Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor het vervangen en uitbreiden van de meterkast:

Het vervangen en uitbreiden van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Waarschijnlijk gaat het om het uitbreiden van het aantal groepen. Eventueel ook het controleren van alle bedrading door de woning heen. Waarschijnlijk moet er ook krachtstroom aangelegd worden.
Onze klant uit Roelofarendsveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen en uitbreiden van de meterkast uit heel Nederland:

Vervangen stoppenkast

Ik wil mijn stoppenkast laten vervangen en vooruitlopend op elektrisch koken uitbreiden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Uitbreiden meterkast

Gaarne offerte voor uitbreiding naar fase 3 met 8 of 9 groepen. Meterkast heeft nu 3 groepen. Dus ook kosten voor de meterkast. Op fase 2 of fase 3 vervangen worden. Dit hoort voor rekening van de netbeheerder te komen dus ik vraag mij af of u mij hierbij kan helpen of dat u weet welke weg ik hiervoor moet volgen.

Gehele woning electra vervangen

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vervangen en groepen uitbreiden. Nu 3 groepen aanwezig. Jaren '30 woning, nooit vervangen.

Vervangen / uitbreiden meterkast i.v.m. inductiekookplaat

Ik zou graag mijn meterkast willen uitbreiden. Ik heb begrepen dat hiervoor de gehele meterkast vervangen moet worden voor een met een kopgroep, omdat mijn huidige meterkast te oud is. Graag laat ik deze door u regelen. De oude graag afvoeren. Ik beschik over een kruipluik.

Uitbouw plus badkamer en toiletkamer

• De overkapping (achter het huis) verwijderen en het zijkamertje doortrekken op de plaats van de overkapping. Dat betekent dus een uitbouw van ca 2,5 m x 6,3 m. Ongeveer in het midden openslaande deuren (kon foto ter illustratie niet toevoegen, maar heb deze wel). Aan het einde van de uitbouw (richting directe buren) een extra uitbouw van ongeveer 2 bij 2 met deur erin Het is de bedoeling dat hier een metselskelet gebouwd. De Grond is zand • De doorgetrokken zijkamer wordt dan zo’n 8.5 meter breed, aan de rechterkant dachten we aan een lichtkoepel. De linker/midden-kant zou dan een dakterras kunnen worden. Boven de huidige overkapping hangt een balkon, deze kan weg als er een terras komt. • De keuken willen we uitbreiden naar de nieuwe uitbouw. Dit betekent vast het nodige aan verleggen van leidingen etc • We willen alle ramen (die met nu enkel glas, en paar hebben al dubbelglas) vervangen door kunststoframen dit kan denk ik het beste door een specialist worden gedaan (dus mogelijk buiten de offerte) • Op de eerste verdieping willen we de kleine slaapkamer aan de achterzijde omvormen tot een badkamer (met douche en badmeubel, geen bad) • Wat nu de badkamer is willen we omvormen tot een toilet met ruimte voor de wasmachine/droger • De kasten tussen de slaapkamer achterkant en de (nu nog) kleine slaapkamer kunnen weg en vervangen worden door een muur-afscheiding Het is de bedoeling dat deze plannen volledig compleet worden

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen, elektriciteit aanleggen voor elektrisch koken en een voorziening maken voor elektrisch laadpunt auto.

Vervangen elektra jaren 60 woning

Op het moment zitten er 3 groepen in de meterkast. Dit willen we graag uitbreiden naar voldoende groepen voor een moderne keuken, wasmachine e.d. dus 2-3 extra groepen, ongeveer 5 nieuwe stopcontacten. Daarnaast moet er een perilex aansluiting komen.

Groepenkast uitbreiden/vervangen

Ik wil de groepenkast uitbreiden/vervangen tbv inductieplaat en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Vervangen groepenkast

Het vervangen en uitbreiden van de groepenkast voor onder andere kookplaat. Perilex aansluiting niet aanwezig, kelder wel aanwezig.

Vervanging stoppenkast, aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

In december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het is een verouderde woning dus hier dient een en ander aan elektra te worden vervangen. Ik ga graag met een partij door de woning om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. In ieder geval dient de stoppenkast moeten worden vervangen of nieuwe groepen gerealiseerd, er moet een aardlek aanleggen. Tevens elektra nakijken en uitbreiden.

Partners

Partners van Casius