Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

9694 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercomsysteem vervangen in een flatgebouw, electra in de gehele woning vervangen, nieuwe groepenkast plaatsen, groepenkast vervangen, nieuwe groepenkast plaatsen, groepenkast compleet vervangen, diverse elektra klussen in nieuwbouw, vervanging van de volledige meterkast, electra vervangen, groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, nieuwe groepenkast en hoofdschakelaar installeren, meterkast vervangen en elektrapunten repareren, nieuwe groepenkast leveren en installeren, lekstroom nakijken en meterkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Electra in de gehele woning vervangen

De meterkast en de volledige elektra moet vervangen worden in gehele woning rijtjes huis van 145 m2. Ook moet er een aansluiting buiten en een snoer door de tuin naar de schuur. In totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, washok, keuken waar de elektra van vervangen moet worden.

Deurintercom en elektrisch deurslot installeren

Bedrading reeds aanwezig voor deurintercom installatie. Profile deurintercom en elektrische deuropener zijn aanwezig. Gaat dus puur en alleen om de installatie!

UTP-kabel trekken voor Ziggo Horizon box

Graag een prijsopgave voor: 1. Trekken nieuwe netwerk kabel -voorzien van RJ45 stekkertjes- van de Ziggo Horizon media box in de woonkamer naar de centrale meterkast. Er ligt een bestaande pijp waar de nieuwe kabel doorheen kan. 2. Doormeten en controleren van de bestaande netwerk kabels vanuit de centrale meterkast naar de verschillende; eventueel nieuwe RJ45 stekkertjes aanbrengen of kabel vervangen. Realisatie op zo kort mogelijke termijn. Alles ligt op 1 verdieping en moet door twee kamers heen.

Elektra aanleggen

Wij hebben onlangs een appartement gekocht. Nu blijkt dat er in de woonkamer een lamp niet is aangesloten. Er zijn 2 kabels getrokken, maar er zit geen stroomdraad. Ook is buiten de stroom afgeknipt.

Golmar Platea deur intercom repareren

De GOLMAR PLATEAU deur intercom in ons appartement doet het niet meer na (ander) installatiewerk.

Tuinlamp door een nieuwe lamp vervangen

Mijn moeder haar tuinlamp dag/nacht moet vervangen worden, ik had een nieuwe lamp gekocht, maar toen ik die erin deed, deed de tuinlamp het niet, dus waarschijnlijk is de tuinlamp zelf stuk of iets doorgebrand. De nieuwe lamp wordt dezelfde als de oude namelijk: Beveiligingslamp Philips FWC110KP.

Elektrisch fornuis en oven aansluiten

Ik heb een vraag over een elektrische gasfornuis aansluiten. Ik ben verplicht om elektrisch te koken vanuit de woningbouw. - Ik heb een Perilex stopcontact. Ik ben niet echt bekend met alles maar heb waarschijnlijk ook de, - 3-fasen stroomvoorziening vanuit dat stopcontact. Nog geen kabel en stekker. Mijn vraag is: Ik kan het niet aansluiten. Hebben jullie de service om de elektrische gasfornuis ook zelf aan te sluiten? Zo ja wat zijn de totale kosten? Ik hoor gauw van u.

Aardpen slaan

Wij willen een vakman inhuren voor het slaan van een aardpen. De aardkabel heb ik zelf al opgegraven, maar deze is niet bevestigt aan een aardpen. de vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van benodigde materialen

Uitbreiden van de groepenkast

De meterkast heeft op dit moment 2 groepen en we willen naar minimaal 5 groepen. We zijn zeker dat er 2 groepen bijpassen in de kast, mogelijk meer. De meterkast is gevestigd buiten de voordeur, 1 meter er vanaf.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van een oude 4 groepskast door nieuwe 8 groepskast. De nieuwe kast dient te worden voorzien van 3 x 16 Amph insteek automaatjes en 5 x 6 Amph, of lager, insteek automaatjes.

Elektra aanleggen voor nieuwe keuken

Voor een nieuwe keuken (op andere plaats in huis): - aanleggen krachtstroom (voor inductie - 3 groepen voor vaatwasser, combi-oven en Quooker. Huidige groepenkast bevat 9 groepen waarvan: - 3 onbenut - 5 licht vermogen (lampen et cetera) - 1 voor wasmachine/droger 4/5 groepen lopen onder de ruimte van de nieuwe keuken (via kruipruimte/kelder).

Nieuwe draden trekken

Ik heb al wat langer vage storingen op 1 groep in mijn huis. Van het weekend heb ik een gedeelte van het verlaagd plafond weggehaald en bij 1 verdeelpunt is er sprake van een heel gevaarlijke situatie met deels gesmolten kabels. Graag zou ik een indicatie willen van het vervangen van de kabels en indien mogelijk, doormeten van andere groepen ter controle. Bijgevoegd een foto van het verdeelpunt. (De groep staat op dit moment uiteraard uit). Het gaat om een totale lengte van kabels van 30-40 meter.

Lekstroom opsporen en verhelpen

Er staat spanning op de kraan in de badkamer. Tijdens het douchen krijg ik een elektrische schok als ik deze aanraak maar de aardlekschakelaar functioneert is getest en werkt gewoon. We zouden dit graag onderzocht en verholpen willen hebben. Het betreft een koopwoning uit 1913.

Opbouw stopcontacten vervangen door inbouw stopcontacten

10 opbouwstopcontacten vervangen door inbouwstopcontacten.

Spotjes in woonkamer repareren

Het egaliseren van een betonnen vloer van 40 m2. Het gaat om een berging. Het is een ruwe vloer dus er moet een centimeter of 4 op. De vakman kan ook eens langskomen op maandag of dinsdag om te kijken.

