op het nieuwe stopcontact de oven samen met de vaatwasser kunnen. Is dit mogelijk? En wat zijn de kosten?

Meerdere elektra klussen in huis

In mijn keuken heb ik een opbouwstopcontact die geen stroom levert. In de kelder een lamp die na vervanging heel zwak licht geeft. En in de badkamer een wasmachine/droger aansluiting die geen stroom levert. Hopelijk kan een vakman al deze problemen verhelpen.

TV kabels wegwerken

Wij hebben ons tv aan de muur gemonteerd, jammer genoeg zie je kabels hangen, ook nog naar de modem toe. Ik wil ze niet meer zien. Hoe, maakt me niet zo veel uit. Ik vroeg me af wat de prijs hier voor zal zijn? Graag een indicatie van kosten waarbij de materialen zijn meegerekend.

Aanleggen groep in meterkast en perilexaansluiting

Graag laat ik een perilex aansluiting plaatsen in de keuken en extra groep hiervoor bijplaatsen. De kabel van de keuken tot in de meterkast leg ik zelf aan. Het kabel in de kruipluik trek ik zelf. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 5 m. Graag laat ik naar mijn groepenkast kijken of er een nieuwe groep bij kan.

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Ik wil mijn wasmachine op een trekschakelaar aan laten sluiten. Het snoer van de wasmachine zelf is te kort en het liefst houd ik deze ook heel (ivm garantie), dus als het kan doe ik dit het liefst via een verlengsnoer. De wasmachine staat in de badkamer.

Aardpen slaan

Graag wil ik via deze weg een offerte aanvragen voor het laten slaan van aarde in onze woningen (als dat zo mogelijk is). Het gaat om een oude portiekwoning. Op straatniveau zit een oude schuur. We weten niet precies wat hier achter zit en proberen momenteel contact te krijgen met de eigenaar. Op de eerste verdieping zit een woning van één verdieping, en op de tweede en derde zit een woning van twee verdiepingen. Het gaat in principe alleen om het slaan van de aarde. Kunt u misschien een inschatting maken van de kosten? Alvast hartelijk dank!

Elektra vervangen + perilex aansluiting

Huidige oude bedrading vervangen, een nieuw plafond lichtpunt maken in de hal, bestaande stopcontacten naar 30 cm hoogte verplaatsen. Er hoeven geen contactdozen of schakelaars geplaatst te worden. Het gaat om 45 m2 (slaapkamer, woonkamer en hal). Graag ook een aansluiting voor inductie. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is maximaal 3 meter. Er is een kruipluik aanwezig.

Intercom vervangen

Mijn intercom is kapot, scherm is blauw en de voordeur gaat niet open, het geluid doet het ook niet meer. Het merk is VDI systeem. Graag deze vervangen en de oude afvoeren. Ik zit op de bovenste verdieping (3e verdieping). Intercom staat halverwege de woning. Het is ongeveer 5 meter naar de begane grond.

Storing elektra oplossen

Wij hebben in onze huurwoning een storing in de elektra naar de wasmachine. De kabel zit met rode tape ingepakt (zie foto) en daar heb ik in het weekend een vonk gezien. Sindsdien werkt de wasmachine niet meer. De stop is er niet uit. Graag zouden wij zsm een elektricien het probleem laten komen oplossen.

Aardelektrode 25 mm plaatsen

Ik wil graag een aardpen plaatsen 25 mm (zo snel mogelijk).

Aardpen slaan

Wij willen graag aardpen laten slaan in huis. Ik durf niet te zeggen welke grondsoort wij hebben.

3 groepenkastkast vervangen

Wij willen een kostenberekening ontvangen voor het overgaan van gas naar inductiekoken. Dus een prijsopgave voor het vervangen van een 3 groepenkast, aanleggen van perilex en slaan van aardpen.

Stopcontacten verlagen

Goedendag. Wij gaan onze woonkamer op opnieuw laten sturen en willen dan tevens onze stopcontacten verlaagd hebben. Van 80cm hoog op de wand naar 10cm hoog op de wand. Het stucen van de sleuven hoeft dus niet te gebeuren want dat gaat onze stukadoor doen. Wat zijn de kosten hiervoor? Graag antwoord per e-mail

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch fornuis op aangesloten was. Alles is klaar om aangesloten te worden, betreft dus alleen het aansluiten.

Inspectie en extra groep voor keuken

Kijken hoe het nou eigenlijk zit en waarschijnlijk plaatsen van een extra groep en extra (geaarde) keuken stopcontacten ivm diverse elektrische apparaten. (al dan niet gelijk of om beurten gebruikt)

Aardpen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een aarlekpen met meting.

Datakabel doortrekken en twee stopcontacten plaatsen

Ik wil een datakabel laten doortrekken naar de zolder en 1e etage. En 2 stopcontacten laten aanleggen.

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor tijdelijke bouwaansluiting.