Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

10058 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra, vervangen en aanleggen van elektra en lichtplan, vervangen en toevoegen elektra, elektriciteitsmeter verplaatsen en slimme meter plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Video deurbel met wifi installeren

Voor mijn moeder een wireless videodeurbel aangeschaft met losse monitor. (Merk Elro. Wireless Video door intercom aangeschaft via bol.com) Deze moet geïnstalleerd worden w.o. boren en een ondersteunde plaat voor de camera (deurplint is namelijk net te smal om alle 4 schroeven te bedienen).

Extra stopcontacten

Ik zou graag een offerte van het volgende willen ontvangen: - extra stopcontacten in de meterkast. Er is nu 1 in de muur, daar zitten 2 verleng snoeren aan. Totaal heb ik daar ongeveer 8 a 9 stopcontacten nodig. - afhankelijk van de kosten wil ik extra stopcontacten in de slaapkamers

Vervangen electra en misschien stoppenkast

Huis 90 meter 2, waarvan waarschijnlijk alle elektra vervangen moet worden. Bouwjaar 1966. Flat 5 hoog. Topwoning waarvan alleen links buren.

Aanleggen en verplaatsen stopcontact

In de keuken dienen wij voor de benodigde apparatuur een extra stopcontact aan te leggen. Dit stopcontact zal in een buitenmuur (beton) moeten komen te zitten. Daarnaast dient er in de keuken een ander stopcontact een aantal centimeter verlegd te worden. Graag ontvang ik hiervan een offerte incl. eventuele materiaalkosten.

Inductie kookplaat plaatsen plus gaskraan verwijderen

Ik wil een inductie kookplaat laten plaatsen. Hiervoor zal waarschijnlijk een groep[ aangelegd moeten worden en aangesloten op de kookplaat. De afstand is ongeveer 6 meter. De gasleiding dient te worden afgesloten en verwijderd.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen t.b.v. aarding van meterkast van bovenwoning slaan.

Buitenlamp met sensor ophangen.

Blauwe en bruine stroomkabels aanwezig, geen aardevoeding. Heeft gewerkt (de sensorfunctie niet), maar nu krijg ik geen spanning meer?

3 aardpennen aanbrengen

Het betreft 3 panden met tuin aan de achterkant. Voor ieder pand moet een aardpen geplaatst worden. Wie kan dit voor mij doen?

Vervangen elektra in gehele woning

Geheel nieuwe elektra aanleggen in gehele (bestaande jaren 30) woning met nieuwe groepenkast. De woning is 160 m2 en zal gestript worden. Graag ontvangen wij meer informatie.

Aardpen slaan

Onze woningen in een appartementenblok uit 1960 zijn geaard aan de waterleiding in de toiletruimtes. Echter heeft de gemeente ooit de koperen waterleiding in de straat vervangen voor kunststof, dus werkt de aarding niet meer goed (de koperen leiding binnen het complex is niet vervangen). In de kruipruimte van het complex is te zien dat er een kunststof leiding binnenkomt die op de koperen leiding is aangesloten. Deze koperen leiding gaat vervolgens naar alle woningen. Zou het een goede optie kunnen zijn om in de kruipruimte een aardpin te laten slaan, welke je vervolgens verbindt aan de koperen waterleiding? De oude situatie wordt zo min of meer hersteld. Het gaat om 3 portieken, dus zouden er 3 aardpinnen geslagen moeten worden. De grond in de 3 kruipruimtes is klei. De kruipruimte is naar schatting 1,3m hoog. Aan wat voor bedrag moet ik denken?

Vervangen en controleren electra

Electra in gehele woning vervangen en/of controleren. Meterkast vervangen en tevens uitbreiden van het aantal groepen.

Aardedraad trekken

Bij het controleren van de ketel, bleek dat er naar onze bovenetage geen aarde loopt. Nu zouden we Graag een aantal stopcontacten op de derde etage van aarde voorzien. De stoppenkast zit op de eerste etage. Graag ontvangen we een offerte.

Trekkoortschakelaar vervangen

Heer/mevrouw, Eergisteren is de trekkoordschakelaar kapot gegaan. Helaas beschikt noch over de middelen noch over de kennis om een nieuwe trekkoordschakelaar te installeren. Ik vroeg me af of jullie deze klussen ook doen. En zo ja, zal ik dan een nieuwe schakelaar kopen die jullie op een gewenst tijdstip een dezer dagen voor mij kunnen installeren.

