Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

10276 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Aardpen slaan

Aardpen slaan in Rotterdam. Appartement zit op 3 hoog

Van gas naar inductie

In ons nieuw te betreden appartement gaan we een nieuwe keuken plaatsen en hierbij van gas over op inductie. Ook zal een afzuigkap geplaatst worden welke er voorheen nog niet was. Wij zijn op zoek naar een elektricien die de ruimte hiervoor gereed kan maken. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor: - Uitbreiden groepenkast - Kosten per nieuw stopcontact - Kosten arbeid Onze planning is dat het op 13, 14 augustus of in de week van 17 tot 21 augustus moet gaan gebeuren.

Stopcontacten en/of meterkast aanpassen

De wens is om een aantal niet-geaarde stopcontacten in mijn woning aan te passen naar geaarde stopcontacten. Daarnaast wil ik graag elektrisch gaan koken en zal vermoedelijk de stoppenkast moeten worden vervangen. In de bijlagen staan foto’s van de meterkast en stopcontacten in de woonkamer en slaapkamer. Kunt u s.v.p. op korte termijn contact opnemen om een afspraak te maken om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn?

Aardpen slaan

Er is geen aarding in de woning en daarvoor moet volgens mij een aardpen geslagen worden. Wat kost dit en op welke termijn kunt u komen en wat kost het aansluiten vervolgens ervan?

Coax kabel trekken

De groene coax kabel van ziggo komt in de kruipruimte (ruime kruipruimte op stahoogte ca. 1,90m hoog) door de gevel, maar is nog niet doorgetrokken naar de meterkast ca. 5 meter verder. Ziggo wilt dit doen, maar wel pas in september van dit jaar (lange wachttijd). Ik ben dus op zoek naar een elektricien die deze kabel goed en gedegen door kan trekken.

Vervangen elektra

Electra op begane grond en eerste etage moet vervangen worden. Het gazt om een pand van 270m2 oppervlakte, wij zijn opzoek naar een partij die de verouderde electra, groepnkast, lichtpunten en stopcontacten kan vernieuwen. Graag laten wij u langskomen om de klus in te schatten en uit te voeren.

Aanleggen elektra

In de keuken is de electra op dit moment houtje-touwtje. Ik wil graag een goed stopcontact + lichtschakeraar en twee losse stopcontacten. De leidingen liggen hiervoor nog niet. De leidingen dienen te worden weggewerkt behalve plafond (daar komt een verlaagd plafond). In de slaapkamer dienen ook twee lichtschakelaar te worden aangeleverd. Ook dat is op dit moment nog niet aanwezig. Ook hierbij dienen de leidingen te worden weggewerkt behalve plafond (daar komt een verlaagd plafond). De overige stopcontacten en lichtschakelaars zijn van een dik formaat en die wil ik vervangen hebben voor nieuwe witte en dun formaat. De woning staat leeg dus er kan conform corona regels worden gewerkt. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in de week van 22 - 28 juni.

Meterkast keuren en certificeren nen 1010 norm

We hebben onze appartement verbouwd en een compleet nieuwe meterkast aangelegd. Nu moet alles gekeurd worden en hebben we dus een certificaat nodig.

Verplaatsen meterkast

Ik zou graag weten of het mogelijk is om de meterkast te verplaatsen...maar bovenal wat de kosten hiervan zijn.

Aardestopkontakt in woonkamer maken

We krijgen binnenkort een nieuwe airco in de woonkamer die een geaard stopkontakt vereist.nu hebben we een normaal stopkontakt op die plek zitten die geaard moet worden.dus moet er een aardedraad getrokken van de meterkast naar het bestaande stopkontakt.meterkast zit ook in de woonkamer.of vanuit mijn lichtpunt indien mogelijk.graag hoor ik van u wat dit zou gaan kosten.bij voorbaat dank.

Groepenkast installeren

In verband met een grote verbouwing wil ik de installatie veranderen van 1x35A naar 3x25A daarbij moet de nieuwe kWh-meter iets lager geplaats worden zodat voldoende ruimte ontstaat voor de nieuw te plaatsen groepenkast, hierin wordt dan eerst de oude installatie weer aangesloten zodat ik later de nieuwe installatie kan aansluiten. Ik zal zelf een hoofdaardrail installeren en de oude installatie loskoppelen. De verandering en nieuwe meter worden natuurlijk door Stedin uitgevoerd. Ik zou willen dat u de nieuwe groepenkast hiervoor op de juiste plaats installeert. Het betreft een EMAT groepenkast 3 fase 220x330x94 (BxHxD) 2 Aardlekschakelaar 2P 2 40A 30mA 2P 1 Aardlekschakelaar 4P 1 40A 30mA 4P 1 Krachtgroep 3P+N 1 16A 3P+N B-kar 6 Installatieautomaat 1P+N 6 16A 1P+N B-kar 1 Beltrafo 1A 8V Deze kost nieuw op het internet met 10 jaar garantie ongeveer € 280. Als u dit wil en kan doen ontvang ik graag een offerte van u.

Sleuf voor de TV laten maken

Ik wil de tv/ internet kabels in de muur laten wegwerken. Afstand tv en stopcontact is ongeveer 1.5 meter

Internetkabel ethernet

Ik heb twee verdiepingen zonder ethernet-kabel, maar in de bouw van het huis is er al wel rekening mee gehouden ze aan te leggen (de buizen zijn er). Deze wil ik dus graag aangelegd zien (min. Cat. 6a), met dubbele poort als uitgang. Ook heb ik een extra ethernet poort nodig bij de router, en zoek ik advies over VPN op de router. (Ik heb NordVPN).

Aardlek pen inslaan

Aardlek pen inslaan

Stopcontact vervangen voor de vaatwasser

Het stopcontact waar mijn vaatwasser op aangesloten is werkt niet meer, deze willen wij laten vervangen. Hij komt gewoon op dezelfde plek terecht.

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Het aanbrengen van een dubbele stopcontact in de meterkast.

slaan aardpen

Graag offerte slaan aardpen in kruipruimte en aansluiten op meterkast

aardpen laten slaan

Graag een aardpen laten slaan

Vervangen electra

Oud jaren '30 huis met oude groepen. Vorig jaar gecheckt en er was geen noodzaak om de electra te vervangen. Toch wil ik opvragen wat de kosten zijn voor het vervangen van alle electra en de kosten voor alleen vervangen en toevoegen van groepen.

Tussenmeter elektra en gas plaatsen

Tussenmeter elektra en gas plaatsen

Zekering vervangen en 3 fase aansluiting

Graag ontvang ik een offerte voor een 3 fase aansluiting, bestaande groepenkast aanwezig. Dit is nodig om een spa aan te sluiten omdat de zekering/stoppen doorslaan als deze op maximale capaciteit draait.

Krachtstroom aansluiting aanleggen

krachtstroomaansluiting tbv cnc machine in werkplaats. alle benodigde technische tekeningen aanwezig. in de werkplaats zitten al krachtstroomaansluitingen voor andere machines.

Stopcontact aanleggen

Goedemorgen, graag willen wij een extra stopcontact aansluiten in onze voorraadkast i.vm. gebruik printer. In de kast is een lamp aanwezig en evt zou vanuit de keuken stroom getapt (geboord) kunnen worden. Ik hoor graag wat de prijs hiervan is. Mvg, Chantal

Extra groep tbv wasdroger

Wij willen een extra groep aan laten leggen voor de droger die op zolder komt.

Extra groep meterkast

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een extra groep in de meterkast, deze is bedoeld voor de airco, die binnenkort geplaatst wordt.