Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rotterdam of directe omgeving.

9959 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rotterdam:

Kopiëren van speciale krachtstroom groep

Ik zou graag een bestaand krachtbron systeem willen laten kopiëren, zie afbeelding.

Extra (krachtstroom)groep(en) aanleggen

Ik wil voor mijn bedrijf een extra groep van 220V en 380V voor de krachtstroom wil ik ook gelijk een contact punt aan de muur.

Meterkast installeren en elektra aanleggen

Ik wil graag een meterkast met 7 groepen laten installeren, 1 groep zal voor de krachtstroom voor een doorstroomboiler gebruikt gaan worden. Verder dient de elektra aangelegd te worden in voornamelijk de keuken en geulen gefreesd van circa 1,5 meter ten behoeve van de wandcontactdozen in het keukenblok. Ik heb momenteel 1 x 35A in de woning. Wat heb ik nodig voor 6 x 230V groepen en 1 x 380V groep?

Verlichting onder keukenkastjes monteren

Om de onderkant van het keukenblad te verlichten, heb ik via" ledstripkoning.nl" leds, profielen, extra kabel en 2 zijdige plak strips gekocht.Ik zoek iemand die dit voor mij netjes kan plaatsen.

Nieuwe groepenkast installeren

Nieuwe groepenkast met daarin: - 1 fase; - 220 x 330mm; - 12 groepen ( 16A 1P+N); - 1 kookgroep (16A 2P+2N); - 4 aardlekschakelaars ( 1 voor 3 groepen 40A 30mA (0,03A 2P); - hoofdschakelaar (40A 2P).

Hotelschakeling controleren of aanpassen

De schakelaar van de lamp boven in mijn hal en visa versa werkt niet goed. Soms kan ik met de schakelaar beneden de lamp boven in de hal aandoen en soms niet. Het lijkt te maken te hebben hoe de schakelaar staat (ik kan het niet goed uitleggen op papier). Verder heb ik een ventilatie in mijn huis, welke alleen op de hoogste stand lijkt te werken. Ik zou graag van u vernemen wat de (voorrij)kosten zijn en wanneer er iemand langs zou kunnen komen.

Trafo vervangen onder een systeemplafond

Ik heb een verlaagd plafond in de badkamer met 5 spotjes. Een tijdje geleden deden 3 van de 5 het niet (ik heb toen de lampjes vervangen, maar de spotjes gingen niet aan). Gister gingen de overige 2 spotjes ook uit. Ik vermoed dat het de transformator is die kapot is. Wat zijn de kosten om dit de constateren en evt te vervangen/repareren. Graag hoor ik van je.. Ik heb de spotjes ook vervangen

Elektriciteit controleren na wateroverlast

Elektriciteit controleren naar aanleiding van wateroverlast.

Vervangen van elektra

Wij hebben een koopcontract getekend voor een hoekwoning uit 1920. Hier dient alle elektra vervangen te worden en een nieuwe meterkast geplaatst. Het zal gaan om een 3 fase kast met 12 groepen. De woonoppervlakte is totaal 108 m2.

Diverse elektrawerkzaamheden

- internetkabel trekken (zit al coaxkabel in kanaal) - verlichting in keuken repareren (spots boven aanrecht) - storing lamp oplossen (probleem met dimmer of transformator)

Extra groepen in meterkast

Uitbreiding van drie groepen in de meterkast. Ter behoeve van elektrisch koken en twee ovens. Buizen naar de keuken zijn beschikbaar.

Samsung LED TV-scherm repareren

Op 1 juni kocht ik een LED tv in de mediamarkt , na het kopen en installeren van de tv trof ik een grote scheur aan in het scherm. Later contact opgenomen met Mediamarkt en hun zeiden dat ze mij niet konden helpen wegens dat ik de doos niet meer had. Deze had ik weggedaan wegens dat het een erg grote doos was en ik die niet in huis kon houden.

Vervangen van elektra in de gehele woning

Electra in de gehele woning vervangen. Zowel bedrading als de behuizing van de bedrading. Het gaat om een woning uit 1910. Waarschijnlijk dient ook de meterkast vernieuwd te worden. De woning bestaat uit 6 studio's dus waarschijnlijk veel groepen, leidingen en wat hogere complexiteit. Graag een indicatie van de kosten plus een datum waarop dit gerealiseerd zou kunnen worden. De woning is circa 180 m2, 580 M3.

Elektriciteit controleren na wateroverlast

Ik wil de elektriciteit in de woning controleren na wateroverlast. Tijdens wateroverlast liep water onder andere een plafondlamp naar beneden. Hierop willen we een nadere inspectie en indien van toepassing verbetering.

Groepen laten vervangen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat 4 groepen kan vervangen. Voor meer informatie kan ik dit naar u toesturen.

Stopcontact in de meterkast monteren

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een stopcontact in de meterkast?

Schakelaar repareren of stoppenkast vervangen

1 schakelaar in mijn stoppenkast maakt geen goed contact meer wanneer hij aanstaat. Zou ik een offerte kunnen krijgen van de reparatie van die ene schakelaar en een offerte voor het vervangen van de hele stoppenkast? (zie bijlage).

Perilexaansluiting maken in de woning

Ik heb een keramische kookplaat plus elektrische oven gekocht. Er zit echter geen perilex wandcontactdoos in mijn huurhuis. Volgens de netbeheerder heb ik 35 w vermogen. Ik wil graag dat dit geregeld word, zodat mijn fornuis in gebruik genomen kan worden.

Plafondventilatoren met verlichting plaatsen

Graag willen wij twee plafondventilatoren met verlichting laten plaatsen. Deze zijn al beschikbaar en op locatie. Aangezien we overdag niet beschikbaar zijn zal het in de avonduren moeten plaatsvinden. We vragen hiervoor een offerte aan bij meerdere dienstverleners om de beste offerte uit te kunnen kiezen. Hopelijk bent u de dienstverlener die wij zoeken!

Stekker aan de inductieplaat zetten

Stekker aan inductieplaat zetten 4 pools mag ook s,avonds

UPC-kabel via de kruipruimte trekken

Ik wil mijn UPC kabel vanuit mijn meterkast via de kruipruimte laten lopen. Afstand is ongeveer 7 meter. Er was al eerder een kabel getrokken door de kruipruimte en die kwam bij de tv omhoog, deze kabel was volgens UPC niet de juiste kabel. Zij hebben nu een nieuwe kabel vanuit het modem in de meterkast naar mijn TV gelegd, maar deze ligt dwars door de woonkamer.

Vervangen en uitbreiden groepenkast

De huidige groepenkast wil ik graag vervangen. Hierbij dienen er 2 extra groepen geplaatst te worden.

Meterkast vernieuwen en uitbreiden

De meterkast willen wij laten vervangen inclusief 10 groepen in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken.

Badkamerspots installeren

In badkamer twee spots installeren/inbouwen op reguliere stroompunten (hangen nu peertjes). Twee nieuwe wendbare-spotjes plaatsen. Een aan- uit schakelaar is goed.

Extra groep in meterkast installeren

Graag vraag ik een offerte aan voor het aanleggen van een extra groep in de meterkast.