Dimmer installeren

Ik heb nu 3 lichtknoppen naast elkaar zitten in de woonkamer. Die wil ik vervangen door dimmers. Ik heb nog geen materiaal aangeschaft. Ook daar advies nodig zodat ik meteen het juiste aanschaf.

Periflex aansluiten op elektrisch fornuis

Ik heb een nieuwe woning waar geen gas aansluiting zit. Maar wel een periflex aansluiting, dus een contactdoos in de keuken. Wat kost het om de kabel professioneel aan te sluiten op het fornuis?

Inductie kookplaat aansluiten

Wij hebben nu een gaskookplaat met een elektrische oven eronder. Nu willen wij in plaats van gas een inductie daar moeten twee draden voor worden bijgetrokken. Dit kan buiten de muren om naar de meterkast.

Groepenkast en extra voedingsgroepen keuken

In de bijlage vind u een overzicht van alle werkzaamheden die moeten gebeuren. Dit hebben wij laten opstellen bij een eerdere offerte. We hebben zo snel mogelijk (binnen nu en twee weken) een offerte en een monteur nodig.

Installeren + verleggen van bestaande en nieuwe elektrapunten

Betreft een nieuwbouwwoning, waarbij wij een paar elektrapunten willen verplaatsen en waar paar nieuwe punten moeten komen. Daarnaast moeten de groepen uitgebreid worden en ook een extra aardlekschakelaar bij komen. Alles willen wij het liefst in inbouw, dus vrezen komt er ook bij kijken. In de bijlage tref je de offerte die wij hebben mogen ontvangen van de elektra boer die bij de bouw is aangesloten. Graag komen wij ook in contact met jullie om een eventuele opdracht verder te bespreken en te concretiseren.

Vervangen van de groepenkast

Ik wil een offerte voor het vervangen van de groepenkast. De bestaande 230v zekering groepen wordt verwijderd en vervangen met 14 aardlekautomaten die worden verdeeld over 3 fasen, de bestaande hoofdschakelaar, railkast en 3 voudige kracht kast blijft en er wordt en 4 polige aardschakelaar voor de kracht gemonteerd. Het bestaande automaat voor de zonnepanelen moet worden overgezet.

Electrastoring op begane grond eerste etage en kelder verhelpen

Er is sinds dit weekend een storing in de keukenverlichting en kelderverlichting. Ik wil graag dat iemand langskomt die even kijkt wat het probleem is met mijn stoppenkast omdat de stoppen soms doorslaan.

Plafondpunt verleggen

Voordat stucwerk wordt uitgevoerd wil ik een plafondpunt verleggen en infrezen. Ook wil ik een stopcontact 7 cm verleggen (infrezen) en een CV-unit 15 cm verleggen.

Dubbele schakelaar werkt niet

Ik heb 2 schakelaar 1 in de gang (beneden hal) en 1 in de hal (eerste verdieping) Ze zijn op elkaar aangesloten alleen werkt het niet goed. Als ik beneden de schakelaar aanzet gaat boven in de gang het licht aan. Als ik dan het licht boven weer uitzet en weer beneden het licht voor boven aan wil zetten doet dat het niet. Dus ik moet het licht aan en uit zetten met de schakelaar die ik als eerste heb gebruikt. Graag wil ik dat de schakelaars werken op elkaar. Graag zou ik van jullie willen weten hoeveel het kost om dat te laten repareren.

Extra stoppen groep

Voor het inductie koken dient er een extra stop gemaakt te worden en door getrokken worden. De keuken ligt naast de meterkast.

Elektricien voor elektrawerk nodig

Ik wil een extra stroompunt voor de vaatwasser in de keuken maken. Er liggen al 2 bestaande stroompunten voor de oven en de kookplaat direct ernaast dus denk alleen een extra aftakking met stopcontact maken.

Vervangen ongeaard stopcontact naar geaard stopcontact

Aanleggen van een geaard stopcontact in de slaapkamer (er zit nu ongeaard stopcontact). De wandcontactdoos zit op de zolder erboven (daar zit aarde). Dus eigenlijk aardedraad trekken van zolder naar stopcontact in slaapkamer.