Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

9875 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Buitenstopcontact en schakelaar vervangen

Ik heb een buiten stopcontact en schakelaar nodig voor de verlichting. De oude dient te worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Er dient rekening gehouden te worden met heftige regen en wind.

Extra groepenkast plaatsen

Extra groepenkast plaatsen en extra stopcontact in keuken. Appartement circa 45 m2. Momenteel 3 groepen aanwezig.

Stopcontact verplaatsen

We willen een grote kast plaatsen, stopcontact is dan niet meer bereikbaar. Stopcontact verplaatsen naar boven de kast (ongeveer op hoogte van 220 cm). Dus inclusief maken van sleuven, wand contact doos plaatsen, eventueel nieuwe draad trekken vanuit meterkast, etcetera Dichtsmeren sleuven met nieuwe leiding kan ik nadien eventueel zelf wel. Omgevingsfactoren: - Verplaatsing ongeveer 1 meter - Afstand tot meterkast minimaal, zit aan de andere kant van de muur - Muur is soort gips of kalksteen, geen beton, heel zacht, eenvoudig om sleuven te maken - Huis is ruim 1 jaar oud, dus bedrading en meterkast is modern

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen voor de straatkast. Ik zorg dat er een gat gegraven is voor de aardpen.

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik zoek iemand die voor m'n wasmachine een ongeaardheid stopcontact kan wijzigen naar een geaard stopcontact en zou willen helpen de wasmachine erop aan te sluiten. Ik hoor graag wanneer u zou kunnen en wat de kosten zouden zijn.

Drie nieuwe stopcontacten aanleggen

Op de begane grond in de keuken dienen 3 nieuwe stopcontacten aangelegd te worden en aangesloten in de stoppenkast voor aanstaande maandag 23 april

Krachtstroom aanleggen voor een kleine sauna

Ik heb een kleine sauna gekocht 150 bij 150 cm. maar nu moet de verwarming aangesloten worden op een krachtstroom. Wat zijn deze kosten om dat aan te leggen?

Perilex wandcontactdoos installeren

Installatie van stopcontact voor Perilex stekker voor ons elektrisch fornuis. De woning is geheel nieuw en ik denk dat er geen extra groep nodig is in de meterkast. Ik heb een foto van de meterkast toegevoegd. Ik hoor graag wanneer er iemand beschikbaar is en wat de kosten zijn.

Lichtschakelaar voor wandlampen

Een lichtschakelaar aansluiten om 2 wand lampen met lichtjes aan de muur aan en uit de kunnen doen.

Nieuwe bedrading in maisonettewoning

Ik heb door het ploffen van mijn ketel op de begane grond geen elektra meer. Wat kost nieuwe bedrading?

Lichtpunten in het plafond verplaatsen

Ik wil graag 2 lichtpunten verplaatsen in de woonkamer in het plafond.

Meterkast en keukenelektra aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor: - het vervangen van de meterkast - stroom aanleggen volgens een leidingadviesschema. In de keuken moet komen: - perilex wandcontactdoos 7400watt (nr 18) - stopcontact combi oven 3350 watt in de muur gevreesd (nr 7) - Wandcontactdoos afzuigkap 220 watt in de muur gevreesd (nr 11) - Wandcontactdoos voor spotjes in de muur gevreesd (nr14) - 2 wandcontact dozen ieder met 3 stopcontacten in de muur gevreesd - 2 keer wandcontactdoos voor koelkast 90 watt en vriezer 90 watt ( nr 9 allebei) - 1 Wandcontactdoos vaatwasser 2200watt (nr 10) - Wandcontactdoos recht naast het raam tegen het plafond moet weggewerkt worden. Verder moeten er 3 spotjes aangelegd worden boven het keuken blad aan de raamzijde en een draad verlengd worden voor een lamp boven de eettafel

Extra groep in de meterkast aanleggen

Er dienen 2 extra groepen in de meterkast aangelegd te worden.

Extra groep in meterkast

Aanleg van 1 extra groep in de meterkast (groep waarop de stopcontacten in de keuken zijn aangesloten splitsen zodat de elektrische apparaten in de keuken op twee verschillende groepen zitten).

