Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

9474 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra laten aanleggen of vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra controleren en stoppenkast vernieuwen, groepenkast vervangen en sleuf frezen, stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren, modernisering van de meterkast, groepenkast en elektra vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Elektrapunten in plafonds aanleggen

Montage van 5 electrapunten in de plafonds van ons appartement.

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.

Meterkast vervangen

Meterkast is oud en moet vervangen worden, wegens verbouwing. Heeft nu 2 groepen. Als de verbouwing klaar is moet het 4 groepen hebben en een kook-groep. Verder is de aarding op de waterleiding aangesloten, volgens mij moet dat tegenwoordig via een aardpen? Als dat het geval is moet dat ook worden gemaakt. (Is op begane grond het appartement met tuin) Het huis komt uit de jaren '30. Meterkast kan op zelfde plek blijven. Zou mooi zijn als het begin november kan

Kabels bij tv meubel wegwerken

De kabels onder de hangende tv meubel wil ik graag laten wegwerken. De voorkeur gaat uit via een plint.

Elektra in gehele woning vervangen

Electra in de gehele woning vervangen inclusief stoppenkast.

Nieuwe meterkast monteren

Ik wil graag een nieuwe meterkast laten plaatsen in mijn woning.

Verplaatsen van een stopcontact

Betreft een nieuwbouwwoning. Nu zit er in de keuken in de betonmuur een stopcontact voor bijvoorbeeld de koelkast en vriezer, maar die zouden wij bij nader inzien liever aan de overkant hebben (U- keuken) in de gipsmuur. In de bijlage zal ik een foto toevoegen van een buurvrouw, hoe wij de keuken ook zouden willen hebben. De stopcontacten zitten nu links, maar zouden dus recht moeten komen voor koelkast en vriezer.

Klantenteller verbinden met andere lichten

De klantenteller is op dit moment verbonden met lichten die worden uitgeschakeld in de nacht. We zouden ze graag willen verbinden met onze lichten die 24 uur per dag aan blijven.

LED spots in badkamer installeren

Het gaat om vier spotjes, LED uitgevoerd. Alle spotjes willen we kunnen dimmen. Dit mag op dezelfde dimmer komen. Het gaat om een nieuwbouwhuis.

Groepen in de meterkast aanleggen

In de meterkast zijn er momenteel 3 groepen. Ik wil meer groepen aanleggen in de meterkast en stopcontacten aanleggen en telefoonbedrading.

Stopcontact, thermostaat, WTW-sensor en regelaar verplaatsen

Bijgevoegd treft u een foto aan. Op die foto ziet u boven een lichtschakelaar drie verschillende 'voorwerpen' die verplaatst moeten worden zodat het er mooier uit komt te zien. Bij voorkeur alle 3 boven elkaar en om iets preciezer te zijn moeten ze boven de lichtschakelaar komen te zitten. Verder willen wij in dezelfde ruimte een stopcontact dat op ca 1. 3m hoogte zit, laten verplaatsen naar beneden, het moet dichter bij de grond zitten. De werkplek is goed bereikbaar.

Elektraverbruik controleren

Ik heb mijn eindafrekening van de eneco ontvangen, nu 6 jaar huurder van het pand, en voor het eerst zoveel 'verbruikt dat ik €800 moet bijbetalen. Verbruik is 8000 kWh voor n ruimte van 25m2 en 'slechts' 15 uur per week aanwezig. Ik wil dit uitgezocht hebben. Volgens Stedin zit het niet in de meterkast maar erachter.

Nieuwe lichtpunten maken

Ik wil graag een offerte voor 3 klusjes aanvragen: 1) nieuw lichtpunt en lichtschakelaar inbouwen bij de woonkamer muur; 2) nieuw lichtpunt, misschien is het mogelijk hiervoor de bestaande lichtschakelaar te gebruiken, op de badkamer muur plaatsen; 3) een stopcontact op mijn dakterras maken.

Elektra verplaatsen

Onlangs zijn houten planken op een muur bevestigd. Het hier achter gelegen stopcontact en dimmer dienen opnieuw te kunnen worden gebruikt, door op de houtenplank te laten plaatsen. Lichtschakelaar boven/beneden verdieping werkt niet.

Aanpassingen aan elektra

Er is kortsluiting geweest en ik moet de stekkers en stekkerdozen vervangen. Daarnaast moet er een sensorlamp aangesloten worden en 2 grondpin stekkers.

2x1 fase aansluiten

Ik wil graag een extra groep voor een elektrisch fornuis, 2 x 1 fase.

Krachtstroom installeren

Voor een doorstroomverwarmer boiler moet er uit

Stoppenkast vervangen

Er zijn onlangs 'slimme' meters geplaatst in onze meterkast, maar er zitten nog 3 oude groepen met smeltzekeringen in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de vervanging en eventueel noodzakelijke uitbreiding.

Extra groepen installeren voor keuken

Onlangs hebben wij een jaren '30 woning gekocht. Op dit moment is er 1 groep voor alle keukenapparatuur. In verband met een verbouwing keuken, willen wij dit nu graag uitbreiden. Volgens de omschrijving van de groepen in de meterkast, zou er een tweede groep moeten zijn voor de keuken, maar hier lijkt niks op aangesloten te zijn. Alles moet dus ook eens goed nagekeken worden.

Golmar deurbelintercom vervangen

Woon in een appartementencomplex (2e verdieping)en deurbelintercom geeft geen beeld en geluid meer . Wil hem graag vervangen voor een betere( lees scherper beeld en kleur)type.

Deurbel en intercom repareren

Ik wil graag mijn intercom en deurbel laten repareren in Rotterdam centrum.

Tuinverlichting plaatsen

Ik wil graag een sensorlamp en twee stekkerdozen laten plaatsen, ik ben een vrouw en heb geen verstand van aarde. De oude stekkers doen het niet meer.

Lampen en ventilators ophangen

Graag zou ik 3 ventilatoren (2 in de woonkamer en 1 in een slaapkamer) en 2 plafonnieres (hal en waskamer) willen laten ophangen. De verlichting moet gemonteerd worden met een klik aan klik uit systeem. Voor ventilatoren en lampen evenals het klik aan klik uit zal worden gezorgd.