Installeren van motorbeveiligingsschakelaars

Ons bedrijf levert producten in de tandheelkundige sector. Een praktijk in deze sector heeft 3 afzuigmotoren waarbij de motorbeveiligingsschakelaars ontbreken. Daardoor vliegen tijdens gebruik de 3 zekeringen van 25A eruit. Wij hebben deze motoren niet geleverd en kunnen hier geen werk aan verrichten. Daarom zoeken wij voor deze klant een elektricien die op korte termijn tijd heeft voor het monteren van de motorbeveiligingsschakelaars. Graag tijdens kantooruren even contact met mij opnemen, dan ontvangt u van mij de motorspecificaties met betrekking tot de schakelaars. Daarna kunt u met de klant een afspraak maken en dit werk aanbieden.

Dimmer plaatsen

Ik zoek een elektricien voor een kleine aanpassing in mijn woning. Ik heb een stopcontact met lichtschakelaar en wil deze laten vervangen door een dimmer. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Bedrading vervangen en stroomstoring oplossen

De stroomstoring komt waarschijnlijk door de stoffen bedrading, die is verteerd. De groep die kortsluiting maakt is momenteel afgesloten. Wat betekent dat er niet overal in huis electra mogelijk is. Fijn als hier iemand zo snel mogelijk naar kan komen kijken.

Ondergrondse bedrading voor elektra naar tuinhuisje aanleggen

Vanuit de woning elektra, ondergronds, naar tuinhuisje aan leggen voor verlichting binnen en beveiligingssensoren buiten. Afstand woning - tuinhuis ongeveer 15-20 meter.

Extra meterkast erbij plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen. Dat betekent dat ik meer groepen nodig heb, maar mijn huidige meterkast kan ik niet uitbreiden, waardoor ik graag een 2 kast erbij wil. Omdat ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben, reageer ik sneller op emails

Vervangen van de groepenkast

Bij installatie van zonnepanelen en aansluiten op elektranet is gebleken dat huidige groepenkast, circa 30 jaar oud, niet helemaal goed is. De groepen voor de wasmachine et cetera zijn niet aangesloten op de aardlekschakelaar, en die laatste is ook niet helemaal in orde meer. Er is geadviseerd een nieuwe groepenkast te laten installeren. Enkele gegevens: 9 groepen - tweefase - twee aardlekschakelaars nodig - geen hoofdschakelaar nodig. Foto van oude groepenkast meegestuurd. Graag prijsindicatie.

Stopcontact in badkamer maken

We willen een geaard stopcontact in de badkamer laten maken naast de wasmachine trekschakelaar. En eventueel lichtschakelaar in woonkamer 70cm doortrekken. Alvast hartelijk dank,

Installatie van een aardlekschakelaar

Ik zou graag een aardlekschakelaar willen laten installeren in mijn groepenkast. Dar ik 6 groepen heb, heb ik begrepen dat er 2 aardlekschakelaars gemonteerd dienen te worden? Zou u daarvoor een offerte kunnen opstellen?

Elektra vervangen voor een nieuwe keuken

Voor het inbouwen van een nieuwe keuken willen wij graag de elektra vervangen. Voor de werkzaamheden omtrent de elektra zou ik graag een offerte ontvangen. Werkzaamheden zouden rond eind januari uitgevoerd dienen te worden. Voor meer informatie en foto's zie bijgevoegde PDF. Het volgende dient ingebouwd te worden: • 1 WCD tbv koel-vries combinatie 300W 0,00 • 1 WCD tbv combi-magnetron max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv keramisch/inductie kookplaat max. 7000W 0,00 • 1 WCD tbv vaatwasser max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv afzuigkap 300W 0,00 • 1 WCD tbv verlichting 200W 0,00 • 3 WCD tweevoudig 0,00 • 1 WCD tbv lichtschakelaar • Freezen van alle routes voor deze WCD (wanden worden nog gestukt door een andere partij) • Plaatsen van extra groepen om bovenstaande elektra te kunnen voeden, op dit moment is alle elektra (oven, vaatwasser, koelkast) op een groep aangesloten. • Plaatsen van extra stroomdraden om deze extra groepen naar de keuken te voeden inclusief kabelgoot (waar nodig). Graag ontvang ik een offerte waarin het volgende inbegrepen is: • Voorrijdkosten • Kosten voor de manuren • Kosten voor levering van alle bovenstaande materialen. • Graag hoor ik ook wat uw garantie voorwaarden zijn. • Ik hoor graag uw idee over de groepenverdeling voor bovenstaande elektra. Het huis komt uit 1946 en er is geen kruipruimte aanwezig. Het is zeker mogelijk om een bezoek te brengen om een betere offerte uit te kunnen brengen. Ik zou ook graag horen wat het kost om na plaatsing van de keuken de inductiekookplaat aan te sluiten (dit dient te gebeuren door een erkend elektra-installateur volgens de voorwaarden uit de gebruiksaanwijzing).

Binnenpost van de parlofoon repareren

De binnenpost parlofoon is kapot gegaan na dat er iemand tegen aan stoten. De chip in de telefoon was gebroken en het was een Nikohet kroontje met de 5 kabels zitten er nog dus het uit zoeken van wat waar moet is makkelijk alleen weet in niet welke analoge parlofoon ik er op moet zetten i.v.m. hoeveel watt enzo. Het zou uit de schema die te downloaden is van de oude niko wel te vinden zijn maar ik heb het gewoon heel druk. Hoe duur zou dit ongeveer zijn om te vervangen? De buitenpost mag niet vervangen worden i.v.m. VVE