Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

10312 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Installatie/informatie Domotica

Q3 van dit jaar wordt mijn nieuwe woning opgeleverd. Nou zou ik de begane grond graag deels slim willen hebben. Ik heb geen idee wat de kosten zijn dus zou graag een advies gesprek willen over de mogelijkheden.

Extra stopcontact maken en extra groep

Wij willen naast onze wasmachine een vriezer zetten, maar aan die muur is slechts één stopcontact. In de handleiding van de vriezer staat dat we geen verlengsnoer e.d. mogen gebruiken. Daarom willen wij graag een extra stopcontact en indien nodig ook een extra groep. Graag advies van de vakman voor deze situatie

2 extra stopcontacten plaatsen

1 extra stopcontact met schakelaar / meer stroom punten. Bij een bestaand contact en 1 extra stopcontact verleggen

Inductie aansluiting/meterkast

Graag zou ik willen weten wat het kost om de meterkast aan te passen voor een inductie fornuis inclusief aansluiting stopcontact en stekker.

Elektriciteit van de kelderbox werkt niet

De elektra van mijn kelderbox is defect. De verlichting gaat niet aan. Er is al naar dit probleem gekeken door een elektricien en de conclusie is dat de bekabeling naar mijn woning (2 etages hoger) is doorgeknipt. In feite ben ik opzoek naar iemand die deze kabel kan 'opsporen'.

Stopcontact toevoegen

Ik wil graag 2 extra stopcontacten aan leggen leggen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Telefoonkabel trekken 15 meter

Ik wil graag een telefoonkabel laten trekken zodat ik straks tv via kpn kan kijken. In de meterkast zijn al holleleidingen aanwezig, het betreft een nw bouwwoning. Van de meterkast naar woonkamer is minder dan 15 meter. Wat kost het?

Extra stopcontact

In onze trapkast zijn reeds een dubbele wandcontactdoos aanwezig op 1 meter hoogte van de grond. Voor het plaatsen van de vloerverwarming verdeler is het handiger als er ook een (enkele) stopcontact in de hoek komt zodat de snoer niet zo hoog komt te liggen.

Aanpassen groepenkast

De groep voor de souterrain heeft al langere tijd problemen en is zelfs doorgebrand enkele maanden geleden. Ik heb een nieuwe groep geplaatst, maar nu opeens wil de hoofdgroep niet meer samenwerken met de nieuwe groep.

Stopcontacten laten aarden

Mijn werkplek aan huis was vroeger een slaapkamer en heeft geen geaard stopcontact. Dus moet er een aardedraad getrokken worden en het ongeaarde enkele stopcontact (met schakelaar die niets doet) zou een dubbel stopcontact met randaarde moeten worden.

Groepenkast vervangen

Mijn groepenkast is aan vervanging toe en ik zou graag een extra groep voor buiten willen. Afvoeren van de oude meterkast is niet nodig.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in oude woning. Aarddraad hangt er al, aansluiten op aardpen en controle of alles op orde is. Niet bekend of er aardlekschakelaar is.

Extra groep aansluiten

1 extra groep aansluiten

Van gas naar inductie koken

Ik wil de meterkast laten aanpassen naar fase 2 of 3 (weet ik niet precies), extra draad naar keuken, nieuwe stopcontact voor de inductie kookplaat is nodig. Ik ben niet in het bezit van een perilex stekker. 3 m2

Meterkast verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, daarnaast ook de gas en elektriciteit. Het zal gaan om ongeveer 1 of 2 meter.

Aarden van de woning

Een aardpen slaan en de aardedraad via een RVS opbouw goot/strip van ongeveer 1 meter het gebouw in ter hoogte van de slaapkamer. De aardedraad via een opbouw goot in de slaapkamer naar de meterkast brengen. In de meterkast dient de gasleiding en meterkast aangesloten worden op de aarding. - Vervangen groepenkast. - Waterleiding badkamer aarden vanaf de meterkast via een goot of boven het plafond. - Centraal aardpunt (CAP) maken onder de CV ketel in de kelder.

10 stopcontacten verplaatsen

In mijn mijn huis zitten alle stopcontacten redelijk hoog en steken uit de muur, zie foto. Ik wil ze graag onderaan de muur en ‘in’ de muur. Het gaat in het totaal om 10 stopcontacten.

Complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast

Ivm aankoop huis met verouderde electra, willen we alles opnieuw aanleggen. Nieuwe meterkast, nieuwe stopcontacten, nieuwe kabels (in de wanden) en nieuwe lichtpunten. Graag advies over opzet. Appartement is 115m2 groot op 2 verdiepingen. Aanvang werkzaamheden is flexibel, bij voorkeur waarschijnlijk ergens in april.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar. De stekkersnoer van de nieuwe wasmachine is niet lang genoeg om die in de trekschakelaar te doen, dus moet (volgens mij) ook het snoer vervangen worden zodat hij vanaf de wasmachine rechtstreeks de trekschakelaar in gaat.

2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen

2 extra stroomgroepen aanleggen en doortrekken naar gewenste plek (1 zelfde etage, andere 1 etage naar beneden)

Aardlek/doos vervangen/kabel trekken

Hierbij de werkzaamheden en fotos. Meterkast: 1. Doos rond zekeringen opnieuw aanleggen, huidige doos is niet origineel en zit niet goed vast. Image 2. Drie stekkers aanleggen in meterkast 3. Aardlek aanleggen, er is een aarde aanwezig maar nog geen aardlek 4. Kroonsteentje verwijderen (zie foto), betreft een fase draad maar de vorige bewoner heeft de aarde draad gebruikt. Image Badkamer: 1. Kabel trekken van lamp naar ventilator gat zodat deze samen met de lamp aan/uit gaat 2. Aardkabel van schakelaar doortrekken naar lamp en ventilator

Groepenkast vervangen

Ik wil de huidige 2 losse groepenkasten vervangen door 1 kast die ook gelijk geschikt is voor een toekomstige overstap naar 3 fase. Ik ontvang graag een offerte.

Elektra bedrading vervangen

We hebben in het trappenhuis buiten verlichting waarvan de bedrading zeer slecht is een risico op kortsluiting en brand aanwezig. We zijn huurders en hebben en vve maar moeten dit zelf aanpakken oplossen en betalen daarom zou ik graag een vrijblijvende offerte laten maken wat het gaat kosten

Slaan aardpen en aansluiten in meterkast

Ons huis blijkt geen aardpen te hebben. Er is een nieuwe meterkast geplaatst, en de kruipruimte bevind zich hier direct onder. Daarnaast wil ik graag in de meterkastruimte een dubbel stopcontact aangelegd hebben (opbouw).

Lichtpunt uit hotelschakeling halen

Een lichtpunt dat nu onderdeel is van een hotelschakeling hier geen onderdeel meer van laten uitmaken, dwz het lichtpunt alleen aan/uit laten gaan met de lichtschakelaar aan de muur die erbij hoort.