Groepenuitbreiding in de meterkast

Mijn meterkast heeft 3 groepen en aangezien ik meer apparatuur zal gaan plaatsen in de keuken denk ik dat een uitbreiding naar 4 of 5 groepen wenselijk is. De volgende apparaten moeten in ieder geval bediend worden: Koelkast Vaatwasser Combi-oven Wasmachine CV Daarnaast moeten er buizen doorgetrokken worden naar de keuken. De meterkast zit nu in een van de slaapkamers. Er zit enigszins haast achter: de klus zou idealiter begin april uitgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte van u! Hartelijke groeten, Floor

Elektra voor TV verleggen

Ik wil uit een bestaand inbouw stopcontact een nog veiligere manier maken om ook bij de tv elektra te krijgen, i.p.v. om met verlengsnoeren te werken.

Extra groep plaatsen

In verband met koken op elektra moet er een extra groep geplaatst worden in de meterkast.

Kookgroep aanleggen

Ten behoeve van de aanschaf van een nieuwe keuken met inductieplaat, willen wij graag een kookgroep aangelegd hebben met perilex stopcontact inclusief aansluiten van de plaat. Hier zit namelijk nog geen stekker bijgeleverd. De inductieplaat is 7400 watt, Type IKEA -smaklig. Er zit volgens ons een loze leiding van de meterkast naar de keuken, ik ben hier niet 100% zeker van. In de keuken moet dan ook ergens een stopcontact komen.

Elektra aanpassen vanwege nieuwe sauna

In verband met de plaatsing van een sauna dien ik in mijn woning een krachtstroomaansluiting te maken. Firma Stedin zal mijn aansluiting verzwaren. De elektricien dient mijn inziens tenminste de volgende zaken aan te leveren en uit te voeren: - Extra groep voor krachtstroom leveren en installeren - Trekken kabels (380V, 3Ph+N+PEe afgezekerd 16A) door een bestaande loze mantelbuis (ongeveer rond 20 mm PV buis) over een afstand van circa 10 meter en aansluiten op extra groep in meterkast - Monteren in kamer waar sauna geplaatst wordt met een lasdoos met extra kabelwartel en Wago 222-3 lasblokken Bijgevoegd een foto van de huidige groepenkast (alleen 230 V groepen).

Aardpen laten slaan

De elektrische installatie wordt nog vernieuwd, daarvoor is een aardpen nodig. Alle waterleidingen worden ook vernieuwd, dus daar is straks geen aarde meer.

Stopcontacten plaatsen/aansluiten

Ik ben op zoek naar een vakman die stopcontacten kan aansluiten. Ik heb in de badkamer een aansluiting waar nu geen stopcontact op zit maar gewoon een plaatje. Hier wil ik graag een stopcontact. In de keuken heb ik een aansluiting voor twee stopcontacten (twee gaten naast elkaar). Er zit helaas maar in 1 van die gaten een aansluiting, dus die graag doortrekken naar het gat er naast en stopcontact aansluiten.

Krachtstroom op de Lindenhof

Aanleggen krachtstroomaansluiting in de meterkast. Er zijn 3 fasen aanwezig van 3*40 Ampere. Meterkast 4 jaar oud in Rotterdam Nesselande. Graag ook een KwHmeter plaatsen.

Inductiefornuis installeren

Het betreft het installeren van een inductiekookplaat. Er dient een aansluiting in de keuken te komen en indien nodig een aanpassing groepenkast maken.

Intercom installatie vervangen voor VvE

Wij willen graag vanuit de VVE de intercom laten vervangen. Werkzaamheden: - Vervangen van de complete zwakstroombedrading, met gebruikmaking van de bestaande buisleidingen - Leveren en plaatsen van 2 stuks buitentoestellen, inbouw, ingebouwd achter de daartoe aanwezige perforaties op de bestaande plaatsen, links en rechts van de hoofdentree - Leveren en plaatsen van 6 binnentoestellen, voorzien van elektronische signaalgevers, in de woningen - Leveren en plaatsen van een netvoedingsapparaat 220 volt, bij de groepenkast van de trappenhuisverlichting - Leveren en vervangen van alle (inbouw) benedenbeldrukkers, uitgevoerd in metaal - Leveren en vervangen van alle (opbouw) etalagedrukkers - Leveren en plaatsen van een nieuwe deuropener

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.